16

Димитров

преди 9 години

Колко ли плащат на "Dnes.bg"за да ни занимава ежедневно с най-пошлото и тъпо предаване ,каквото е "Брадъра",с погрешно добавено ВИП? С показване на простащината и ниските страсти,с нищо не може да допринесе за повишаване на културата на хората!

15

Добре

преди 9 години

Кой го гледа това? Наистина що за хора го гледат? Отговорете ми моля...

14

Анонимен

преди 9 години

Пълна идиотщина.Има ли етика,естетика,идеали към които да се стремят,усъвършенстване,възпитателна или поучителна цел в това творение.Не,нищо подобно.Набедени звезди,маргинали,кариеристи и пълни простаци и простакеси от уж свободното,демократичното,по-съвършеното ни съвремие уж "критикуват" отминалия тоталитарен свят чрез най-низките страсти,пороци и слабости на човешката същност,като в същото време показват ужасната деградация на участниците,режисьорите,продуцентите и на голяма част от публиката и "дежурните" защитници и коментатори.

13

Курдо Колянов

преди 9 години

"ВИП" брадър доказва единствено , че не властта , простотията е опиат ! Доказателството - хиляди знайни и незнайни воайори се пулят с отворена уста и затаен дъх пред тв-екраните и послле цъкат СМС-чета да поддържат тарикатите , измислили въпросния бълвоч !

12

Анонимен

преди 9 години

Кико,ако умните и образованите са толкова умни и образовани,колкото е Вожда,по-добре да закрием държавата.

11

Анонимен

преди 9 години

11,ами те истинските ВИП-ове никога няма да приемат това унижение.Един Тити Папазов се съгласи и овреме се отказа.Та това е положението.

10

Анонимен

преди 9 години

ТЪПачо и Жени калкана са рядко кухи същества. Що пак около тях всичко се върти? БившаМис България и мутрата й - какви ВИП-ове for God's sake? Няма такава измишльотина.

9

кико

преди 9 години

До АнонименДа ама Не нали видя на изборите кой гласува за Борисов образованите а глупаците за твоята партия майка

8

Кирчо

преди 9 години

Престанете да облъчвате децата с тая помия!

7

Анонимен

преди 9 години

Ако участниците бяха по-умни,щяха да се сетят,че за толкова пари никой няма да ги търпи да лежат и да *** само,а ще се гаврят с тях колкото си искат и колкото им позволят кукловодите.Щом са си дали задните части под наем,ще търпят без да се оплакват.

6

Анонимен

преди 9 години

Мисията с диктаторите е пародия на управлението на Б.Борисов.Уж им беше любимец,а приликите са толкова очевадни,че само глупаците не ги забелязват.

5

Анонимен

преди 9 години

Този телевизионен бълвоч не може да докаже нищо ...впрочем може -че за пари хора са готови да си плюят в лицето и в авторитета -до колкото изобщо са го имали !!!!!

4

ТВ диктатура?

преди 9 години

леле, тея пък бетер ги ползват за опитни зайчета

3

Анонимен

преди 9 години

Захадаева я искаме в Народното събрание.Ще види сметката на всички мишки!

2

Анонимен

преди 9 години

Тачкааа, *** си! Колкото и каквито мисии да ти дават *** миризлив си. А продуцентите печелят куп пари докато заливат с помия народа и не им дреме на к***ра за нищо.

1

Анонимен

преди 9 години

трябваше и минджев да го оставят и веселбата щеше дае пълна