141

89

преди 9 години

МНОГО САМОУБИИСТВА,ПАТЕНТ НА ГЕРБ,АСФАЛТ МОЖЕ БИ , НО МНОГО МНОГО ГЛАД .... И МНОГО БЕЗМИСЛЕНИ ПРАЗНО ДУМСТВА

140

of 186

преди 9 години

Стига с *** внушения!! Бойко е читав и е Държавник, а не смотано политиче!По- добре ли е да ви управляват слугите на Задкулисието с белите якички?!?

139

Анонимен

преди 9 години

Винаги съм се чудил как може да сме такъв народ - да искаме да ни управлява един престъпник - мутра, дошъл от българския ъндърграунд! Абе вие слепи ли сте ве, ХОРААААААА?!

138

Анонимен

преди 9 години

айде бе Батко ,прай го туй правителство че ми писна вече да ви слушам.

137

sevdalin

преди 9 години

ko va i strah we?vij kvo hubavo si varvi darjavata s prezidentskite kabineti!znachi mojim i bez NS napred i drugite 500 godini.

136

Петракиев

преди 9 години

*** народ!Да живее Русия,но ще ходим в Париж,Варадеро или на Канарите-няма да ходим в Ялта и Сочи.Ще къткат долари и евро,а не рубли.Ще карат Мерцедеси и Опели,а не Лади.Всибки сте за лудницита.

135

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯА така, момчето ми, а така!! Да живее Русия!!..........Че и аз "да живя" покрай нея........Де на Варадеро, де в Париж........ А ти пиши, момчето ми. И продължавай да живееш.........в панелката..

134

Лошо , мамка му! Рублата пада по борсите...Да вземат да ми плащат с денги от загниващия капитализъм, а???

133

177

преди 9 години

Като ГЕРБ неуспее да направи правителство, АТАКА ще направи и ще участва отново в ограбването на БЪЛГАРИЯ! Никой няма да бъде осъден а Волен ще осигури любовницете си до девето коляно!

132

Брат Му на Винету

преди 9 години

СЛЕДВА НАПРЕДЪК НА ДЪРЖАВАТА ,ТОВА ГО ЗНАЕ ВСЯКО ДЕТЕ

131

Анонимен

преди 9 години

Като ГЕРБ неуспее да направи правителство, АТАКА ще направи и всички участвали в ограбването на БЪЛГАРИЯ ще бъдат осъдени на доживотна присъда и тяхното имущество до 9 коляно ще бъде конфискувано в полза на държавата.

130

Долу ГЕРБ!! Само БСП и ДПС!! И моето златно пръстче, разбира се!!! Ой, милото ми то, по 10 милиончета на месец ми носеше!

129

dreme mi.

преди 9 години

sledva grajdanska voina ,koeto shte e dobre tai kato niama kvo da gybia .i ne mi pyka.

128

ВЪЗМУТЕН

преди 9 години

НАЛИ ТОВА Е ЦЕЛТА НА ГЕРБ - ДА ЕЛИМИНИРАТ ВСИЧКИ ПАРТИИ И ТЕ САМИ ДА СИ КРАДАТ КАКТО И ПО-РАНО КОГАТО БЯХА НА ВЛАСТ И МИЗЕРИЯТА ДА ПРОДЪЛЖАВА - БЕЗ ВДИГАНЕ НА ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ НАРОДА ДА УМИРА - ТРЯБВА ВСИЧКИ ЗАЕДНО С АТАКА ДА СЕ ОБЕДИНЯТ И ДА ИЗХВЪРЛЯТ ТОЗИ *** БОИКО ОТ ВЛАСТА И ДА ИЗГОНИМ КОЛОНИЗАТОРИТЕ И ДА СИ ПЛАЩАМЕ НОРМАЛНИ СМЕТКИ ЗА ТОК И ТОГАВА НАРОДА НЯМА ДА НЕГОДУВА. КРАИНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ИЗХВЪРЛЯТ ОТ ВЛАСТА БОИКО И МЕСТАН И ДА НЯМА ПОВЕЧЕ СТАЧКИ - В ПРОТИВЕН СЛУЧАИ ПАК ЩЕ ИМА БУНТОВЕ

127

Го4о

преди 9 години

Българския народ в никакъв случай не е ***! За това избира този който НЕ ГО ЛЪЖЕ и НЕ ГО КРАДЕ и БАЛАМОСВА! Партиите са поставени много точно на местата си по тези критерии!!!!! АТАКА за това са там, защото ЛЪЖАТ, КРАДАТ и най - вече БАЛАМОСВАТ народа! Друго е когато си построил нещо, което остава за поколенията, както направи това ГЕРБ!

126

Граовец

преди 9 години

В психиатрията има едни ризи със дълги ръкави. Трябва да се ползват докато не е късно, защото стомната като се счупи файда няма.

125

до 161 Ани

преди 9 години

Кой е българин и кой не е незнам, но виждам кой ходи на инструкции в щатите и прави всичко каквото му кажат от брюксел но не в полза за България. Между другото *** са антибългари и антиславяни. Те винаги са правели атлантически и в момента продължават. От дясно са събрани най големите продажници и некадърници, мошенници готови да продадат и собствената си майка само да се харесат на евроатлантическите си господари.

124

Следва...

преди 9 години

Изхвърляне на МУТРАТА от власт и че няма да има БОСТАН

123

Анонимен

преди 9 години

До АниЗа Бойко може да се поспори дали е българин и дали не е продажник. Държанието му говори за друго.

122

Shark

преди 9 години

Ако ГЕРБ не успее да направи кабинет, за пореден път между другото, има ред за даване на мандати. И ако не става, нови избори, с плачевни за ГЕРБ резултати. Ето това следва!! И най-веротяно точно това ще последва, обаче при нови избори процентите за малките партии ще нарастнат,