51

Анонимен

преди 9 години

объркал се е!искал е да каже:"Южен поток" не е еврейски приоритет!

50

Прозорлив

преди 9 години

До Още нещоПрав си. Към момента корупцията, посятата от американските енергиини *** е европейски приоритет и си личи. Очевадно е как европейски политици се надпреварват да пренебрегнат интереса на народите си, за да угодят на антихриста от САЩ.

49

Chicho Skruch

преди 9 години

Ako prodalzhavate da izpolzvate metafori v bukvalnia smisal na dumata,shte se nalozhi da kupuvate cionisticha gaz v tubichki-za zapalki !

48

СЕМ

преди 9 години

До asПрав си! Дъртият курвон *** пак сее дезинформация.

47

Виктор

преди 9 години

До Анонимен55, напиши си името, че май до пролетта ще станеш русофил, а не както сега само извратен педофил

46

Анонимен

преди 9 години

Така е на маймуни по маймунски , а не по човешки. По човешки Русия им напълни хранилищата и сега -- "НЕ НИ ТРЯБВА", а трябваше още април да врътнат тотално кранчето на маймуните и да отидат на лов за 1 година.Реакцийте щаха да бъдат коренно различни.

45

Анонимен

преди 9 години

55 ти първо я изпробвай(тръбата отзаде) ТИ зимата ИДЕ :))

44

as

преди 9 години

това трява да е заглавието,"Южен поток" е приемлив за ЕС, но не е приоритетен проект.Изпускаш четири думи и променяш целия контекст.

43

ДЕМОКРАТ

преди 9 години

ЩЕ ВЗИМ АМЕ ШИСТОВ ГАЗ ОТ УКРАЙНАЗа шистов газ ли е битката в Славянск?Градчето е в центъра на гигантско находище, чиито залежи ще помогнат на Украйна да се избави от газовото иго на Кремъл.Той обаче се намира в самия център на територията на Юзовския проект, където са съсредоточени залежи от енергийния ресурс на 21 век шистов газ.Кипър може да снабдява България с природен газ.бъдещия коридор север-юг, снабдяващ с природен газ централна Европа през Гърция.Кипър откри едно поле край южния си бряг с предполагаеми залежи между 3.6 и 6 трилиона кубични фута природен газ и ускорява проучванията

42

Щерев

преди 9 години

Що се натягат руснаците да имаме газ.По-добре да си го изнасят в Китай.България е имало преди руския газ и Русия и ще я има и след нея.

41

емо

преди 9 години

този не е с всичкия си

40

Анонимен

преди 9 години

Не е европейски приоритет, защото не е американски !

39

Stamat

преди 9 години

Istinata e, 4e iskat da nqma Ujen Potok za da sme im na kolene! Izlizane ot ES i za6tita na nacionalnite interesi!

38

Още нещо

преди 9 години

"Южен поток" не е европейски приоритет, заяви ЙотингерБългария не е европейски приоритет - а това ние си го знаем.Та всеки да се спасява както може!

37

Анонимен

преди 9 години

*** популизъм...(На меките китки що па толкова им личи?)

36

Анонимен

преди 9 години

"ЕС е по-подготвен за спиране на руския газ от 2009 г."Я са Путин да направи един "стрес тест" за безгаз readiness :)

35

Анонимен

преди 9 години

До АнонименМного ясно си го е казал еврогееца - "ЮП не доставял газ от друг източник" !!!! Не е проблема в ЮП, проблема на Европа е че "не иска" Руски газ, за да може янките да си възстановят поразиите и инвестициите, които направиха за ШИСТОВИЯ газ ( с цената на природата и здравето на хората).... може да струва 100 пъти повече, но да е от друг източник (държава / собственик).---------------Nqma da e samo 100 pyti, po-skoro 1000 po-skyp shte e :)

34

Солидарен

преди 9 години

Няма какво да им се сърдим на евро...ците. Фашизма като идеология и начин на живот тръгва от еуропата. За тях източна еуропа и Русия са славянски, тоест - хора втора ръка и винаги ще ни мразят и подритват. Няма какво да се лъжем. Още повече, след поражението във втората световна у тях може да вирее само чист реваншизъм. Дай боже сили на Русия да устои на натиска, че и нас да не забрави. Това което плещят нашите двулики политици, не влиза в сметката. Народа ни не е глупав!

33

Анонимен

преди 9 години

До *** "Русия изнася огромни количества в Европа и други страни на цена от 10 долара за единица, чиято сегашна цена в САЩ е около 3 долара. Тези сметки привлякоха вниманието на енергийните компании и политиците по целия свят."

32

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 41 "Фашизмът (италиански: fascismo) е радикална, авторитарна, и националистическа политическа идеология.[1][2][3][4] Фашистите изповядват идеята за еднопартийна държава[5] и вярват, че нациите и расите са в постоянен конфликт, поради което само силните от тях могат да оцелеят, бидейки здрави, витални и чрез отстояване на себе си в борбата срещу слабите.[6] Фашистките правителства забраняват и потискат критиката и опозицията към себе си и към фашисткото движение.[7