13

Анонимен

преди 9 години

В Германия са обикновенно със Аудита комби основно А6 куатро.Те пристигат първи а след тях линейката която обикновенно е Мерцедес когато е без пациент е много бърза и всеки и прави място но когато е със пациент се движи много бавно особенно на завоите направо със 10 км в час.За по отдалечените места или магистрали като цяло са със хеликоптери те са червени на болниците или на АДАЦ Жълти.

12

Тихомир Томов

преди 9 години

Интересно , ако видят някой надупен как са програмирани роботите !?

11

Анонимен

преди 9 години

Пълни глупости.

10

Аннал Акбар

преди 9 години

Спокойно като ви сложат чипчетата веднага ще може да ви излюичват ..даже няма има нужда и от съдилище!!!!!!!!!!!!!!!!

9

тнвн

преди 9 години

Не зацепихте ли, че това е само за парамедиците, за да отидат по-рано и да стабилизират пациента. Линейката, която ще натовари после болния ще си бъде обикновената.

8

Анонимен

преди 9 години

Като свърши нефта няма да се оборудват с УАЗки - ще преминат направо на камили

7

Анонимен

преди 9 години

Между другото Дубай не са толкова мракобесни като Саудитска Арабия например. Чужденците са добре приети, в хотелите има алкохол, за чужденките не е задължително да са покрити, но е препоръчително все пак да не са много разголени, за наркотици се отива директно в затвора, кражби и престъпления почти няма, ако пък хванат някой, позволил си такова нещо, няма да повтори.

6

prokurora

преди 9 години

И като свърши нефта, ще се оборудват с УАЗ-ки

5

Анонимен

преди 9 години

Аааа мерси, не!То при нас линейките се движат с 60 км/ч и въпреки това ако си с една фрактура при качването в линейката слизаш минимум с две. Пътищата ни са за офроуд. А сега си представям с 300 км/ч какво става вътре в линейката.

4

Румбо

преди 9 години

Щом линейките ще се движат с 300км/ч,с колко трябва да карат катафалките за да насмогнат?При всички положения ще се увеличи нуждата от тях...

3

Анонимен

преди 9 години

Gilotina na karuca-Francia 1796-ta-nishto novo.....Teror i nasilie na isliamski bokluci

2

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

Златни *** , линейки с 300км/ч ...туристически атракции!PR-а на ИДИЛ става все по интересен !

1

Социалист

преди 9 години

"...и съдилища в автобуси"Какво бъдеще бе хора!? Ние при управлението на ГЕРБ ги съдим още при ареста ако помните случката с бившия министър Николай Цонев!