394

Анонимен

преди 9 години

Вижда се края на Матушката, русофили умрете от инфаркт гадове подчовешки!!!!!!!!!!

393

Flame

преди 9 години

Световният терориист се нарича ***...и скоро ще увисне на въже на портата на кремъл...

392

тя

преди 9 години

Световен терорист 1 ,кой е той? Въпрос с "повишена" трудност.

391

тя

преди 9 години

Русия и Иран единствено се противопоставят на американците и това им бърка в тъпите , алчни глави. В Америка ,карат големи коли , живеят и работят на големи разстояния и петрола им е по- нужен от всяка друга държава и затова водят войни за него по цял свят.

390

Анонимен

преди 9 години

Сащ ще спечели

389

Bartek

преди 9 години

До Тихомир ТомовНамаление има! В портфейла ви!!!

388

Тихомир Томов

преди 9 години

Ала бала - В понеделник пътувах за Германия през Австрия - цените бяха за дизела 1.25 в Австрия и 1.28 в Германия / без аутобаните / . В сряда като се връщах , заредих в Германия на 1.33 и в Австрия на 1.28 в Австрия . За какво намаление става дума ..................................

387

Анонимен

преди 9 години

Бой по американските *** алчни:)

386

Анонимен

преди 9 години

Мисля, че скоро ни коли ще карате, нито ще има какво да ядете.Големите си мерят малките пръстчета, а ние ще се окажем в цепеца...Жална му майка на който се пробва тогава да политикантства... ако оцелеем...

385

Анонимен

преди 9 години

Какъв Путин, какви 5 лева?? Всичко е корпоративни интереси. САЩ печатат пари, те отиват в ръцете на господарите, и с тях те купуват всичко, и управляват света. Голямото търсене на долари всъщност оправдава печатането, но практически парите се концентрират на едни и същи места и с тях се убива всичко което може да застраши властта. За дс рухне долара трябва господарите да са решили да пренаредят трапезата, но те няюат сюетка. Финансовата система трябва да бъде опазена на всяка цена.

384

Тео

преди 9 години

Купувайте бензин, карайте колите си и харчете колкото може повече. Само така можем да съживим икономиките на Щатите, Китай, Германия и останалите "залязващи" страни.

383

dp

преди 9 години

Голям плач голям вой. Добре дошли на планетата.Естествено, че който може да изтласка конкурента си от пазара просто го прави.Въпрос на възможности.Руснаците тепърва има да разбират в какъв кошмар ги е вкарал Путин влизайки въввойна с целия цивилизован свят.

382

Румбо

преди 9 години

Войната с Русия си има рисковете-ако на руснаците им писне от санкции,игри с петрола и всякакви долни номера,може просто да решат централно проблема за няколко часа.Като оня виц:Кой е открил Америка?-Колумб. Кой ще я закрие?-Путин!

381

hitko

преди 9 години

Да го духат рашките..Като печелеха вече над 10 години от космически цени, не реваха...а само трупаха и харчеха пари за мегаломански мераци, като инвазията в Крим и пропагандни цели...***,*** и опасен народ са руснаците и всички които им се кланят. Дано имат някой план да им разкатят фамилията на тези ***, че да си отдъхне целия свят от простотийте им.

380

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНовия соц пак хора ще го провалят, не бой се .

379

Анонимен

преди 9 години

До АнонименKAKAV NEKADARNIK SI-SKRII SE

378

Garibaldi

преди 9 години

До Анонимен 505 Муй Пий Чай!

377

Анонимен

преди 9 години

Какво каза Ванга за Русия, кой ще е последния президент ?

376

Анонимен

преди 9 години

Хващайте се за лева със златно покритие :)

375

NORMALEN

преди 9 години

NA VOINA KATO NA VOINA.KAKVO SHTE SPECELI ILI ZAGUBI BALGARIA OT TAZI VOINA,DNES TOVA E VAGNO.NAZNACENOTO OT GERB ,,SLUGEBNO PRAVITELSTVO"E KRAINO NEKOMPETENTO I NEKADARNO.NEZACITANETO NA NAZIONALNITE INTERESI I GLUPAVITE IZKAZVANIA NA BALGARSKIAT PREZIDENTVODIAT VSE POVECE DO ZATAVANETO NA NAZIONALNATA IKONOMIKA VODIAT DO ZADANENA ULIZA.NORMALNO E GERB SEGA DA SE OTKAGE OT PRAVOTO SI NA MANDAT,DA BADE NAZNACENO NOVO SLUGEBNO PRAVITELSTVO,KOETO SAS EKSPERTI-DOBRI DA OVLADEE SITUAZIATA.