43

тя

преди 9 години

Пак виждам излезли от нафталина...

42

Austin Powers

преди 9 години

Ало реформаторите прекалявате със театъра! Да не останете на края на масата от много лакомия. Предлагането на депутатски гласове е голямо и цените падат главоломно. Боко само стои отстрани и ви гледа сеира.

41

недоумяващ

преди 9 години

А бе , Пенича , кой ти каза , че леенето на простотии във форума се отъждествявя с аргумент ?!Дори и нИкой от нас да не гласува , я ми обясни , ако обичаш / може и с простотии/ как ще накараш онези от Долината но широките *** , дето две български думи на кръст не могат да обелят , ама под строй тичат до урните, ТЯХ как ще ги биеш през ръцете да НЕ гласуват ?!

40

neni4a

преди 9 години

До Анонимен 52 А да и ще цъфнем и вържем при ББ вервай си И той и реаниматори и ПФ са озверели за власт и всички ще крадат като невидели Точно там е проблема с тия коалициики,че като се снежъберат все жадни за власт и после се разпадат скоропостижно Но пък сегашния цирк с нотка на сапунка си е голям сеир,а другото е просто пълнеж

39

Анонимен

преди 9 години

Как им се яде на всички. Чак ме е гнус да ги гледам....

38

АНТИ

преди 9 години

До До 47Колко пъти Доган беше в Турция според теб?

37

Анонимен

преди 9 години

НАЙ-РАЗУМНО Е ПРИ ГЛАСУВАНЕТО ЗА ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ, ПАРТИИТЕ ДА СЕ ИЗНЕСАТ И ДА НЯМА КВОРУМ !!!!ЕЙ ТАКА ДА ГО ВИДИМ ТИКВАТА КОЛКО ЩЕ МУ ИЗДЪРЖАТ НЕРВИЧКИТЕ !!!...Няма на стане. Бойко не е толкова глупав и няма да прави правителство, а ако прави ще бъде със 100% железни гаранции за подкрепа. Иначе матряло нека да го управлява коалиция между БСП, реформатори, дудуци, турци и националисти - матряло си заслужава още 25 години мизерия да оскотее напълно.

36

До 48

преди 9 години

Да, ама едва ли. Има "хора" които са доста жадни за власт, така че ще гледат да се харесат на Тикван.

35

До 47

преди 9 години

Естествено. Турците ще имат отново пряк контрол над властта в България. Било чрез ДПС или чрез реформаторския блок, който съдържа в себе си партията на Касим Дал.

34

Анонимен

преди 9 години

До до 45"Не, РБ ще са в клоалиция с ГРОБ. И двете партии са подчинени на Ердоган. Плевела се среща тайно с турски дипломати, а Нуневица приюти партията на Касим Дал."---Волене, не си мисли, че с бригади по форумите, с евтина наивна пропаганда ще постигнеш нещо - хората са отчаяни и затова едвам влезе в парламента. Иначе никой не те иска - нито американците нито руснаците те подрепиха защото значт, че че си мекера и само непоправими *** и надъхани неудачници се въртят около теб.

33

Анонимен

преди 9 години

НАЙ-РАЗУМНО Е ПРИ ГЛАСУВАНЕТО ЗА ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ, ПАРТИИТЕ ДА СЕ ИЗНЕСАТ И ДА НЯМА КВОРУМ !!!!ЕЙ ТАКА ДА ГО ВИДИМ ТИКВАТА КОЛКО ЩЕ МУ ИЗДЪРЖАТ НЕРВИЧКИТЕ !!!

32

Анонимен

преди 9 години

Борисов знае много добре, че неутрализацията на реформаторските претенции минава през реално участие във властта, през загуба на девственост. Станете министри, заповядайте в бардака. Ще ви се намери сводник. Станете професионалисти"

31

до 45

преди 9 години

Не, РБ ще са в клоалиция с ГРОБ. И двете партии са подчинени на Ердоган. Плевела се среща тайно с турски дипломати, а Нуневица приюти партията на Касим Дал.

30

Анонимен

преди 9 години

Реформаторите обраха наказателния вот за ГЕРБ - хората които идейно стояха зад ГЕРБ, но не бяха доволни от определени личности в ГЕРБ. Сега реформаторите ако подкрепят ГЕРБ това ще е самоубийстов за тях. Никога няма да го допуснат - със сигурност ще провалят преговорите и ще действат за нови избори декември или пролетта.

29

к

преди 9 години

Кажете си, че всичко е за кокала, какво се мрънка за разни "политики", политиките са, където има далавера и какво да се краде - ктб, южен поток, зелени енергии и т.н., за хората отново нищо - да *** и това е...някой да е чул с какво т.нар. политики ще променят живота ни...нищо не се чува за заплати, пенсии, заетост - това няма значение явно

28

Анонимен

преди 9 години

Реформаторският блок и гроб ще се разберат, протурското и антибългарското ще ги обедини, та нали РБ са партията на касим Дал.

27

Анонимен

преди 9 години

Борисов изгони Трайчо Трайков от ГЕРБ, за да се хареса на руснаците. Кой знае накъде ще се насочи ветропоказателя му като стане министър-председател.

26

neni4a

преди 9 години

До поля Пък аз да ви питам ,умните гласували,що все вкарахте разни *** а? Моля,моля,преди да псувате негласувалите,вижте вие какви ла8на из*рахте и после ми кудкудякаите,що не сме били гласували Еми тия 240 влезли са явен пример защо не сме гласували А вие ***,дето вкарахте тия 240 от кол и въже,да ва бие ли човек по ръчичките,дето пуснахте такива олита или направо да ви ги реже? Дилема,дилема,но да не задълбаваме

25

ИСТ

преди 9 години

След тройната коалиция наречена червени ***, довела народа до просешка тояга, сега така наречените реформатори искат това да продължава. Московския признал правото но Борисов да бъде премиер. Голям смях. Пудела признал лъва за цар на животните.

24

Анонимен

преди 9 години

Свърши се вашта!!хем се опозорихте хем сте вънка!!!