57

Анонимен

преди 9 години

По мое време ром наричахме само алкохолната напитка. Иначе си го знаехме "***".Сега не може да разбере човек за какво става дума в статията, още повече ако се споменава и за алкохол.

56

Пуснете го

преди 9 години

Сега трябва да го пуснат.Както руснаците пуснаха заловените сомалийски пирати - от хеликоптера, в Тихия океан.

55

Анонимен

преди 9 години

спот-палката sveteshta palka :D stiga smeshno e reporteri ste mnogo chesto vze da vi se sluchva

54

Анонимен

преди 9 години

до колкото имам опит с пловдивски полицаи... НЕ СТАВАТ!

53

opa

преди 9 години

а и ромът нямал книжка, пък и не знаел да чете?

52

kolio99

преди 9 години

До АнонименБаце смени дилъро, че ти са губи мисълта...ако въобще я има

51

az

преди 9 години

sega poneje e ROM - *** neka se naspi v raionnoto i sled sutreshno kafe i raspit , pusnete go da si tragva inache shte mu naroshite pravata da ne vzeme da vi usadi ! i v sledvashtiqt parlament da vlqzat DPS s mnozinstvo v parlamenta i togava shte se naredi darjavata ,. veche nqma da ima patrulki koi da gi spira dori , bahti i kefa !

50

пенсионер-

преди 9 години

До бачкатор;как да го оцели полицейски куршум като повечето полицаи не са ходили в казарма. това което се провежда заначална полицеиска поготовка прилича на някогашното начално военно обучение в училиштата. Те занятия почити не им остава време да провеждат от охрана на митинги и технипротести.

49

Анонимен

преди 9 години

Тези дни се говори за отнемане на ПРИВИЛЕГИИТЕ на полицаите - като ранното пенсиониране и т.н. ...........и какво става - веднага ДЕМОНСТРАЦИЯ - колко много са нужни.Ама защо тяхното ромче в мерцедесчето толкова ги е разигравало бе - трябваше да им клекне още след първото минаване на Тунела.Тц, тц, тц..

48

Анонимен

преди 9 години

Не се разбира защо са го гонили,като има забрана за спиране на колеги ??

47

Невен

преди 9 години

Изместваме темата. Полицията е на наша страна. Понякога ги съжалявам, с тези базови Астри, без никакви удобства и тяга ... без климатик или дори да имат не го пускат за икономия ... - мизерия.

46

Анонимен

преди 9 години

Ранени са 2 карикатури.

45

Анонимен

преди 9 години

Едно време като арестуват ***, хвърлят една гора бой и го пускат, а сега по изискванията на ЕС му разясняват правата , дават му едно кафе и пак го пускат.

44

мунчо

преди 9 години

Да се доизясня - нямаше ли да е по-лесно, ако бяха повикали на помощ и други полицейски коли, вместо да се правят на каубои?

43

123

преди 9 години

До ДО 123Алооо, гладките, вие за заградително мероприятие не сте ли чували?Къде в нормативната база има положение, при което полицейските действия трябва да представляват опасност за околните? Полицаят е навлязъл в насрещното движение! По същия начин можеше да излезе на тротоара и да помеле маса народ. Инцидентът се е разиграл около 10.30 сутринта в почивен ден, хората се разхождат по това време.Плосък е опитът да се направят на истински полицай, ДА!

42

мунчо

преди 9 години

Тези полицайчета са гледали доста холивудски екшъни.

41

ДО 123

преди 9 години

Плосък си ти. Утре някой такъв ром ще почне и да стреля, не само да прави всички на маймуни.

40

Бобката

преди 9 години

Българската полиция е като комедиен сериал. Дебели чички на по 40-50 години на които работата им е да нагъват банички и да клатят проститутките безплатно.

39

До 34

преди 9 години

За да могат да излязат възможно най-бързо при нужда. Те все пак не са излезли на разходка.

38

123

преди 9 години

Плосък опит да се отклони общественото внимание от скандалния случай със събличаната млада жена, който, както е видно от снимките, е могъл да вземе жертви всред нищо не подозиращи граждани.