8

българин

преди 9 години

ОТНОВО АМЕРИКАНЦИТЕ ПУСНАХА ВИРУС ЗА ПРОБА В АФРИКА -НО КАТО ЧЕТА НАЧИНИТЕ НА ЗАРАЗЯВАНЕ Е НЕЩО СТРАШНО 1000 ПЪТИ ПО ЛОШО ОТ СПИН

7

Berlin

преди 9 години

Тая стaтия трябваше да я пуснете в категория "Порция смях". :D

6

Анонимен

преди 9 години

Тренирайте,тренирайте,защото държавата ни е разграден двор,през уж заградената(отчасти)граница с Турция продължават да влизат чужденци от всякаква раса и никой не знае колко са и къде отсядат,а в някои случаи ги намират случайно в центъра на София.Така че,пазете се граждани както можете,защото държава няма.

5

Тихомир Томов

преди 9 години

Направено е най-важното - пряка линия до Светия Синод за съдействие !

4

без паника

преди 9 години

спокойно, в бг няма да има ебола.гарантирам ви !...освен ако наскоро някой не се е ваксинирал с американски ваксини...

3

Анонимен

преди 9 години

За еболата не е ясно как ще разберем, докато за герболата мит'ряла се лекува чрез болнични по 2-3 месеца! Ако нема правителствео герболата ще продължи и повече!

2

PhD

преди 9 години

ако някой пукне от ебола в бг. никой няма и да разбере ! тука са толкова улави лекарите, че немам думи!! най-много парацетамол да предпишат за настиката ( или там каквато и далавера да въртят с медецинския представител дето ги обгрижва) и толкова .... случая е приключен да ама не! щото ще почнат да падат кат круши джи-питата!!!! и емесарите няма да могат да ги спасят .... така че опичайте се увреме , докато не дойде еболата, че първо при вас ще почука !

1

darcas

преди 9 години

Е много ясно как ще реагират - ще вдигат рамене и ще препращат към други институции, ще се правят на улави и ще се крият от отговорност