64

хейтър

преди 9 години

Идва нова смяна амбициозни пръдли от инкубатора за млади таланти ДБГ - без грам трудов стаж, но готови на всичко за да успеят така, както го разбират те. Още една като Ива от НС на движението пък стана съветник на външния министър след като се ожени за Прошко. За две години успяха да забършат по един пръч и да се уредят на синекурни местенца -,главозамайващи кариери, браво!

63

има логика

преди 9 години

С такива назначения и такива кадри- такава държава!

62

sofeto

преди 9 години

Поредната кючекиня да му апне малко! Bir parche......

61

Анонимен

преди 9 години

Тая щом се е хванала с Ум Белия Делфин, значи ясно колко и е акъла...

60

Шоп

преди 9 години

До Поручик РжевскиИ с какво това назначение е по-различно от назначението на Пеевски?!--------------- Tи сигурно си *** да я сравняваш с Пеевски, който се заканваше със саморазправа от трибуната на Парламента.

59

Анонимен

преди 9 години

Айдееее почна се.Аз на тебе-ти на мене.Защо ли не ви изхвърлим на *** всички,като в Украйна и да се свърши веднъж завинаги.То се е видяло,че в тая държава читав народ не остана.

58

:)))

преди 9 години

През 2012 Ивчето е била палавница участвала в еротични шоута, но през 2014 вече зряла и сериозна, тежка дама заместник-председател на Държавната агенция за българите в чужбина.пп. Как успя за такъв кратък срок тази да "отежи", м? Олекването е понятно като процес и по естествено!

57

Анонимен

преди 9 години

Вече ми се повръща от такива.

56

Анонимен

преди 9 години

недейте да си мислите, че става въпрос за University of California, Berkeley, завършила е Berkeley College, което е супер посредствен колеж и няма нищо общо с UC Berkeley. Качествата на Ива са супер съмнителни, голямото й съмочувстие-напълно непокрито, а морала- под въпрос. Но едно не мога да отрека - свръх амбициозно е момичето и готово на всичко, ама ВСИЧКО за да се докопа до желаното от нея. и в 'стани богат' участва преди години, явно драпането й да бъде забелязана е дало резултат.

55

Крум

преди 9 години

Каква е тази поредна безумна институция?!? И уж Бъркли пък после безумна магистратура по национална сигурност...

54

Анонимен

преди 9 години

Тя спечели ли умна и красива?

53

Анонимен

преди 9 години

Ха ха ха,още не дошли на власт и започнаха.Какво ли ще бъде когато се състави правителство?

52

86321

преди 9 години

Плюя на тая държава. Само тояги и бой с камъни за грабителите ще оправят нещата.

51

анинимен

преди 9 години

бъдещето на българия са внуците на предишните управляващи и деца на сегашните управляващи.така че пийте по една вода каква да е и почивайте до следващото поколение управници.

50

Сидеров

преди 9 години

Ей СеДеСаРи вижте си вашия Божидар, тогава пишете за Деничка. Апропо, Деничка е по хубава

49

Ботев

преди 9 години

Палавница. Ах този Лукарски - от трик на трик и лукаво забил младо яре. После ни лук ял ни лук мирисал - оставил жената.

48

Левски

преди 9 години

ей народе вземайте сопите и да ги почваме тези *** иначе няма да се оправи държавата ни

47

Поручик Ржевски

преди 9 години

И с какво това назначение е по-различно от назначението на Пеевски?! Сигурно с това, че Пеевски все пак имаше нужното образование, тази е любовница на Лукарски.През времето на соца на това му викаха връзкарство и беше една от най-лошите черти на социализма. Е, Лизашки може и да си е отишъл от социализма, но социализма не си тръгва от Лизашки.

46

Yes

преди 9 години

Злобейте хейтъри!Младите и образованите са бъдещето на България!

45

до батко

преди 9 години

Тази черта не е от вчера. Така си беше и през соца. Така е било и преди това. Нищо ново. Всяка следваща власт просто сменя едни калинки с други. И после седнали да ми обясняват как изборите били важни. Единственото, което променят е кой ще докопа парчето пица с филе и пармезан. За останалите кисели краставички.