7

Кирил

преди 9 години

До знаещНе знам какво знаеш за това дете и други деца с аутизъм. В САЩ повечето деца с аутизъм са повече от едри, защото такива са и останалите - "нормалните". А откъде знаеш, че е единственото работещо училище - да не си самата директорка, която прокламира, че е така, но явно не е?! Достойното в случая е да си подаде оставката. А все ще се намерят по-кадърни и морални от нея да използват скъпо оборудваната сграда по предназначение за децата със специални потребности, които са също наши деца.

6

Пасионария

преди 9 години

До АнонименМного неграмотници в тази държава - къде Ви научиха да пишете "УСТАВКА?

5

Анонимен

преди 9 години

Изненадващо? В цял свят щеше да е изненадващо, че чак днеска го е направила!

4

знаещ

преди 9 години

Детето е високо 186 см и тежи 130 кг. Днес не са успели 6 жени да го държат под упойка. Срам за институциите е, че реагират неадекватно и искат да унищожат единственото работещо училище. Срем за родителите е, че причиняват това на болната си дъщеря

3

аз

преди 9 години

Ал-Шериф е фамилията й. Това е арабско име. Явно е женена за арабин.

2

Анонимен

преди 9 години

Каква е тази директорка Ал-Шериф и защо не си е подала уставката , или да е уволнена до сега ??

1

ANTI-UCITEL

преди 9 години

V UCITELSKOTO SASLOVIE V BALGARIA,IMA MNOGO IZVRATENI ,KOITO OT DEZA SA MALTRETIRANI I ZIAL GIVOT MECTAIAT DA SI GO VARNAT NA VSICKITE TEZI DEZA SEGA .30% V BALGARSKOTO UCILISHTE SA S KUPENI DIPLOMI. 20% SA UCITELI OT OTMINALO VREME ,KOITO NE MOGAT DA NAPRAVIAT EDNA NORMALNA SPRAVKA V KOMPUTAR,OSTANALITE 50% SA S UMSTVENA NEDOSTATACNOST.