28

Герчо с тамбурата

преди 9 години

Оглан ,оглан... българина е будала чобан и това му се пада.

27

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 31Глупости на търкалета. Толкова настрани ги държаха че ония прилапаха булгартабак да не говорим за това че ДПС доведоха ГЕРБ на власт

26

Сапарев

преди 9 години

Няма как да стане това касиране. За да се намали влиянието, трябва или задължително гласуване, или образователен ценз, или забрана на гласуване извън страната. Това, разбира се, без разрешение от ЕС И САЩ, няма кой да го направи. :) Не и от "известните" ни.

25

az

преди 9 години

Патриотичният фронт s vas sme samo napred i ma4kaite kradlivata ***

24

Анонимен

преди 9 години

Ахаха насТраните атакисти кас си измислят факти ;)Не разбрахте ли, че мястото на Волен е под ПЛАСТМАСОВИТЕ МАСИ, държани от КУПЕНИ ФИТНЕСМАНЯЦИ? Продажния наркоман не може да убеди дори собствения си електорат да го подкрепи. Или вече няма такъв? А Валери е предприемчив и интелигентен националист със стаж и връзки, който МОЖЕ, за разлика от сидераАГА.

23

Анонимен

преди 9 години

За сега съм доволен от политиката която водят !

22

Анонимен

преди 9 години

Не се е родил явно човек с "топли" още.

21

Редно и законно ест

преди 9 години

Изборите в Турция са изначално незаконни и противозаконн. Провеждани от едно правителство, което не може да се нарече демократично (то не че българското е демократично), проявяващо открити имперски интереси и действия, без контрол от страна на читава българска администрация, с множество (стотици) нарушения от години и години.Тия "избори" в Турция ни превръщат от година на година в провинция на Анкара.Затова е редно и законосъобразно най-накрая да бъдат касирани, вкл.и назад във времето.

20

Анонимен

преди 9 години

До АнонименМалко трудно ти проследих мисълта, защото нямам навика да чета коментари на латиница. Българин съм все пак. Дали ГЕРБ и ДПС имат някаква договорка, аз не знам. Това ще си проличи тепърва. Но знам, че по времето на Орешарски ДПС управляваше България с любезното съдействие на БСП и Атака. Лично съм бил свидетел на чистките в държавната администрация и тоталното й обсебване от ДПС-кадрите. По време на първия си мандат ГЕРБ поне показаха, че могат да държат ДПС настрани от властта.

19

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен29 a zashto si mislish 4e gerb nesa s DPS ne razbirash li mishko 4e vsi4ko edin teatar !!!!!!!!!!! i nemoje da jiveqt v turciq da plashtat danaci tam i da se barkat v balgariq sami sa izbrali da jiveqt v turciq

18

Анонимен

преди 9 години

Аз пък гласувах за ПФ и засега не съжалявам. Много ясно, че ще подкрепят ГЕРБ. Правителство на БСП и ДПС ли да подкрепят, като Атака?

17

Optimist

преди 9 години

Dano gi kasirat,i posle da vidim kak ciala Balgaria ni go *** pred evropeiskia sud ! :)))Tup narod

16

Андрейчо

преди 9 години

Правилно! Пълно касиране на изборите в Турция! Стига нагласени работи!

15

ahmed aga

преди 9 години

Do: БългаринTezi hora vkarvat 10 pati poveche pari v haznata ot tvoite skapani danuci.negramoten *** !Aide da vidim na koi piklio she mu stisne da ni zabrani da glasuvame!?Nikoga ne uspiahte da napravite neshto polezno za tazi strana,zashtoto uma vi e gazovete vi!!Prost narod ste i takivai shte si ostanete do krai !

14

Винкел Сюлейманов

преди 9 години

Вие сериозно ли искате касиране на изборите в Турция и сте против ДПС или нещо ни будалкате? Вчера Валери Симеонов каза, че няма нищо против ДПС и РБ за взаимно управление на Патриотичен фронт с ДПС и турците от РБ. Само се правят, че са против ДПС, но много лесно ще влязат в коалиция с тях, както Атака. Та нали те са същите като тях, какво да очакваме повече.

13

Анонимен

преди 9 години

А бре вярвате ли че, една мутра и милиардер като този Симеонов, би се жертвал да ви спасява?

12

талибан

преди 9 години

Където и да погледнеш вижда се , че без ДПС и без Турците нито политика ,нито кариера става .Затова говорете господа , говорете ама вече няма кой да ви слуша . Някои ще си ,,приказват " , други ще вървят напред и ще правят политика .

11

Турчин13

преди 9 години

до 20Ромите са едни от най-пазените хора в света!Те са в цяла Европа и гласувайки за европейските лидери, са подкрепили почтивсеки европейски лидер!Ромите са задружни, на един ром да му стане нещо скачат всички роми в Европа, никой не иска да си има проблеми с тях!Сорос - американски евреин, един от най-богатите и най-влиятелни хора в света, всяко годинадава милиарди долари на ромските общности! Като го питат защо, отговаря, че Хитлер с евреите е избил и ромите

10

Анонимен

преди 9 години

До Българинa zashto nie *** da ne mogem da glasuvame,za kragbi danazi ne iskat.

9

Анонимен

преди 9 години

До vargzalicavane ot kartata turzia.