277

Зрител

преди 9 години

Тия от ПФ ШИЗОФРЕНИЦИ ЛИ СА, С ДЕМЕНЦИЯ ЛИ СА-ПРЕДИ ГОВОРЕХА дпс ВЪН ОТ ВЛАСТТА,СЕГА ДРУГА ПЕСЕН-ЗА КАКВО ТЯХНА ПРОГРАМА СТАВА ВЪПРОС-ГЕРБ НЕ КАЗАХА НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА ЧЕ ЩЕ ГЛЕДАТ ПРОГРАМАТА НА ПФ А САМИТЕ ПАТРИОТИ ДА СИ ПОМИСЛЯТ И ДА ПОДКРНЕПЯТ 4 -ТЕ ТОЧКИ-НАЙ-ВАЖНИТЕ КОИТО ХОРАТА ГИ ИНТЕРЕСУВАТ-А ТОЗИ ДЕБЕЛАК КАРАКАЧОНВ ДА НЕ ОБЕСНЯВА ЗА ОГРАДАТА,ЗАЩОТО ТОВА Е ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА И НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА-И ВИЕ ИЗЛЪГАХТЕ НАРОДА А СЕГА ПОЛЕГНАХТЕ -ЗА ВЛАСТТА КАКВО ЛИ НЕ ПРАВЯТ ПРЕДАТЕЛИТЕ

276

Анонимен

преди 9 години

Този на снимката е Винкел Сюлейманов.

275

Анонимен

преди 9 години

Едни и същи са платените *** тук, на Атака и на ДПС!

274

Анонимен

преди 9 години

Лъжливо заглавие, никакъв *** не пускат от ПФ.Въпросът беше дали евентуално ще подкрепят съвместно правителство, за нещо за което го подкрепи и ДПС.Те отговориха. Че ако се ангажират във общо с ГЕРБ правителство , ще го пдкрепят независимо от това какво искали ДПС, но не и да участват заедно в правителството с ДПС.

273

Анонимен

преди 9 години

До прецакан избирателАТАКА е толкова българска, че подкрепяше турското правителство на Орешарски.

272

Анонимен

преди 9 години

Истинските "патриоти" даже гласуват за ДПС

271

aviatora

преди 9 години

Защо ли, не съм учуден от заглавието ? Баница има за всички. Желаещи много, а "мазните" парчета са малко... Оттук до "мазните" борби, разстоянието е малко. Пригответе се за една абсолютно аморфна маса от гласуващи по "интереси" в новото Народно събрание, начело с ГЕРБ. Лошото е, че нашият интерес е сврян някъде в дъното....

270

Анонимен

преди 9 години

Патриот е различно от националист!Патриот е човек който обича и се борои за родината си!От тази гледна точка и ДПС са патриоти :))))))))

269

АЦЕТО

преди 9 години

Национален Фронт за Спасение на Бойко

268

Рационал радикал

преди 9 години

Стига с тая казарма! Кой ще ги храни тия 200 хиляди гърла,май тия бивши военни не се накрадоха достатъчно при ликвидацията на наборните отделения,а и повечето казарми са разрушени и разпродадени връщането на наборната военна служба ще струва на данъкоплатеца около 4-5 милиарда стартово + 1- милиарда всяка година тоест всеки от нас ще трябва да дава по 170 лв годишно отгоре на сегашните налози а такива като Станишев пак няма да ходят да скубят трева в Българските казарми споко.

267

Луд от мазата

преди 9 години

ТВ СКАТ е на бившата агентура на ДС(КГБ) ,ДПС също това са рожби на една блудница....

266

kooooooooooooo ne

преди 9 години

До прецакан избирателaaalooooooooooooo kva ataka ti lud li si zaradi ataka 1 godina ima6e 3 koaliciq bsp dps i atakA SMEEE6KOOO pomni6 li kak siderov vika6e boiko *** aaaaaaaaaaaaaa mai mnooogo burzo zabravihte aaaaaaaaaa

265

Анонимен

преди 9 години

До прецакан избирателАтака и Патриотичен фронт са един дол дренки, създадени от Валери Симеонов и телевизия СКАТ И двете псевдо националистични партии се огънаха на ДПС.

264

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен336 Аиде поредната дивотия- били еднотипни .Нещо ти е еднотипна куфалницата. До вчера ония от СКАТ с пяна на устата клеймяха Атака- Герб,кълняха се ,като върли анти Гербери и днес . Прав излезе Сидеров и ги наричаше ,,патерицата на Тиквата ,, Е еднотипни са и главатарите на Герб и Тиквата и СКАТ и Симеонов- Балевски и останалите му куклии, все са били комунисти и агенти на ДС.

263

прецакан избирател

преди 9 години

Изглежда Атака си остава най-българската партия. Яд ме е, че гласувах за тия.

262

Пишман патриоти

преди 9 години

Патриотичен фронт и Атака са един дол дренки, който гласува за тях, гласът му отива за ДПС, РБ, Касим Дал и ГЕРБ.

261

Q

преди 9 години

Тия "патриоти" НФСБ,ВМРО.....и т.нат. още 12 партии и партиики в коалицията им, са доволно дупеотдадени на ДПС както са и БСП и ГЕРБ..., така че...какво чудно има ?

260

Александър Петков

преди 9 години

Стига ги наричахте "патриотите", какви патриоти са тия.....това са политически ***.

259

Анонимен

преди 9 години

Политическата класа у нас упражнява най-високоплатената и безпринципна професия- политическа проституция.

258

Анонимен

преди 9 години

Волен говореше за тия отдавна ,ама нали все е "луд"!