27

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 31Друже, ти очевидно си по-възрастен, служил си когато за дрога дори не се говореше. И аз съм служил по това време и си беше точно така, особено в 3-та Армия. Никаква шега и здрава служба.

26

Анонимен

преди 9 години

Трева в казарма на БНА не е имало никога. Пиеше се, но за 5 минути след тревога батальонът се изнасяше на позиции. Да не говорим, че когато даваха наряд новобранците, пиле не можеше да превръкне. Пазеха изрядно службата. Аз като новобранец си спомням как офицери се прибираха по късно през вечерта, аз не ги познах, по устав - "Стой, не мърдай!", патронът в калашника издрънчава и хората замръзват. Какви треви, какви дроги...

25

Анонимен

преди 9 години

До АнонименDA VIARNO E :DROGATA PREDOSTAVIA UDOVOLSTVIE-VOINATA SMART,NA KOIATO TE IZPRASHTAT POLITIZITE.

24

Анонимен

преди 9 години

a ski nasito policastvo- kak izbahtia plevniko na Plevnev ta se raz4u iz celoto BG 4e invalid s 80% kara kola ama i 4e e registriran narkomanstotarka e sigorno ce sa go uredili s tazi 80%invalidnost em da zema pensiika, em da im da se bode i em kat ne mu stane dalaverata da iska izvinenienasio president treba da se gordee s tekof plevnik

23

от баща си

преди 9 години

Видял е от баща си.

22

Джордж Сорос

преди 9 години

Ето, такъв трябва да е примерът за днешната младеж.

21

ЗСД

преди 9 години

ЗАПАДНИ ЦЕННОСТИ !

20

lol

преди 9 години

Ами така е на Запад, сгащят ли те няма мърдане. Щерката на Буш я хващаха с трева, класките синчета и тях - следват наказания и мъмрене. Тука всичко се потулва на минутата.

19

Анонимен

преди 9 години

До Stonewall JacsonPO-DOBRE DROGA-OTKOLKOTO VOINA.

18

Stonewall Jacson

преди 9 години

Патриотизъм по краварски ! - Тате ше ходя ли в казармата ?-Не сине ше ти спретнем едно какиново тестче !

17

СОЦИАЛНИ ГРИЖИ

преди 9 години

И какво сега половин век бяха най-наркоманската армия в света ! Сега който не му изнася да ходи наемник (блекуотър) там данъкоплатците плащат повече за да си купуват скъпи наркотици?

16

Анонимен

преди 9 години

От Белия дом коментираха, че това назначение няма никакъв политически елемент. Burisma Holdings работи на енергийния пазар от 2002 г. и сега се занимава с разработка на находища в Днепровско-Донецкия, Карпатския и Азовско-Кубанския район.:)))

15

Анонимен

преди 9 години

Компанията Burisma Holdings - най-големият независим производител на газ в Украйна, съобщи за влизането в съвета на директорите й на Хънтър Байдън, син на американския вицепрезидент Джо Байдън.

14

Анонимен

преди 9 години

ех, кога тук някой не брат или син, а дори 15-ти братовчед на президента или вицето, като го хванат в издънка ще получи адекватно наказание

13

Анонимен

преди 9 години

Учил съм във военно училище.Трева не съм пушил през живота си, но съм свидетел, че 90% от хората в базата са пушили. Супер гадно е, че го отнесоха само тези които нямат връзки.*** прескачаха оградите редовно. Даже през КПП-то минаваха без проблем. Гаджета на курсанти беше нормално да спят в базата.Имаше групови оргии. НЕ! НЕ СИ ПРАВЯ МАЙТАП!А курсантките все търсиха скута на някой по-зъл, напомпан и ***.

12

ъъъъъъ

преди 9 години

Тези наркомани определят световната политика?!?!Сигурно колумбийците са им разредили дрогата и затова не са натиснали ядреното копче.

11

Анонимен

преди 9 години

до 7 курсантите в морското даже си вкарваха* през канала зад гаражите :) аве какви неща имаше вие ще ги изкарате светци още малко :) аз лично съм водил вечерна проверка с липсващи матроси визмали сме първокурсници да се представят за наще :) идва дежурния офицер пиян като кирка взима знамето и заминва :)

10

ОБАЧЕ В УКРАЙНА

преди 9 години

как го уреди синчето само - в борда на фирмата за шистов газ в ДОНБАС. Ама руснаците го прецакаха. Да си дупчи в задния двор и ако не изтрови кучето да си гори газ на воля

9

Анонимен

преди 9 години

Само който не е служил в родната казарма не ги знае тези неща. Пияни офицери и дежурни, обходни двойки напушени спат в тренировачните окопи. Питайте ваши познати ако не сте служили вие какво ще ви кажат. Да не говорим, че всичко живо бягаше през оградат след 17:00 като си заминат шапкарите.

8

Анонимен

преди 9 години

До 7Аз се уволних 1999-а в центъра във Варна "пясъка" се пушеше почти всяка вечер. И после като ни разпределиха в родни бълкани беше същото какво се правите на хамави?