30

Анонимен

преди 9 години

Порошенко нещо много бледен...

29

Nox

преди 9 години

"окупираните от Русия територии"Поредният ***, който е против правото на самоопределение, и който вярва, че територията принадлежи на държавата (неживо entity), а не на живите хора, и че територялната цялост на една крадлива държава е по-важна от човешките животи.Щом е така, защо не искате да нападнем Македония? Нали и там хората са дръжнали да се самоопределят и да нарушат територялната цялост на България? С какво македонците са по-добри от кримляни или новоруруснаци? Как за едни може?!?

28

преди 9 години

До Анонимен18Този реактор ще заработи,колкото и лазерните пушки,който щяха да свалят всички самолети на 500-1000км........... хахаха........голям бъзик бяха с този лазер монтиран на бойнг.

27

Анонимен

преди 9 години

Елементарно е - украинците почват да си плащат и ще има газ.

26

Кончето каза

преди 9 години

На Порошенко му е по-голям търбуха от Путин, следователно има повече газове

25

Шоп

преди 9 години

До АнонименУкрайнците по принцип правят грешка като воядт преговори------------------Понякога е полезно да си даваш вид пред противника, че си много притеснен, загрижен и даже уплашен. Това може да приспи бдителността му и да го изненадаш с пънч ин да фейс. Макар че *** е хитро ***, но все пак и той е човек, може да свали гарда.

24

Анонимен

преди 9 години

До 32Така е, много е лесно да си купиш газ, само дето московските *** се опитват да ни убеждават че само от тях трябва да купуваме по цени, които те ни кажат

23

до 32

преди 9 години

От първи юни 2014 Украйне не купува газ от Русия, а Украйна е най-големият клиент на Газпром. Приходите на Газпром за 2014 са паднали с 35%. Това е което стяга чепика на Путин. Обикновено през месец септември всяка година се вдигат покупките на газ с около 30%, но тази година такава тенденция не се забелязва. Путин и хранилката на ФСБ Газпром са много сериозно обезпокоени, но продължават да си дават кураж един на друг, че консумацията ще се вдигне до миналогодишните нива.

22

Анонимен

преди 9 години

Украйнците по принцип правят грешка като воядт преговори, трябва ясно да кажат че докато *** не освободи окупираните от Русия територии, плащания и преговори няма да има

21

Анонимен

преди 9 години

Много е лесно да си купиш газ - плащаш и ти го доставят. Доста по-трудно е ако искаш да ти го дадат без пари като изнудваш и Русия и ЕС че ще спреш транзита защото тръбата минава през твоя територия.Е, нема да стане. Да го духат крадливите украинци. Гювеча свърши, сега ще трябва да си плащате. А пък ако ЕС ги обича толкова да им плати сметките като на добри приятели. Да проявят малко европейска солидарност щото иначе ние ще замръзнем зимата а не Западна Европа.

20

към 30

преди 9 години

Разбира се, че е едно и също, но спорът беше за друго, а именно, че термоядрения синтез не може да се извършва (да протича) в ядрен реактор.

19

до 25

преди 9 години

Американците използват термина "nuclear fusion" т.е. ядрено сливане.Руснаците термина "термоядрен синтез".И двете означават едно и също.

18

Анонимен

преди 9 години

Украйна трупа огромен дълг към Русия и накрая ще трябва да го върне като отстъпи територия.

17

Анонимен

преди 9 години

*** са ***.

16

до 20

преди 9 години

"Много водещи учени по света се усъмниха в това съобщение"Явно под водещи учени имаш предвид таваришч Путин и неговата камарила от придворни ласкатели.

15

Валентин

преди 9 години

Ех нашите палета ако и те вместо да въртят опашка докато господарите им бият шутове, се държаха достойно като Путин. ама къде ти един Маймун и един *** с достойнство?

14

Анонимен

преди 9 години

От гледна точка на физиката:- ядреният реактор работи на принципа на делението на ядрата на атомите;- атомен синтез - на принципа на сливането (съединяването) на ядрата на атомите (термоядрена реакция).

13

до 20

преди 9 години

Абе червен пуяк, ти какви доказателства искаш да ти мушнат главата вътре в реактора ли? Аман от *** путински кауни.

12

Анонимен

преди 9 години

Разговорите с *** е равносилно на разговор с радиоточка - за това сме на това дередже.Нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили.

11

Анонимен

преди 9 години

Ядрен реактор и атомен синтез са взаимно изключващи се понятия. Това е партенка, целта на която е понижаване на цената на нефта.