17

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 9Като гледам в случая ти си този който е неосведомен. Случайно май не знаеш че Волен беше издигнат благодарение на Валери Симеонов. Сътветно когато Сидеров влезе в парламента и обърна позициите си на 180 градуса е разбираемо членове от атака да се махнат заради ръковоството. Нали не си кон с капаци и имаш мозък в главата си.. Ако атака държеше на принципите си сега изобщо нямаше да съществува фронта..

16

георги

преди 9 години

Какво ще стане ли? Ами няма да се разберат това ще стане.. ПФ не са меки и не правят компромиси особено по въпроса с отстраняването на дпс от властта, и така герб ще им обърне гръб и ще се стигне пак до избори.. РБ ги видяхме кви меки китки са..

15

Анонимен

преди 9 години

Потърсете Слави Бинев да не се загубил по коридорите, бе, няма го никакъв!

14

до номер 9

преди 9 години

до до ИванЧети по внимателно, какво е написал Иван, обмисли го малко и пак пиши

13

Анонимен

преди 9 години

До АнонименTEZI SHTE ZAGROBIAT I GERB I BALGARIA.KOLKO SA SMESHNI.

12

Анонимен

преди 9 години

edinstvenia izhod e ili boi ili terminal 2 .... Klanqme se na sekvi na *** , turci , rusnaci i sekvi ..... Taq mizeria e predizvikana ot spane ... I vseki se primirqva s tva che na nego mu e dobre ....... Do koga she plashtame smetkite na drugi !!!!

11

Митьо Пищова

преди 9 години

Абе, верно ли Полина Карастоянова е избрана за пепутат от ПФ?

10

Анонимен

преди 9 години

Аз смятам, че единстеният изход от тази абсурдна ситуация са Нови избори!

9

Анонимен

преди 9 години

До ИванИване, Иване, за какви читави хора говориш? Знаеш ли, че ПФ от страна на Валери Симеонов е само от бивши депутати на Волен Сидеров и бивши членове на Атака. Понеже видяха, че с Волен депутати няма да станат, прехвърлиха се при Валери Симеонов. Мислете малко бе хора, интересувайте се повече. А за Каракачанов, който обиколи за найсет години-найсет партии, изобщо не ми се коментира.

8

Св

преди 9 години

Не разбрах лидерите ли са влезли или изброените членове в контактната група. Контактната група беше обявена вчера и наистина бяха бъдещите депутати изброени по-горе. Но сега май има разместване и са влезли и лидерите (но не се знае с контактната група ли?). Иначе-да, съгласен съм с Иван, стига с това-ченгета, бил към ББЦ. СЕГА гледам и съм доволен от това което казват - миналото няма значение, защото изразява мнението на повечето от нас тук. Дори и 10% от това да се свърши - ще е напредък. Дано!

7

Анонимен

преди 9 години

Ще се разберат. Борисов още на предишните избори съжаляваше, че ПФСБ не е влязъл в парламента.

6

Анонимен

преди 9 години

Не ми е приятно да го кажа, но Валери Симеонов до този момент се държи в пъти по-адекватно от Раданчо Кънчо

5

Анонимен

преди 9 години

България на три ченгета!

4

Иван

преди 9 години

Една от формациите в която има сравнително читави хора, другата е АБВ! Не ме интересува дясно-ляво - това е отживелица! Тезите с агентите са банални и глуповати...

3

един брой НЕгласувал

преди 9 години

И Борисов и ДПС са командвани от едно място!Който не слуша обаче, го ликвидират!

2

Даммм

преди 9 години

Нищо няма да стане ... ан Боце му се играе с ДПС... примерно изкзаане след някокло дена: "Ето говорихме с всички но не искат само ДПС бла бла бла... избирателя така реши... да нибяхте дали пълно мнозинство..." и оп на бостана...

1

асд

преди 9 години

Краси, дето застана до Бареков за евроизборите - ъпсурд да подкрепя каквото и да е, в което участва от тук нататък!