29

Анонимен

преди 9 години

До ХахотоKRISTALINA IMA DIPLOMA ZA PREDATELSTVO KAM BALGARIA I VTORA ZA SLUGINAG NA BOKO BORA.

28

Хахото

преди 9 години

До до хахотоЗначи искаш да ми кажеш, че online дипломите са глупост!? Приятел, излез малко от черупката, наречена България, и се поогледай малко! Така или иначе, МВА си е МВА навсякъде, така че хайде стига простотии! Нашите университети като се помещават в големи рушащи се сгради все едно, че са голямата работа! Наистина много ограничено мислене имаш, но това е присъщо за живущите в България! Май Синда Австралийската правилно ви прави за смях...

27

Хахото

преди 9 години

До до хахотоА ако си гледа работата честно и съвестно знаеш ли колко ми дреме ако ще и да контактува с извънземни!? Ти какво предпочиташ - нормален, некадърен и нечестен политик или хахав (макар че това са си лични възгледи за някои неща), честен, компетентен!? Абе ръководете се от принципа "Ти не ме гледай какво говоря, а какво правя". Всичко друго правите, но не и това! Все на (смелите) приказки се връзвате и заради това сте на такова дередже!

26

хехе

преди 9 години

тва е щото дянков изчезна от политиката и сега докараха нови циркаджии, за да ни изведат от апатията, да не се депресираме съвсем

25

до 20 "виждащ&q

преди 9 години

маймуните са ***, а хората са висши ***, ама за някои са си направо опитни мишки. дерзай в лабиринтчето в което са те вкарали и се надявай да ти пуснат я някое колелце да си поиграеш, я някоя мишка от другия пол.

24

Хахото

преди 9 години

До до 17 хахотоДадох ти го примера - това, че съм се гмурнал 2-3 пъти прави ли ме водолаз? Такова образование не се постига от ненормален човек, нали се сещаш!? Като й видиш колко научни трудове има, както и автобиографията ще разбереш, че този човек си е съвсем нормален! МИнала била курс - няма лошо! Човек като отиде в Африка и там взима "курсове"! Хайде стига глупости!

23

Нестинарка-гледачка

преди 9 години

Гледайте я през лятото,как играе върху жарава,мята боб и отговаря на въпроси срещу 20 евро.Може и в някоя кабеларка преаване да спретне,вместо новини от Брюксел ще гледаме нейният политико-новинарско-шамански коментар по наболели европийски въпроси.

22

Анонимен

преди 9 години

Ми не е лошо - ще направи една черна магия на Еврогейския съюз да се разпадне до 5 години.

21

Анонимен

преди 9 години

Защо не избраха мен?На кафе гледам,на боб гледам,на уиски гледам,на банкноти също,но ако може да са долари или евро,че на тях бъдещето по-хубаво се вижда!

20

хехе

преди 9 години

има един проблем обаче, ако политиката опре до "охо-бохо", магии и шаманизъм, по-добре ...... , понеже 2000-3000 години история направо в кофата. щото надпреварата за по-добри аргументи ще се превърне в надпревара за по-добри магии, заклинания и извиквания на богове и тогава верно ще стане малко страшно :D

19

Анонимен

преди 9 години

Има ценна квалификация за еврокомисар. Както вървят нещата в Европа, нищо чудно скоро спасението чрез шамани и заклинания да остане единствената възможност.

18

хехе

преди 9 години

това все едно не го казах (те и мене веднъж ме оправиха като на магия), ама се пак това са един куп държави

17

Урун Баха Ези

преди 9 години

Тез словенци са голяма работа. Аленка сама се предложила, *** *** като наща Руми, тази пък хахо...

16

Виждащ

преди 9 години

Интересното и противоречиво на наложеното и прието от маймуните допускане, че ВСЧИКИ УПРАВЛЯВАЯЩИ СА ЧЕСТНИ, УМНИ, НОРМАЛНИ И СВОБОДНИ, е НЕ изобщо получаването на някаква диплома или възможността това да се случи, а ПОЛУЧАВАНЕТО НА КОНКРЕТНА ДИПЛОМА ЗА ШАМАН!!!Самото приемане на шаманството е извън приетата НОРМАЛНОСТ от маймуните!Маймуните вярват в Христос, Буда, Мохамед и т.н. НОВИ ПРОМИВКИ, приети за НОРМА !!!=> ТАЗИ НЕ Е НОРМАЛНА ***!

15

Хахото

преди 9 години

И само като допълнение - като отида някъде на екскурзия и взема няколко частни урока по гмуркане също ми дават сертификат! Но това прави ли ме професионален гмуркач!? Не! Но как да ги знаете тези неща - то гледате като коне с капаци и заради това България е на това дередже!

14

Виждащ

преди 9 години

До Себайтин Ебатинне си прави Словения майтап с Брюксел,а управляващите подставените циркаджии в брюксел,си правят майтап с всички нас!

13

Хахото

преди 9 години

Виждате ли се колко сте зле всички и колко сте лесни манипулируеми!? Ето ви образованието на въпросната Виолета Булц - Bachelor Degree in Computer Science and Informatics; Master of Science in Information Technology, Golden GateUniversity, San Francisco, California, USA,MBA: Bled School of Management, Bled, Slovenia; Който мисли, че завършването на престижен американски университет и МВА не са достойни за еврокомисар - значи толкова му е акъла!

12

Виждащ

преди 9 години

Защо ме изтрихте бе *** ??

11

Тия ОТЛЕПИХА ВЕЧЕ

преди 9 години

НЯМАМ ДУМИ,,,,,,,,,,ЦИРКА Е ПЪЛЕН И КЛОУНИТЕ УПРАВЛЯВАТ СВЕТА,,,,,,,,,,,,,,ааааааааа спрете земята да се върти--искам да сляза от нея---пълна лудница е...........

10

AZ

преди 9 години

ЕМИ .... ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ , КАКВО ОЧАКВАТЕ.ГЕЙОВЕ ПЕДОФИЛИ ОКУЛИСТИ И ФАШИСТИ , НЕ ВИЖДАМ НИЩО НЕОБИЧАЙНО.