222

Аз

преди 9 години

Нали и вие бяхте на власт фенове на РБ или каквато и да е тази структура. Костов заличи партията сега неговите протежета ще я довършат.С тази инфантилна и евтина драматургия на Кънев и Москов прозират намеренията им да се харесат на тази публика. Моля затова ГЕРБ печели избори след избори защото хората господа фенове на РБ разбират всичко и не ви се връзват.

221

Дръпнат

преди 9 години

"диалогичен човек"? Не съм сигурен че Бойко знае какво е това!

220

пенчо

преди 9 години

Сега ви е паднал гавазина не го изпускайте! Който влезе в коалиция с Б.Б. ще гледа парламент през крив макарон, не му се връзвайте защото за всичко ще бъдете виновни?

219

демократ

преди 9 години

"Петър Москов многократно повтори, че са готови на всичко, за да гарантират, че са единен политически субект и да продължат преговорите.Защо се натискате на мутрата-за да станете като нея?ББ никога няма да дели властта.Той обича да го хвалят и да му се кланят,правейки го по този начин велик.Самото поведение,изказ,че и излъчване показва умственият му багаж.Мутрата иска безпрекословна подкрепа,за да има после виновни,че все още сме в криза.Гърците забравиха за нея,а при нас няма излизане.

218

Анонимен

преди 9 години

"...те въобще не са били подготвени"-а ББ и неговите квачки са много подготвени.Чудя се на реформаторите,колко още трябва да ги обижда мутрата,та да се сеферясат,че с него не може да се преговаря.Той иска да е начело на д-вата,а не участва в преговорите и да стигне до съгласие.Не предлага изход от ситуацията,която в общи линии забърка.Обвиняват Орешарски,но той пое разнебитена от управлението на ББ д-ва.Реформатори-СЪБУДЕТЕ СЕ и не предавайте малкото верни избиратели,които имате.

217

nemam nervi

преди 9 години

Други думи за Доган освен ,че е най-добрия политик на България да сте чули от устата на ББ

216

анонимен

преди 9 години

Мутрата намекна че Михов бил пиянде и папагалите го подеха.Е как да станеш съюзник с такива ***.Утре мутрата ще подхвърли че Кънев е гей и папагалите пак ще го подемат.Е това политик ли е,или долнопробен клюкар.Само той най чистия,без пороци.Единак,злобар -но то е присъщо за единаците.

215

анонимен

преди 9 години

Чудят се защо никой не иска да се коалира с тях.Докато не спрете с тая грандоманщина и мутренски хватки никога няма да намерите партньори.Все тях обиждат,все те жертвите.А те като обиждат другите,като ги калят пред народа ,те все вода ненапита.Я си погледнете устатия лидер-кого не очерни,всеки който не му слугува бива обвиняван че е некадърник-той най кадърния, това редно ли е.Че утре като нещо не му хареса в партньорите му той ще ги окаля пак,но си го заслужават.

214

КАЖЕТЕ вие ......

преди 9 години

Това нещо на снимката не е ли ОТПАДЪЧЕН продукт от храненето на американците?Едно голямо ...... *** ......... Л..

213

На преговорите

преди 9 години

Освен Трайчо, да беше дошъл и Миро Найденов, - цирка щеше да е пълен.

212

Анонимен

преди 9 години

Борисов.Не давай никакъв шанс на тези, те са лицетп на старата седерастия която унищожи България. Направи сам кабинет.

211

Анонимен

преди 9 години

Само това е достатъчно,за да убеди и най-*** герберски кратуни,защо този самовлюбен павиан не става за Премиер.

210

nemam nervi

преди 9 години

Ако не сте разбрали -"Ректора" е спусанал задача на изпитната комисия-трите грации , да не дават изпита на на четиримата явили се

209

обективен

преди 9 години

И двете страни си имат своите аргументи,своите виждания,но то затова са преговори.От едно семейство са,навремето СДС и НС ги водеха в Каденабия и там ги сдобряваха.Иначе,и ПФ са двама лидери ,двама ще подписват.Където двама,там и петима.

208

До историк-анализато

преди 9 години

Do 246, Първо е имал 52% не 2/3 и второ до колкото си спомянм закона за лустрацията падна от конституционния съд. Който беше иацяло червен. Ама може и да бъркам знае ли човек.

207

Анонимен

преди 9 години

Барека ще да е избраника, те си се обичат отдавна! Цветя си подаряваха и прочие!:) ....Плюха се, плюха се, сега ще плеснат ръце и ще се прегърнат за благото на България:)))

206

Анонимен

преди 9 години

До АнонименBORISOV GO E STRAH OT TRAIKOV,KOITO ZNAE MNOGO NESHTA ZA BOKO IZVAKI-ZVETETO.

205

Анонимен

преди 9 години

Не разбирам риформаторите, да управляват ли искат или още 25 години ще ни занимат с идеология. Чудя им се на акъла да пратят самовлюбено *** като Москов да води преговори. Абсолютни некадърници са тия.

204

Анонимен

преди 9 години

борисов е страхлив и нерешителен човек. той няма да тръгне срещу доган пеевски цацаров. и въобще не се интересува от реформи. интересува се от президентските избори и да докрета държавата до там със заеми

203

Анонимен

преди 9 години

Той бил диалогичен човек?! Престанах да чета. Аман от глупостите на политиците, а неговите пък са върха на демагогията и словоблудството.