26

Анонимен

преди 9 години

Един от лидерите, който е бил чеченец е заявил по арабските медии, че следващата цел е Русия

25

готин

преди 9 години

и се правят на велики,***,ГОЛЯЯЯЯЯЯЯЯ МИ

24

готин

преди 9 години

абе това всичко го правят американците,създават воини,и ги спонсорират да се трепят хорицата,кои на когото има зъб и аиде,това са американците подстрекатели и то голя ми,знам ги мн добре

23

Анонимен

преди 9 години

Тези са наемници събрани от цял свят. Има всякакви отвсякъде- европа, америка, чеченци,араби, кюрди, сирийци, германци, феанцузи,англичани всякакви! По официални данни не са повече от 10 000. Но има една малка подробност, че ги подкрепят сунитските кланове - народа на Садам Хюсеин, а за тях данните са, че са около 20 000 000! Целта е ясна сунитите ще си създадат автономна зона в Сирия и Ирак, Кюрдите също, тогава няма да има нужда от тези наемници!А супата ще я духа човека на Путин - Асад

22

Анонимен

преди 9 години

Кой въоръжава ИДИЛ!??? Кой им плаща за храната, оръжието, армия гладна, без тил, обоз и разузнаване /логистична подкрепа му викат по новому, млади меринджей :)) / не може да съществува! С продажби на петрол нещо не ми се връзва, а и кой го плаща този петрол?? Кой дава парите за тази война???

21

Анонимен

преди 9 години

Смях! Трима *** с Калашници в напоителен канал , а другите си прекарвали петрола от който печелели милиарди с мулета и мотопедчета. На луди ни правят нещо в манипулацията.

20

7987

преди 9 години

Истината е,че САЩ и Великобритания са отговорни за създаването на Ислямска Държава.Всичко друго е манипулация на общественото мнение.Но това е присъщо за американците и британците,затова има и много доброволци от там на страната на джихадистите.

19

Анонимен

преди 9 години

обаче има нещо друго, замислете се, турция отказва да се намеси в борбата срещу ид, кюрдите се бият с тях, въоражавани от запада, на края срещу турция ще се изправи една добре въоражена и обучена к'рдска армия, абе ще настане веселба

18

666

преди 9 години

Определено количествп *** ще разнесе над цялата измислена ИДИЛ приятната миризма на печени ***.

17

КАЛАШНИКОВ

преди 9 години

Последователи на Ал-кайда. Дано не окупират България

16

умен гущер

преди 9 години

абе и квото да си говорим,истината е химическото оръжие,убива бързо и безшумно без увреждане на инфраструктурата

15

Анонимен

преди 9 години

До "и""Не знаех, че АК 47 е американско оръжие."Прав си, не е американско. Руския вариант на немския оригинал StG e всъщност.

14

До тъпи диваци

преди 9 години

до 14не ме разбра.Диваците или се цивилизоват доброволно ,или в гета както са направили Европейските заселници наричани сега Американци в Америка преди години.

13

123

преди 9 години

Американски оръжия и техника! ха сега !

12

Иванов

преди 9 години

До Т.Ю.Т.Много си прав, до момента в който стигаш до извода че е "ГРЕШКА"! - всъщност и за това си прав, но само от своя гледна точка /маймунска/! А тя не е абсолютна, защото маймуните са винаги излъгани накрая :)=> има друга гледна точка, която определя друга "правилност" на всичко което се случва!Защото, щом е направено, то ЯВНО този създал го, е знаел какво следва от него! Дори се предполага, че ТОЙ е знаел повече от нас, защото е определил предпоставката, а ние виждаме следствието...

11

Анонимен

преди 9 години

До Т.Ю.Т.Не е Белият дом. Тел Авив е.

10

Т.Ю.Т.

преди 9 години

Белия дом тотално прекалиха вече в международната си политика.Създадоха талибаните в Афганистан-на основата на исляма...сега пак направиха огромна грешка със създаването на тези главорези в Сирия.И кой ще страда и плаща за това.....целия свят.

9

Анонимен

преди 9 години

До *** дивациПич всяка година умират по толко българи от болести глад и изтощение.Тия от катастрофи да не говорим.Сигурно им е било кофти на индианците по време на "ну на ло ду хъ лу.. и тн " , но в момента потомците им прибират около 2 бона месечно бг пара само щото това някога се е случило в легендите.

8

Анонимен

преди 9 години

Екстра ще им дойдат няколко дрончета да им пуснат няколко 200 килограмови бомбички.Ще се пръснат в околностите още по качествено.

7

tarbuh

преди 9 години

Статията е буквално едно към едно превод от сръбското аудио във видеото. Нещо поне да беше преразказано, интерпретирано. Все пак е новинарски/журналистически сайт това, а не сайт за преводи.