26

До №15

преди 9 години

До ДаБастардче, бих ти нахлупил една препълнена *** на черепа, дано разбереш значението на тази дума и не я употребяваш повече!

25

Анонимен

преди 9 години

Значи, че и между поляците има достойни хора!

24

Анонимен

преди 9 години

Пановете са говеждини !

23

София

преди 9 години

В уикилийкс беше излязла информация, че ген.Никола Колев е предавал секретна информация на американците.....ии ко стана. Да наказаха го...пратиха го посланик в Холандия.Поляците бяха от нашето котило (СИВ, Варшавски договор) но сега си гледат държавата и сигурността

22

Анонимен

преди 9 години

До ф-1Че ние и армия ли имаме?Да до 1989 г. имахме 120 000 хил.армия,добре обучена,натренирана и със доста добро за времето си въоръжение,а сега имаме по-малко от един стадион армия,половината от който жени,зле обучена и въоръжена,абе пълна пародия ни е в момента цялата държава,каквато ни държавата ,такава ни и армията!

21

Мора

преди 9 години

До българинТова малко ми намирисва на сваления боинг. Уж беше от опълченците, а какво се оказа истината няма да излезе наяве.

20

Мора

преди 9 години

До АнонименИ в крайна сметка руснаците ни освобождават, но ние не обичаме Турция.

19

Мора

преди 9 години

До АнонименА патриот ли си като лазиш пред американците?

18

2 ПРОЦЕНТА

преди 9 години

Това се полага на БЪЛГАРИЯ от НЕЙНОТО СОБСТВЕНО ЗЛАТО. БЪЛГАРИЯ в момента е НАЙ-ГОЛЕМИЯ производител на злато в ЕВРОПА. ДЪНДИ извозва всичката руда, зад граница и извлича от нея незнайно колко ЗЛАТО и други ценни метали, + РЕДКИ ЕЛЕМЕНТИ за които НИЩО НЕ ПЛАЩА защото МРЪСНИТЕ СОРОСКИ/УСА АГЕНТИ така са сключили КОЛОНИАЛНИЯ ДОГОВОР. Даже на индианците едно време са давали поне мъниста. За БЪЛГАРИТЕ - СКЪП ТОК от ТАЦ МАРИЦА 1 и 3 + СОЛАРИ НА ЦВЕТЕТО - И ТАКА ДО ГРОББЕДНА КОЛОНИЯ БГ!

17

до 14-колониалния

преди 9 години

Пий си редовно хапчетата и не бягай от диспансера.

16

до 15

преди 9 години

Май си ВЕРВАШ. Нали и у нас е тъй: всички сме равни, ама НЕ СЪВСЕМ. По-точно СЪВСЕМ НЕ. На ВИТОШКА ли живееш и не излизаш от модните кафенета. За Финландия незнам - не съм ходил, сигурно и ти, ама как убедено разказаш - все едно нистина са равни наследниците на РОКФЕЛЕР и твоите. Ами то пропагандата на БКП не слезе толкова ниско

15

Да

преди 9 години

ТАК СЕ ПРАВИ С руските ***,не като в България.

14

14

преди 9 години

по голяма олигархия от руската има ли бе,мало-мник. русия е държавата с най голямо социално неравенство.,100 най богати притежават 30% от богатствата на русия. известно ли ти е че в съседна Финландия децата на работник и министър учат в едно и също училище при едни и същи условия. това е фантастика за русия

13

ДА СИ РУСКИ АГЕНТ

преди 9 години

е въпрос на ЧЕСТ И ДОБЛЕСТ в тези мрачни години на КОЛОНИАЛНО РОБСТВО под САЩ и СВЕТОВНАТА ОЛИГАРХИЯ

12

Анонимен

преди 9 години

у нас бъка от руски шпиони

11

Анонимен

преди 9 години

До ИСТИНСКИ ПАТРИОТОт кога да си патриот в България означава да лазиш в краката на Русия (като Волен) ?

10

до №1

преди 9 години

В грешка си, всички са пронатовски мекерета, които за един курс или командировка са готови да продадат държавата си. И вярвай ми, правят го вече 24 години.

9

циника

преди 9 години

няма такова нещо 1/10. До Иван Грозни, поляците са били по-могъщата държава и са клали жестоко руси.След това съотношението на силите се променя и руснаците почват поляците.След създаването на независима Полша през 1919, поляците се възползват от гражданската война в СССР и нахлуват дълбоко навътре. После руснаците на свой ред. Това е! Всичко е зависело от моментното съотношение на силите. Няма невинни - всички са виновни.

8

Анонимен

преди 9 години

Браво на Полша!

7

Анонимен

преди 9 години

Говеждините ги гони параноя ! Скоро ще ги подгони и шубето "без подозрение" !