90

муспи

преди 9 години

С идването на Бойко всички асансьори минават под контрола на турция или направо на Тел Авив. Тогава който отказва ваксина против ебола ще вземе асансьора.

89

???

преди 9 години

Вратата на асансьора води към площадката , откога като я отвориш и падаш в шахтата . Навремето постоянно ни засядаше асансьора и от деца знаехме как да отворим и никой не е падал в шахтата

88

Анонимен

преди 9 години

До Мирянин от 218"10000 хиляди души"Ти имаш ли идея колко е това или само си драскаш, неграмотнико?

87

Мирянин от 218

преди 9 години

Браво момчета и момичата. Само така.Казахме ви всичко да се хвърля върху *** и ДС. Те са виновни, защото, ако не бяха те София още щеше да е едноетажна и щеше да брои около 10000 хиляди души,по улиците щяха да се движат шопи с магарета и катастрофите щяха да са синьо по ***, ако те ритне магаре.А сега коли,тролеи,сансори и....смърта те чака на всеки ъгъл.

86

АНОНИМНА

преди 9 години

ЖАЛКО ЗА ЧОВЕКА, КОЙТО Е ПРОЯВИЛ ЧОВЕЩИНА И Е ИСКАЛ ДА ПОМОГНЕ НА ЖЕНАТА , КОЯТО В МОМЕНТА Е БИЛА НЕСТАБИЛНА ЗДРАВОСЛОВНО. СЪБОЛЕЗНОВЕНИЯ НА БЛИЗКИТЕ. И ВСЕ ПАК ИМА И ТАКИВА БЪЛГАРИ , КОИТО ИСКАТ ДА ПОМОГНАТ НА ДРУГИТЕ.

85

Анонимен

преди 9 години

Защо винаги някой друг трябва да ни е виновен заради собствената ни глупост? Кой го накара да се опитва сам да излиза от асаньора, ката че ли щяха да го забавят 15-20мин докато дойдат да ги извадят

84

anonimen

преди 9 години

sprete da govorite glupostibe hora,kak i choveshkoto neshtastie prevrashtate v politika.zasramete se.Chovek e zaginal,kajete BOG da go prosti i zamalchete,tova e.

83

Изненадана

преди 9 години

ЗАЩО??? Защо пишете подобни злобни и *** коментари!? Нкакъв пише, че въпреки този ***( загиналия) пак щял да си ползва асанс. , нямало хората да страдат заради него, да му били сипели пръст в шахтата- *** МАЗЕН! Ползвай си ги асанс. НИКОЙ НЕ ТЕ СПИРА и дано не те сполети такова нещо, не бих ти го пожелала . Недей да говориш срещу загинал човек идиоте! Злобар!А др. които казвате, че така му било писано, билета до там му бил разписан, нямало виновни-ами за смъртта на бебето от полицай?

82

Далай Лама

преди 9 години

Това му е за урок! Друг път нема нема така да прави!

81

Анонимен

преди 9 години

абе сега идва Бойко на власт и всичко ще оправи нали сме гласували за него за какво само ревете

80

AHТИМУТРА

преди 9 години

Гроб идва на власт и хората почнаха вече със самоубийствата отново!

79

Анонимен

преди 9 години

В България няма демокрация.Тук е все още комунизъм.Демокрация има например в Гърция.Отидете и вижте там как живеят спокойно в условията на "ужасна капиталистическа криза".

78

Анонимен

преди 9 години

Докато има хора на ДС във властта ще е така.

77

Анонимен

преди 9 години

Ако скочите в движение от кола като отворите вратата на колата и скочите, голяма е вероятността да умрете.

76

Анонимен

преди 9 години

Цацата не иска да завежда дела срещу домоуправителя и останалите собственици.

75

Анонимен

преди 9 години

При нашата комунистическа пседо-демокрация честните страдат, а убийците комунисти са богати.

74

Шаошал

преди 9 години

И с него и без него ще си ползваме асансьора. Заради един *** няма да страдат хората. Да му сипат полови кубик пръст като е в шахтата и готово.

73

ПРЕСТАНЕТЕ

преди 9 години

да намесвате строй, държава и политика! "Ако" това, "ако" онова, този човек просто е трябвало в този ден и час да умре. Дотам му е бил разписан билета.

72

гаварит Масква

преди 9 години

МЬI АСАНСЬОРИМСЯ!

71

onz

преди 9 години

важното е че крим е наш.