169

Анонимен

преди 9 години

Ако ГЕРБ и "патриотите" се сближат достатъчно могат ли да си имат деца?

168

ЕЛЕКТРА

преди 9 години

Най добре е *** и червените еничари да се слеят в едно и без това ги обединява целувката на ГейСтан и общи грабеж над българския народ. И името им ще е партия Башибозук или ГейСтан, вярно е ще са с по малко проценти от Генерала но поне народа да избира из между тях...

167

Робинзон Крузо

преди 9 години

Вие изненадани ли сте ? Веднага след изборите, се разбра кои са готови да легнат на Боци- Деформаторите, Патриотите и ББЦ...това е. Аз днес очаквам втора булка от харема на Боци...Ще гледаме шоу.Вие мислите ли че истинските преговори се водят в народното събрание, защото аз не съм склонен да вярвам че е така ?

166

Анонимен

преди 9 години

"ГЕРБ и Патриотите - без краен резултат, но значително сближени"...Нищо чудно!Всички управлявали ни - и тяхните т.н. "опозиционери" след 1989г - са от ЛИКВИДАТОРСКИЯ БЛОК,изпълняващ плана "РАН и ЪТ" за унищожение на българската икономика и народ,организиран и ръководен от БСП и САЩ!!!

165

Анонимен

преди 9 години

КАКВИ "ПАТРИОТИ" БЕ?"ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ" = ПАРИЧЕН ФОНД ЗА СПАСЕНИЕ НА БОЙКО

164

БГ

преди 9 години

А бе тия форуми на Тролски *** на единствения ***- *** ги обърнахте май.С конкурс на 4 ти километър ли са го подбрали...

163

БГ

преди 9 години

А бе тия форуми на Тролски *** ги обърнахте.С конкурс на 4 ти километър ли ви подбират...

162

ГЕРБер до ИСТИНАТА

преди 9 години

А моя вожд и идол Баце Будата е умен,красив,надарен и затова управлява винаги и печели. Волен бедняка го гледате вие неудачници че пуши пура за 50 лв. и пие уиски за 5 лв. 100 грама,че отишъл до Куба за 1000 евра и до Венеция за 200 евра,а Баце и Цецо карат бронирани джипове за стотици хиляди от народната субсидия. Но Волен ви лъже а ние ви казваме истината винаги. Да ,ще вдигнем и ток,и храни,и горива но се налага- пазарна икономика сме. Който оцелее- оцелее.ЗА НАС ДА Е СПОЛУКАТА- ЗА ВАС ПОУКАТА

161

Буда Тиквов Борисов

преди 9 години

Реших да обърна внимание на публиката . Накратко. Ще направя правителство и ще го предложа на Пиздю точно на 5 ноември. Друг е въпроса, дали НС ще го гласува на 6 ноември. По време на изборите казах, че ще приема мандат от Пиздю само ако СИК има 121 депутати. Нещата се затегнаха и свалих бройката на 110-115 . Като за последно казах, че ще правя правителство дори и 100 депутати да имам. Днес съм готов с 84 депутати да правя правителство. Ще го направя, друг изход нямам. Главната причина за това е, че на 18 септември т.г. Сретен Йосич излезе от затвора.

160

ИСТИНАТА

преди 9 години

Малко ме е срам, че троля за жълти стотинки дадени на моя лидер Буда *** от сокола, но парите не миришат.Национално отговорно е да вземаш пари от ДПС - така ги правиш по-бедни и Буда да ги харчи с Лилито Павлова а вие бедняци и балъци гласували за Герб да *** от глад и студ свити в панелките.Това е да си ГЕРБер - управляваш тайно с ДПС, това за нас ибрикчиите не е проблем!

159

Анонимен

преди 9 години

Боко го раздана обединител на всички радетели за запазване на статуквото!

158

ИСТИНАТА

преди 9 години

Малко ме е срам, че троля за жълти стотинки дадени на моя лидер сидер ага от сокола, но парите не миришат.Национално отговорно е да вземаш пари от ДПС - така ги правиш по-бедни и бялата златка да ги харчи с Деница в Париж, Брюксел, Варадеро, а скоро и в Истанбул!Това е да си патриот - изчеждаш пари от ДПС, нищо че управляваха България, това за нас ибрикчиите не е проблем!

157

КОШМАРА- АТАКА

преди 9 години

До виждащият 200ТИ ПОДИГРАВАШ ЛИ СЕ С ТЕЗИ РОДООТСТЪПНИЦИ,АЛЧНИ ЗА ВЛАСТ И НЕЩАСТНИЦИ ОТ СНИМКАТА? ИРОНИЗИРАШ ЛИ ГИ ? ТО ХУБАВО ЧЕ СЕ ПОДИГРАВАМЕ С ТЯХ,НО ТЕ СИ ПЪЛНЯТ ГУШКАТА ПОКРАЙ МУТРАТА- МИЛИАРДЕР А ТИ ЩЕ *** МУХИТЕ И ЩЕ СЕ СВИВАШ В ПАНЕЛКАТА НА СТУДЕНИЧКО! МОЖЕ СЕГА ВРЕМЕННО ДА ЗАБРАВЯШ НЕВОЛИТЕ СИ КАТО ГИ ПОДИГРАВАШ НО ЗНАЙ- ХУБАВИЯ И ЛУКСОЗЕН ЖИВОТ Е ЗА ТЯХ А ЗА БЕДНЯЦИТЕ КАТО ТЕБ Е СКОТСКИЯ!

156

Анонимен

преди 9 години

Логично беше ДС-доносниците Симеонов и Каракачанов да клекнат на Мутрата. Нали все пак имат един и същи господар.

155

Анонимен

преди 9 години

Ауууу,колко са ми неприятни тези на снимкйата.Колко ли време ще се наложи да ги гледаме?

154

Анонимен

преди 9 години

Не знам дали и какво правителство ще се състави,но от водените досега разговори,където се говорят най общи приказки и не става въпрос за никакви конкретни народополезни политики,виждам,че предизборните обещания и намерения нямат нищо общо със следизборните реалности и пазарлъци.Няма победител който сам или с поне един партньор да има мнозинство и всички,без БСП за сега,са готови да се откажат от всичко или повечето обещания заради които са били избрани,само и само да влязат във властта.А "големият" победител ГЕРБ не иска да отстъпи и прашинка,правят се че не виждат недостатъчното доверие и сил

153

Анонимен

преди 9 години

Какви патриоти беее,борба за кокала.И как ще ни упрвляват един Слави Бинев+Бойко Борисов бойни другари от славните мутренски години,а после смъртни врагове,които се плюеха доволно по медиите,а сега ще ни "управляват"с още една въртиопашка-Каракачанов.Боже пази България!

152

Анонимен

преди 9 години

Пази боже България от Гербери- мутри, цензури и набедени"патриоти".

151

Анонимен

преди 9 години

Пази Боже България от фронтове, движения и атаки.

150

КОШМАРА- АТАКА

преди 9 години

ТАЗИ ЗИМА МАЙ НАРОДА С ОГРОМЕН АПЕТИТ ЩЕ СИ ХАПНЕ " ГЕРБЕРСКО- ПАТРИОТИЧНА СУПА"ЕПИЛОГА ПРЕДСТОИ!