118

Анонимен

преди 9 години

Колко депутати от Герб са бивши комунисти който са се облагодеталствали по времето на Тодор Живков

117

П.Петров

преди 9 години

До въпросче 124Сигурно им липсват оправдателните мантри на Борисов, че те другите са му виновни за всичко и рязането на лентички "на всеки километър, от тук до края на света".Аз още преди изборите исках феновете на ГЕРБ да ми кажат едно нещо, което са направили ГЕРБ и то е подобрило начина им на живот в България, ама отговор така и не получих.

116

П.Петров

преди 9 години

До Иво 108,Драги ми Иво, ако държавните предприятия работеха добре, държавата нямаше да фалира при Виденов. Проблемът беше, че през 1997 държавните предприятия вече бяха източени чрез посреднически фирми на входа и изхода по линия на БКП и ДС. Колко от съвременните български мултимилионери и милиардери имат нещо общо с тогавашното СДС ? А колко са бивши директори на държавни предприятия от соца, агенти на държавна сигурност и бивши партийни секретари?

115

Анонимен

преди 9 години

До въпросче Ами бил е в таратора и е напълнил яко гуша. Това не е ли достатъчна причина отново да гласува за герберугите. По същата причина пък други гласуват за БСП или за ДПС.

114

Анонимен

преди 9 години

Иван Пушкаров. 1991 Г. Първата работа на МС беше да научи от финансовия министър Иван Костов колко е държавният резерв. - И колко беше той? - 60 милиона!? Цялата държава беше оглозгана до 60 милиона, дори за аспирин нямаше. Направо ни се разтрепераха краката. А само преди година резервът е бил 4 милиарда. След обявения от Луканов мораториум по дълга бяхме в пълна изолация, никоя държава не искаше да преговаря с нас. Андрей Карлович Луканов, бог да го прости, беше наистина гениален злодей със Иван Костов.

113

Анонимен

преди 9 години

Туй Радан е изпразнен *** държанка на Костов.

112

Аз

преди 9 години

Как така принципната позиция и истината станаха неудобни?

111

TPE3BEH

преди 9 години

Протежето на Костов продължава неговата политика на разкъсване на дясното про-западно пространство в България и осигоряване на спокойна среда за доминиране на парти като БСП, ДПС, Атака и БЦ, от бившите кръгове на ДС.

110

БАБА КУНА

преди 9 години

ВИДЯХМЕ КОЛКО ОТГОВОРНО ДЕЙСТВАШЕ БУДА МУТРАГЕНОВ ДОКАТО УПРАВЛЯВАШЕ. КОЙ ЛИ ВДИГАШЕ ЦЕНИТЕ НА ТОКА, ГОРИВАТА, ДАНЪЦИТЕ? КОЙ ЛИ СЪСИПА ПОЧТИ ВСИЧКИ МАЛКИ И СРЕДНИ ФИРМИ И ОТКРАДНА БИЗНЕСА НА ГОЛЕМИТЕ И ПЕЧЕЛИВШИ? КОЙ ЛИ ПОДСЛУШВАШЕ ПОГОЛОВНО В ДЪРЖАВАТА? ОТГОВОРА Е *** - МАФИЯТА ГЕРБ.

109

факт

преди 9 години

ГЕРБ само на ДПС не се ядосват!

108

анонимен

преди 9 години

БРАВО НА РАДАН КЪНЕВ.

107

Димитров

преди 9 години

Радан въпреки че е млад е РОДЕН за политик.Кой друг в този момент каза на Бойко истината че не е харесван заради мутренските му години..Правителство с този непостоянен човек Борисов е пагубно за България.

106

въпросче

преди 9 години

Може ли някой от привържениците на ГЕРБ (без ***,мутри,котараци и свързаните с тях) да напише какво му е харесало по времето на ГЕРБ?Кое е онова нещо,което го кара сега пак да иска те да дойдат?И моля без неща от типа-по-малкото зло,защото няма алтернатива и т.н.Мерси!

105

Хм...

преди 9 години

до ОлегНа мен нямат право да ми се бъркат, дори да дойдат да ме смажат от бой пак няма да имат право!----------------------Тук не става въпрос за бой! А за "поведение на свекърва" /условно казано/! Става дума за простотия, ниска култура, несъобразителност, неуважение, незачитене, преминаване на всякакви граници на благоприличие, ....! Какъв е Тиквунии/герб на реформаторите, м?

104

Олег

преди 9 години

До Хм...Ама то дразнещо е не, че се бъркат в РБ, ми се бъркат на избирателите на РБ, че ни харесва това , което е!На мен нямат право да ми се бъркат, дори да дойдат да ме смажат от бой пак няма да имат право!

103

Хм...

преди 9 години

ГЕРБ се ядоса на Радан Кънев, действал безотговорноОт партията на Борисов настояват да "ревизира поведението си"---------------------------Егати простотията тиквена! Да не би Радан да е пряко подчинен на ГЕРБ та да са му гневни и да имат някакви претенции за права върху реформаторите! Ало простаците от ГЕРБ защо се мешате в чужди организации? Гледайте си своята паничка! Герберите имат ли някакви граници докъде се простират правомощията им и от къде започват чужди/не техните отговорности!

102

ХА-ХА

преди 9 години

ГЕРБ "отхвърлили безрезервната подкрепа на ДПС ". Е да тя няма да е такава. Ще има нови назначения на активисти на ДПС. Първото ,което се канят да направят е това на КАЗАК от ДПС като посланик в КАТАР.

101

Олег

преди 9 години

До Анонимен СЪщо така виждам, че мечтата Ви е да сте сами в НС! По твоите думи до тоя извод стигам!

100

Олег

преди 9 години

До АнонименТо ВИе ако оставите хората и най-вече майките гладни още един път ще видите първо място при задължително гласуване, само ако искат да ви съберат на едно място в НС за да ви пребият по-лесно!

99

Го4о

преди 9 години

Реформаторския блок се оказа едно НЕДОНОСЧЕ, което първо трябва да РЕФОРМИРА СЕБЕ СИ!