22

муспи

преди 9 години

Няма ли начин да се съобщи на Джихад Интернешънъл Коорп. че в България е пълно с брадати ислямисти, и им е омръзнало вече да се гъзят по джамиите, а искат работа!

21

Йорген

преди 9 години

Айде да събарят и джамиите Който ходи на джамия е джихаджия

20

Атакист

преди 9 години

Абе тия в кой век живеят за да има бръснарски салони? Това да не можеш да си обръснеш брадата сам, а да търсиш услугите на бръснар за да не самозаколиш, заедно с това студентите да са или само мъже или само жени, и да е забранен Ютуб за да не попада информация в гражданите, показва много ясно къде е Турция.

19

Анонимен

преди 9 години

Те и кадъните си бръснат катеричките,защото на турците им пречела вълната.

18

Анонимен

преди 9 години

Ердоган финансира джихадистите,за да изтребят кюрдите.Кюрдите искат автономия,тъй като са 20 млн в Турция,а в останалите страни още 60 млн.

17

Щ

преди 9 години

Абе не се уточнявате ама отдолу бръснат ли се масово ***?

16

Анонимен

преди 9 години

"Хизбула на арабски се пише Хизб-у-Аллах, т.е. Партия на Аллах.Сам прецени какво общо има с Исляма."Абе тя и Северна Корея се нарича "Народно Демократична Република Корея", ама нито е народна, нито е демократична, нито е република...Да не давам пример с партиите в България, техните имена и реалността.

15

Разбирател

преди 9 години

До #8Хизбула на арабски се пише Хизб-у-Аллах, т.е. Партия на Аллах.Сам прецени какво общо има с Исляма.

14

да

преди 9 години

Да се бръснат! По-хигиенично! Лошо ми става, като видя някой да завира храна в устата си, обрасла с козина отгоре и отдолу! Дали пере след това брада и мустаци? Ами който ПУШИ цигари или лула? Ужас! Имат ли съпруги и любовници тези брадати, мустакати?Трябва МНОГО да плащат, зада имат!!!

13

Анонимен

преди 9 години

Тъкмо няма да им се омазват брадите когато ядат манджа.

12

Гневен българин

преди 9 години

Този миризлив и продаван сайт обожава да пише за турци,араби,***,американци,евреии и всякаква друга гнусна ***,която е зараза за съвременното човечество и за нас самите.Пропаганден и неграмотен сайт с драскачи,които буквално са хванати от улицата.Всеки ден едно и също-евреи,араби,американци,***.И така всеки ден.Вие български сайт ли сте бе,смешници?Чий *** лижете?Нещастници.

11

Не съм ли прав?

преди 9 години

Добре! Сащ толкова ли не могат да пуснат две-три бомби с ебола на идил че толкова пари харчат сега... За 1 месец и край но границите затваряме опитат ли да минат стреляй без предупреждение!

10

сс

преди 9 години

Жилет ще вдигнат оборотите от продажби на брасначки в турция, западняците пак накиризиха

9

Анонимен

преди 9 години

В ислямския свят е така

8

е

преди 9 години

и забрадките да махнат да не приличат на ***

7

Aman

преди 9 години

От няколко години се отвращавам от брадясалите български мъже по улиците...не стига че е нечистоплътно, но и джихидистко (както се оказва)

6

Валентин

преди 9 години

Те за тия в Анадола е по-важно дупетата да бръснат ама за тоя наплив не пишете.

5

Сапарев

преди 9 години

Кюрдите ми се издигнаха в очите. А жените им още повече. Може "демократите" да са ги обявили за терористи, но това вече никой него интересува, освен тях самите "зад голямата локва".

4

Анонимен

преди 9 години

До АнонименI V BALGARIA GI IMA MNOGO

3

Анонимен

преди 9 години

A в *** масово ходят брадясали като талибани,ама иначе с епилирани крачета...