18

Анонимен

преди 9 години

До АнонименTARSIM DA ZAKUPIM PRIASNO MLIAKO ZA BALGARSKITE DEZA.

17

Анонимен

преди 9 години

Тази шия не е от трушия.

16

Анонимен

преди 9 години

Откраднал сиги Станишев 7 папки със съкретни докоменти в Америка ги разстрелват за такава далавера и сам сиси признал за виновен,и сиги пратил на Путин,ако Цацаров нети повдигне обвинение то следващият главен прокорор които щее до 1 . 2 месеца ще го направи.Ти сиси престъпник винаги със Доган.Тиси Руски шпионин Серго,рано или късно някои ще ви види сметката с Доган.Вие убихте България.

15

Бакал Петко

преди 9 години

Они ши доат и шае свършат, ами ти за какво си и да си свършил някаква до сега?

14

Х

преди 9 години

Алкайда има пръст в тая работа-нали така каза собственика,може и ислямска държава.

13

нощен инспектор

преди 9 години

Някой пика накриво преди изборите и стана белата!

12

съдия

преди 9 години

Кажи си първо ти с кого си обвързан! Най-некадърната и най-корумпираната система - "правосъдната", е и най-високо заплатена; и отгоре на всичко - чужди специалисти ще викат.

11

Анонимен

преди 9 години

Дааа! Давността вече тече. Един вид, якото замитане започва!Ние чужди експерти викаме за всичко - за АЕЦ Белене, за КТБ, за престъпления, че и за съдии на Левски-ЦСКА. То в Африка имат повече самоуважение. Най-добре е да си потърсим ЧУЖДИ УПРАВНИЦИ, за да мирясаме веднъж завинаги!!!

10

Анонимен

преди 9 години

и за повдигане на обвинение за престъпната небрежност и не спазването на предписанията от КОС и неспазването на безапосността на труда прокуратурата пак ли трябва да търси помощ от чужбина за да повдигне обинение?

9

Джалат

преди 9 години

Ееееееееж шопаря бряяяя, дайте ножа да го боднем зад ухото

8

Анонимен

преди 9 години

Едно време, имам предвид края на 80-те и началото на 90-те, обучените кадри да боравят с ВВ и да обезвреждат мини, както родни, така и на въоръжение в армиите на СИВ и НАТО, се наричаха сапьори и излизаха от бившето ВНВУ във Велико Търново. Всяка година поне по 30-40 човека. Да не говорим, че излезлите от употреба мини се утилизираха по единствения безопасен начин - чрез контролирано взривяване на полигон. Така беше и когато се вадеха снарядите от акваторията на пристранище Бургас през 2001-2004

7

Анонимен

преди 9 години

Малеее па тоа се появи,много е ослабнал горкият.Пукасе по шевовете.Хайде Бойко прави правителство и изгони веднага главният секретар Лазаров и Писанчев шефа на ДАНС.А Цацаров несили подаде сам оставката ще съборим цялата съдебна палата но трябва да се омита.Няма друг начин,за такива хора няма място в оправлението.А след това когато ги изгоним тези най големи предатели на народа тогава ,нови избори да видим от къде ще намерат пари като ББ Цензура и др,КТБ свършиха МЪНИТЕ.

6

х

преди 9 години

Чух в автобуса,че цацата и собственика на мината са членове на масонската ложа "Слънце ориент" в която влизат и съдии прокурори,бизнесмени пред вички трябва са сложи думичката псевдо.Просто цацати ви казва ще изхарчим едни пари които са ваши и събрани от данъците ви,за да размажем отговорноста от нашия брат и след разтакаване ще решим че всичко е станало от една случайност.

5

кк

преди 9 години

"..... със собственика на мината Валери Митков"За каква МИНА става въпрос? Знае ли г-н Цацаров какво разследва?Убеден съм, че в Прокуратурата и Съда трябва да се говори абсолютно точно, а не алангро.

4

Анонимен

преди 9 години

От изказването на Цацаров, аз разбирам, че в тази държава няма кадър от стуктурите или специалист с капацитет, който да не е обвързан с престъпния свят... тогава защо се натискат за постове, за които се изискват И човешки качества, които явно липсват в целия държавен апарат!

3

Анонимен

преди 9 години

Ами ако не можем да се оправим в собственият си дом,по добре да станем щат,федерация или вилает и да оставим знаищете и можещите

2

vesko02

преди 9 години

Те и прокурорите се познават с престъпниците ама не пречи....

1

Масони в съда

преди 9 години

Дончев е признат за виновен, че е принудил Милев да му даде парите, като го е заплашил с прокуратурата и службите казал, че в дома му ще бъдат изпратени барети, които ще потрошат имуществото на семейството, ще използват физическо насилие, а срещу него и съпругата му ще бъде образувано досъдебно производство.