37

Анонимен ппатриот

преди 9 години

До десен сектор 21 Ти какъв си по националност, та мразиш тлкова блгарите и им желаеш изчезване? Или мразш само русофилите т.е.95% отнарода. Ми вземи си ги дугит 5% сорсоидии идете на някой остров да правите новщат на САЩ! Скро и в Украйна ще изртат то Д.С. , като видят в какъв батак ги е докарал!

36

Дончо

преди 9 години

До БГ 27Не дреме ЕС, всичко вижда , ама такава му е политиката. И през 1976 год у нас са виждали какво става, ама не им е била изгодна намесата! Ако вярвашв в принципността и честността на ЕС, тези американски марионетки, щеше да си заблуден, но знам, че не си ,прияелю, просто го казваш от разочарование. И аз съм разочарован, ама така е! Тия ЕВРОкрати са бездушни към човешките страдания.

35

Марсианец

преди 9 години

До землянин 31Какво лошо има човек да се интересува от световните проблеми,като всичко е взаимсвързано в този "глобализиран" свят? Или да бъдем като тъпите американци, които извън САЩ не знаят нищо? И правтелствоо им насърава създаването на тясно-спциализирани "биороботи" - хора без капка обща култура! Поне по този показателбием тъпите американци "като маче от Дирек", как викаха старите шопи! Па нека са си по-богати - това е друго - така се е сложил исторически геополитиката.

34

Българин

преди 9 години

На Турция политиката е била винаги антикюрдска и проислямистка , за това не бива да учудва никого позицията им в конфликта. Защото след Иракски Кюрдистан, след Сирийски Кюрдистан, що д не се появи и Турски юрдистан! Нужна е само една гражанска война в Турция, а тя не е толкова невероятнамежду светските про-Ататюркски и про - военни среди и ислямистите на Ердоган. Тъпте западняци акараха Турция да си промени конституцията и да граничи влиянието на военните, но това засили ислямистите.

33

e

преди 9 години

Kogato badat natikani v zatvorite cionistichnite mishki i Bildenbergovi razseyki po zatvorite-togava shte se nastani trayno mirat po sveta.

32

2

преди 9 години

Кюрдите не са като турците които седят край границата и гледат сейр..как избеват хора на метри от тях .Преди влезнаха в Ирак на десетки километри навътре за да преследват кюрди ,а сега седят и потриват мръснишки ръце ,защото избиват кюрди.Много долна и подла политика води Турция,затова отвсякъде е заобиколена от смъртни врагове...гърци,българи,арменци,кюрди,сирийци...ще се подпали и тяхната черга ,ще им излезат криви сметките.

31

Анонимен

преди 9 години

Иначе има и бели кюрди и то много. Особено в Ирак. А тези кюрди които са в Турция са ужасни. Само правят скандали, побоища, безредици. Бият невинни хора, ръгат ги с ножове. Аз не искам Ислямска Държава. Но не съм *** като вас, да искам кюрди които да режат пръстите и ушите на децата ми по улиците.

30

Анонимен

преди 9 години

ЛИДЕРА НА КЮРДИТЕ В КОБАНЕ Е ЧОВЕК НА АСАД, А АСАД Е ЧОВЕК НА ПУТИН!СЛЕД ПОСЛЕДНОТО ПУБЛИЧНО ИЗКАЗВАНЕ НА ЛИДЕРА НА КЮРДИТЕ В КОБАНЕ,НИКОЙ СВЕСТЕН ЧОВЕК НЕ БИ ГО ПОДКРЕПИЛ, НИКОЯ ЗАПАДНА ДЪРЖАВА НЯМА ДА ГО ПОДКРЕПИ! ГОВОРИ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ, А ЧРЕЗ СИЛОВИ МЕТОДИ И ТЕРОР ЛИКВИДИРА КЮРТСКАТА ОПОЗИЦИЯ В КОБАНЕ, НАЛАГА ДИКТАТУРА НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД - КЮРДИТЕ

29

землянин

преди 9 години

Съдейки по коментарите излиза, че българина не е загубил форма и както винаги е най-компетентен по световна геополитика и икономика, регионално развитие на отделните страни по света и историята на народите от всеки край на планетата и техните качества и тенденциите за развитието на бъдещи събития :))))))). Тая държава никога няма да се оправи, защото няма народ, а популация от шепа завистливи, злобни индивиди, които мислят, че знаят всичко.

28

Анонимен

преди 9 години

Някой умело дирижира този дивашки двубой в близкия изток.

27

до 24

преди 9 години

Ти си живо доказателство,че не под ятаган се сменя име.Доброволно си го сменил,сега остава да заведем и на сюнетчия,да ти резнем

26

на тъпанара

преди 9 години

от десен сектор само ще кажа,че лидерите му работят за рускиет служби-точно по сигнал от кремъл десния сектор атакува майдана,за да може в това време кремъл да си вземе крим..всичко е по план сценарии-само тъпаналите нямат край...а за кобане...зад идил стоил една израелска спец служба,която дирижира лидера...турция и азраел играят заедно срещу иран....затова израел чрез идил помага на турция да осуети съзадване на кюрдска държава в сев сирия и ирак...

25

БГ

преди 9 години

Кобане е Кюрдската "Шипка". Е.С. дреме.

24

Анонимен

преди 9 години

Кюрдите са наши хора! Те както нас, имат същата цел, която ние сме имали 500 години - независимост от тези ***. Западът и Русия трябва да ги подкрепят. Мюсюлманските екстремисти нямат право на съществуване в 21 век! Който ми сложи минус е гаден резак !

23

мемед

преди 9 години

Всяка жаба трябва да си знае гйола.Кюрдите да си имат държава и да спрат кръвополитията .Ние останахме в България защото сме българи,но под ятагана сме били принудени да приемем исляма.

22

Анонимен

преди 9 години

Нещо по въпроса за Турски Кюрдистан? Защо в тази 'статия' упорито се мълчи в тази насока?

21

yan

преди 9 години

До Анонимен 19Няма, те са алчни за целия свят.

20

десен сектор

преди 9 години

Виждам че тука е пълно с Русофилчета,но не само тука....мога да ви кажа че така ви се пада,вие си заслужавате последното място във всички статистики,да ви се чуди човек какво мрънкате че сте бедни,хубавото е че изчезвате

19

Анонимен

преди 9 години

Я да видим, кой вадеше нож на Турците? Че Кюрдите ще ли да имат държава? Ей злоба яд и завист който вади нож от нож мреее нещастници. ПКК е аут вече Турция няма да се разцепи..

18

Анонимен

преди 9 години

САЩ ако открият евтин шистов газ и нефт в САЩ, ще се откажат от Ирак, Катар и Саудитска Арабия и проамериканските режими ще паднат.