96

Анна

преди 9 години

Не е ли време да се научим всички да работим с факти и изтъкване доводи, а не да превръщаме нета в пиянска свада от кварталното кафене.Кое от това, което казва Радан не е вярно? Кой от Вас е чел програмата на РБ? Кой от Вас смята,че ДПС и ББЦ трябва да са във властта? Който има противоположно мнение, моля, да го мотивира и да подкрепи с факти, а не с псувни , празни приказки и с правене на интересни!

95

Аноним

преди 9 години

Радане....

94

Анонимен

преди 9 години

Имам усещането че и ГЕРБ и РБ искат нови избори, но да не е по тяхна вина :)

93

xzv

преди 9 години

Радан Кънев е едно вмирисано и вонливо .... знаете какво! Тоя *** е един платен *** на Местан и куклата на Баче ви Иван

92

Анонимен

преди 9 години

Драган е най големият *** след Костов...

91

...

преди 9 години

До АнонименТолкова си ***,че не можеш да им намериш програмата и да я прочетеш. А тя е много добра.

90

петър

преди 9 години

РЕКЕТЬОРСТВОТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ДЕМОКРАЦИЯТА!Казал бил днес Петър Москов, че: "Ние сме дошли на днешните разговори с ясно желание за постигане на споразумение за съставяне на правителство." И допълнил: "По 90% от темите за конкретиката по спешните проблеми за решаване имаме сходство". И още: "От наша страна има всички основания за такова мнозинство", казал бил Москов. Навремето Иван Костов без такива 90% направо цопна в правителство с БСП - 1990-1991 г. Защо сега партии от едно европейско семейство, при 90% съвпадения, не могат да направят правителство? Май целта е цопването в обятията на БСП

89

факт

преди 9 години

Един факт за който малко се пише. От страна на ДПС в консултациите участваше и Цонев,който преди месеци нарече Борисов мутра,основател на СИК и че мутрите трябва да се гонят от управлението на държавата. Борисов ,обаче , не смята че е провокация Цонев да бъде на разговорите. Но е провокация ,че Трайков участва от страна на РБ в разговорите,защото той го бил уволнил като министър. Борисов е оттеглил съдебния иск срещу Цонев за нанесена обида малко преди изборите.

88

И Топалов

преди 9 години

Аман от *** рб е сбирщина не доказани политици смея се когато тоз радн си отвори устата

87

XXL

преди 9 години

Участието на РБ в управлението е гаранция на началото на края на модела КОЙ. Прав е Методи Андреев, че мафията е силна и няма да се даде лесно. Назначаване на посланик в Катар, от страна на служебния кабинет по време на преговорите между РБ и ГЕРБ е ярка провокация и демонстрация на мощ от страна на олигархията и мафията в България!

86

П.Петров

преди 9 години

До Анонимен 98Че не можеш да пишеш се вижда, ама явно не можеш и да четеш, защото Програмата на Реформаторския Блок я има на сайта им от няколко месеца. Това е показателно за интелектуалното ниво на поддръжниците на ГЕРБ, които не могат да вдянат очевадната истина, че ГЕРБ,БСП и ДПС са все партии разклонения на БКП-ДС и финансовите им интереси и тези на мутро-олигархията, която стои зад тях са преплетени като свински черва и нямат нищо общо с благото на българския народ и държава!

85

nemam nervi

преди 9 години

Борисов с план Б: Предлагам кабинет и който иска, да подкрепя --Нещо да кажете гербери ,Местан вече слага джезвето

84

Анонимен

преди 9 години

Тъпо изказване на Кънев, пир условие че много добре знае, че Реформаторите даже нямат ръководство, нито пък програма. Кой би искал да преговаря с такива нелегитимни елементи, хеле пък да прави коалиция?

83

П.Петров

преди 9 години

Партията на Бюреков-Пеевски-Доган беше създадена точно с тази идея, Уж да не е ДПС, уж да е патриотична, а всъщност да е подчинена на Доган. Обаче криви им излязоха сметките ГЕРБ+ББЦ не стигат за мнозинство и пак трябва ДПС да се покажат, че правителството е тяхно.Тиквата отдавна се е договорил с Доган, това свали правителството на Орешарски . ГЕРБ,БСП и ДПС са отделни фракции на комунистическата и ДС мутро олигархия, ББЦ е марионетка на Доган, финансирана с откраднатите от КТБ и Цветан Василев пари!

82

чо

преди 9 години

Абсолютни глупости говори този Радан и децата ще му се смеят прав е Борисов с тия нищо не става.

81

Анонимен

преди 9 години

харесвам си съпругът МИ ,но съм човек реалист не политик,как може бе как може собственото его на еди кой си да е над интересите на държавата и в крайна сметка нека управлява ,да го свалите винаги можете

80

Анонимен

преди 9 години

Каквото да прави мутрата Борисов той си остава с 84 депутата а това е нищо , разбира се може да получи подкрепа от ДПС негласна но ясна , може и Бареков и ПФронт да му пристанат , но това няма да донесе мир в страната , а точно напротив , тоест Бокйко няма къде да ходи а ще трябва да се съобразява , този път няма собствено мнозинство в парламента с други думи ще има контрол върху него .Друго си е Одисей 1

79

Анонимен

преди 9 години

накарайте го тоя яростен костовак да млъкне бе,ясно е че ако герберите не успеят служебното правителство може да си управлява докогато си иска ,а на едни нови избори резултатите ще са аналогични ,стига бе каква е тая зверска самовлюбеност и дори гласували за РБ се възмущават от тоя говорител на Костов

78

Анонимен

преди 9 години

Vsichkite sa "obrazovani prostaci" kakto kaza dneska Kamen Donev.

77

хаха

преди 9 години

Кънев, спукана ти е работата! Командира никак няма да е доволен, че сте издухали шанса си да влезете във властта!