66

Георги

преди 9 години

Юда!!!

65

СТЪРШЕЛ

преди 9 години

тОЯ ДЕТО ПРЕДАДЕ ДЪРЖАВИТЕ И ГИ ОБРЕЧЕ НА МЪЧЕНИЕ И ГЛАД ДА МЪЛЧИ!!! ПРОДАЖНИКЪТ ЗА НАСТОЯЩЕТО НА БИВШИТЕ СОЦ.ДЪРЖАВИ ДА СЕ ПОГЛЕДНЕ В ОГЛЕДАЛОТО И САМ ДА СЕ ЗАПЛЮЕ!!! И ПРЕДИ СИ БЕШЕ ДОБРЕ, А И СЕГА И ИМА НАГЛОСТТА ДА ДАВА ПРОГНОЗИ!!!!!!!!!! НАГЛЕЦ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

64

metal

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ! ДО РУСКИЯ СРЕДЕН ПРЪСТСтудената война е полезна..за Запада...щот се стяга срещу империята на злото и не се отпуска, както стана..Лошото ,е че погубените животи и съдби стават на изток от желязната завеса..и те са невинни жертви на руските комунисти...И накрая гаранция, че пак Запада ще победи в новата студена война..

63

Щирлиц

преди 9 години

Заради това изчадие се проляха и се проливат реки от кръв...Наглостта му е безгранична,продължава да дава акъл.Да върви в ада!

62

?!?

преди 9 години

91- Чета ти коментарите и се чудя, ти сериозно ли ги мислиш тези неща, или си поредния ***.В Русия бил ли си изобщо? А в Щатите? Въобще от квартала някога излизал ли си? Като виждам колко си навътре във филма, защо не се внедриш в юдо-масонската-***- буржоазна организация за да обединиш тайно работническата класа по света? След това заедно да водите битка срещу юдо-капитализма до окончателна победа.

61

Анонимен

преди 9 години

Този агент на ЦРУ не трябва да говори и да дава съвети.Всички видяха как се погрижиха господарите му за него.

60

ZABOBOL

преди 9 години

GORBI-ti si velik rusin!Ti postavi nachaloto na razkrepostqvaneto na polovinata svqt.USA+ROSSIQ=HUBAV SVQT/bez Putin/.Vijdam 50g. napred.Ot BELIQT ZABobol.

59

@#$

преди 9 години

Ако някой си мисли,че студената война е приключила след разпада на ссср.. значи просто е сляп! А, резултата от перестеойката на горби се свежда до това милиони хора да живеят едва свързвайки двата края.. ами не разбрах точно какво му е хубавото на това, че собствения му народ беше поставен в безкрайно неизгодно положение..

58

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !"Вижте как драстично е намалял броя на населението в бившите соц. държави през последните 25"Понеже някой те пускаше да ходиш в чужбина нали. Баща ми колко се опитва но така и не му дадоха едно време. Русофилистичните *** като теб трябваше да ги разтреляме още 89-а.

57

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Горбачов беше единствения който виждаше на къде реално отиват нещата и имаше куража да го каже и направи. СССР нямаше икономика всичко и се доставяше от сателитните държавички около нея които също така бяха и буфер по време на евнетуална война каквито бяхме и ние. А тези "илюминати" можеш си ги навреш знаеш къде психопат.

56

Гоги

преди 9 години

Няма ли кой да застреля горби най-накрая и да избави света от една продажна ***.

55

до 91

преди 9 години

Просто на Горби фондацията и трябват пари...и Путин ги ръси щедро--но докога............

54

Анонимен

преди 9 години

Трябва да има опозиция иначе нещата не вървят.

53

майтап

преди 9 години

Еми, то при това глобално затопляне една студена война ще е по-добре от гореща такава.

52

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Щом националният предател и слуга на илюминати Горби иска обединение, значи Путин е на прав път.Студена война трябва да има ! Противовес трябва да има !Някой трябва да сложи край на терора на САЩ над света и очевидно тази роля най-много приляга на Русия.На съвестта на този *** Горбачов тежат милиони човешки животи и унищожени съдби в цяла източна Европа.Вижте как драстично е намалял броя на населението в бившите соц. държави през последните 25 години и ще разберете какво имам предвид.

51

аноит

преди 9 години

този го нареждам до най големите престъпници на света.....

50

Анонимен

преди 9 години

Велик човек!Трябва да мислим за мир, а не за война и крадене на чужди територии от по-слабите държави.

49

Бакърджиев

преди 9 години

До Георги Димитров 85Жоре нали видя какво стана с твоя Мавзолей,леко го взривихме и сега се е изпарил ..?!Провери 1923 г какво е станало в БГ и как си възирал на Изток,тоя път ще те спипатвластите..буниш хората и бегаш бързо страхливецо,ама накрая пак на Изток ти видяхасметката в Барвиха !

48

Нане от Софию

преди 9 години

Те на това животно,деца, се казва зурлеста ***.

47

winner

преди 9 години

Ако има справедливост, детската Евровизия трябва да я спечели Алиса Кожикина с невероятната балада Dreamer!! Аз ще гласувам за нея, какъв глас само! Dnes.bg, моля пуснете някакъв материал за това дете, уникално е. И нашата Крисия е талантлива и чаровна, но песента й хич не. ме докосна и припевът звучи като копиран от Wrecking ball на Майли Сайръс. Много патетично и досадно еднообразно . Като че ли е писана за асамблея Знаме на мира! Но от Слави Трифонов какво може да се очаква.