67

соня

преди 9 години

До aviatoraаз не разбирам какво казва но не търпя расисти но правилно се исказа за бб и за партията му на този *** аз също съм от христяско семейство но не съм расиска аз го обичам и не търпя някой да го напада като теб бойко когато беше на влас не направи нищо за нас песеонерите много ви обичам

66

aviatora

преди 9 години

Да, Корморане ! Когато ви изгоним от страната ни. Тогава ще спрем.

65

СС

преди 9 години

Благодарение на ДС България е останала цяла по времето на социализма а такива / реформатори/ *** като този са изгонени на вън ..........

64

2:07:50 минута

преди 9 години

tv7.bg

63

нека коментира

преди 9 години

Нека господина от ДПС с претенции към "крайните националисти в България" коментира излъченото тази сутрин предаване по ТВ7 за ислямизацията в Пазарджик, където показаха как дете "УЖ" обезглавява друго дете!! И не само това...ВИЖТЕ ТВ7 от сутринта а той неко коментира! И после да търси "под вола теле"! Ние сме си в България господинчо!! Тук не е Турция

62

До 75

преди 9 години

Когато пишете че някой е неграмотен, обърнете внимание на това , че правите граматически грешки.

61

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен71ZA DEMOKRAZIATA V EDNA DARGAVA SE SADI PO OTNOSHENIETO KAM MALZINSTVATA.V BALGARIA GELAIAT TIAHNATA SMART.ZATOVA I V EVROPA NE UVAGAVAT BALGARIA.

60

Морския

преди 9 години

До Не подценявайте НПСДДа,да не ги подценяваме,но и да не забравяме кой стои зад тях,а именно голямата сянка на Турция или най-много числената армия,и 14 икономика в света.Така че много внимателно с думите и действията господа пишман патриоти,ДА НЕ СТАНЕ КАТО В КРИМ ИЛИ КИПЪР.

59

...

преди 9 години

Абе да няма ченгета , нали сменяха и посланици защото са такива,с тяхните камъни по тяхната глава .... Даже се говори за покойния патриарх,че е бил такъв.....

58

Анонимен

преди 9 години

До 2DOSTOEN SIN NA SVOIA NAROD

57

Анонимен

преди 9 години

До сега нищо не казваха, защото знаеха ,че цялото ръководство на ДПС , начело с Доган, беше от бивши ченгета ! А крайно време е да забравим за интернационализма и станем националисти т.е. да държим за България и българското!

56

2

преди 9 години

Кой си ти бе ,*** и нагъл като всички от неговата черга.Ще поставят условия ..и той да не остане по-назад от ДПС.Наддигащия се национализъм е защитна реакция на народа срещу псевдотолерантната и българоубииствена политика на правителство и парламент.Реакция на вашата наглост и ламтеж за влас.Хайде в Анадола ....всички!!!!!!

55

нощен инспектор

преди 9 години

Ей корморан - голяма риба ***, голяма дума не казвай!

54

мнение

преди 9 години

Ако не бяхме националисти ,досега да сме се загубили като нация.

53

Анонимен

преди 9 години

До оглеждай сеOSHTE EDIN KANDIDAT ZA PROKURORA-ZAPLASHVA SAS SMART NARODEN PREDSTAVITEL.DA BADE VEDNAGA OSADEN PO BARZOTO SADOPROIZVODSTVO.

52

edna balgarka

преди 9 години

Oт къде на къде хора с друга религия ще претендират да им се строят религиозни сгради в държава , в която основна религия е християнството . А миналото е било историческа битка между религии за налагане една над друга . Е сега какво искат - с измислени фалшиви претенции бавно да пълзят и да превземат територии и хора . И ние да стои , да гледаме и да им се връзваме . Техните претенции ми звучат горе - долу така - ние имаме права да налагаме нашата религия , а вие ни пречите . Друго не искат ли

51

Анонимен

преди 9 години

До етно проблемBRAVO PATRIOTE-ZASHTO LI REDAKZIATA NE SEZIRA DANS ZARAZPALVANE NA RASOVA IETNICESKA OMRAZA.

50

оглеждай се

преди 9 години

Корма внимавай в тъмното за националпопулисти! Имат коли с големи багажници и найлони! Ще ми станеш корбан за прасетата!

49

етно проблем

преди 9 години

Когато един етнос се опитва да се наложи на друг насила и когато са много различни в рамките на една държава, за дая има и има мир единиея си тръгва или си кротува. Кое от двете правят турското и *** малцинство защото разликите с тях са фрапантни! Не, те просто искат да се наложат над мнозинството щото корана така казвал а другите щото било обичай да ражда !

48

Registriran

преди 9 години

Тоя ислямист не се тревожи, че България е заливана от ислямски терористи маскирани като бежанци, а се плаши от патриотичните организации, май с право.