21

Анонимен

преди 9 години

Ако трябва да избирам чия прическа е по-хубава - Албенината или на бодигарда й, ще избера Албена, защото не харесвам мъже с опашки.

20

Анонимен

преди 9 години

Ако трябва да избирам коя е по красива ?Межди РАЙКОВА И ВУЛЕВА ще избера Вулева какво тяло какви очи какви джуки МАЛЕЕ !А Венета и давам една МЕТЛА да ХВЪРЧИ !

19

токо

преди 9 години

До *** ВЪНЧе кой те кара да го гледаш бре, тъпчо,петиция щял да прави,аз пък искам петиция ,да се забрани със закон ,такива като теб да си дават мнението ,без изрично писмено разрешение от 3 инстанции.

18

Анонимен

преди 9 години

За раздърпаната ВИП Жени се пуска слух че е малко бременна,Въргала съвсем спиртяса,Данчето и "Търновската старица"ни стряскат с вида си,останалите от ужким по-младите от тъпо нагоре, просто да се гръмнеш от простотиите им.Сега ми е интересно дали ще вкарат и баба акушерка в лудницата или ще изритат семейство Мекотели да си довършат романса в къщи!

17

Анонимен

преди 9 години

тая гена е пълна простотия, след като с цървуля доказаха колко са прости при провалянето на толкова лесна мисия, която изискваше само малко интелигентност! и на втората мисия тотално ще се провалят, защото и там се иска интелект!

16

Анонимен

преди 9 години

Жени Калканджиева -ВИП?Че вижте я моля,тази стрина със самочувствие е като бостанско плашило свикнало да гледа отвисоко от кола на който са го покатерили.А "съпругът " й *** според думите й вече отново и ближе ръцете от които взима подаяния за да живурка.Чак ми се повръща от тези ***.А Вулева старша макар и тра-ла-ла е най-читава от всички.Данчето Христова която на младини е била бая палавичка сега е първа моралистка.А бе БИГ-ПОМИЯ се е събрала там!

15

АТАКИСТ

преди 9 години

до 14Твоят призив за петиция и изобщо коментара ти ми помогна да си припомня оня виц с бай Иван и лихваря дето искал да му вземе 10 овце, а бай Иван само 9 давал и нито една повече. Та накрая бай Иван казва на лихваря: Ти за к.ра ли *** държа, че не си хвана още една овца?Та в случая: Теб за к.ра или пу.ката те държи това предаване, че не използваш дистанционното за превключване на друг канал?

14

Анонимен

преди 9 години

Язък за Вулева, в нормална държава сред нормални хора би могла да се развие и да е конкурентноспособна . Сбъркала е мястото, където да живее, личи си че не е българка разбира се. Това, което правят с майка й не е лудост, а така да се каже се отнасят с всеки както в действителност заслужава, което е губене на време и потенциал.

13

Емигрант

преди 9 години

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ТАКИВА *** ПРЕДАВАНИЯ ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ СПАСЯВАИ ТЕ СЕ ПО ЕДИНИЧНО ЗАПАДНИТЕ ДЪРЖАВИ ВИ ОЧАКВАТ

12

БОКЛУЦИТЕ ВЪН

преди 9 години

Да стартираме петиция са свалянето на тази помия от ефир! Такъв тип предавания са чисто промиване на мозъци и водят до затъпяване и извръщаване особенно на младото поколение. Такива предавания да се забранят със закон! Ако в продължение на 30 минути си блъскате главата в стената ще загубите по малко мозъчни клетки от колкото ако гледате 15 минити от тази помия!

11

Анонимен

преди 9 години

Само ***, *** и тотално прости индивиди могат да гледат това предаване.Няма такава помия.....тотално, пълно изпростяване на личността, ***.

10

Анонимен

преди 9 години

Шоу, което цели да изкара наяве най-злостните реакции и най-нисши животински инстинкти у хората. Като се стигне до там, няма интелигенти и простаци, всички са равни и еднакви. Не е ясно какъв по принцип е замисълът на това предаване в Америка, вероятно всички зрители да станат едно цяло с помията, която гледат. И все пак - кому е нужно такова разголване на човешката същност, то е ясно че сме животни така или иначе.

9

Анонимен

преди 9 години

Изключително противна рускиня, и изглежда нечистоплътна , върховно абсурдна личност, не става за гледане. Ще си намери майстора там скоро. Съвсем опростя това шоу, ако е възможно да опростее повече.

8

кукловод

преди 9 години

Бая *** матрял има в тази държава,щом гледат такива евтини театри :))

7

АТАКИСТ

преди 9 години

Албена Вулева може да е всякаква, но навря в на майка си у руската шу.да Венета Райкова оня ден тоест на 16-ти октомври именно в предаването на Райкова "Голямата уста". Райкова по едно време даваше "заето". Много хора подценяват Вулева, но и аз не знаех, че е завършила Софийският с право и е журналистка. Голяма уста със собствен стил. Накефих й се на *** със сблъсъка й с Венетчето!Няма по-яко нещо да гледаш шу.дравели с големи усти в ефир в спор, които имат взимане- даване от едно време.

6

Анонимен

преди 9 години

Местя.

5

Анонимен

преди 9 години

Тъпата Миглена Ангелова обира точките обаче. Дървеше се със своята пенсионерска изкуфяла заядлива същност, на приятеля на Албенчето. Човека си е прилично простоват, но запази самообладание на провокациите на тая смотана изкуфяла лелка пишеща се за журналист й и отговаряше спокойно. Жалка история- известна тв водеща да напада и обижда един човек, който с нищо не я е провокирал. Жалко и смешно!

4

Анонимен

преди 9 години

до 7Нещо повече, аз искам Албена да спечели, защото е най-големият мозък в къщата и поставя на място тия които си го заслужават. Много е тактична обаче в предаването, никой не напада без причина. Тактична и сдържана и гледа реално на нещата и поведението и там е такова. Майка й е друга работа- издухана дърта рускиня.

3

Ани

преди 9 години

Гледах снощи Голямата уста и останах вбесена от държанието на Венета и журналистката, която е чела много и познава законите, да не казвам коя, защото смени много фамилии. Албена се държа мъжки- браво!

2

Анонимен

преди 9 години

Признайте си че предаването не печели пари и затова им орязахте финансите.