9

До Анонимен 8

преди 9 години

Да, общо взето си прав. Богдан Филов беше учен от класа, за да се превърне в политик-мракобесник. Тодор Павлов политиканстваше, но и учен никога не е бил. Драскач на угоднически псевдонаучни творения. Но има и обратни на твърдението ти примери. Друг път ще пиша...Да живее и пребъде БАН - едно от местата, в което някои работят и дават продукт на световно ниво!

8

Алекси

преди 9 години

До ф-1Не си оригинален - това са го дрънкали и други аутсайдери. Простакът мрази ученото. А БАН, ***, е дал на държавата ни много повече, отколкото е получил. Пиши се "Йерархия", недоученото ми. Тамам се бях отчаял, и Близнашки каза за пръв път нещо смислено! Конграчулейшънс! А, нещо не разбрах за 70-те години, през които вече няма наука. Поясни се, моля! Какво е имало преди това? А да, 4 Нобелови и всемирна известност на българската наука!

7

ф-1

преди 9 години

Tози или се е побъркал, илитакъв си е бил.БАН е една паразитна структура, пълна с кариеристи и изкуфяли старци, която никога не е генерирала нещо полезно.Бан и подобни на нея са кърлежи!Науката е тази, която движи света, но в България 70 г. вече няма наука, а само охлюви и хемелеони, пълзящи в ерархията!

6

ODESSA

преди 9 години

Олеле боже.

5

Устойчив

преди 9 години

БАН крепи ... оная ми работа!

4

Анонимен

преди 9 години

Виж от каква хунта се продаде клетият... еничарче родно мило, как така си се родило, еничарче в двайсе и първи век, от *** на *** позора ти ще лети и от век на век... :-)питай Дянката за феодалните старци. Назначихте си професори ваши хора а изгонихте истински учени. Запомни едно - политик учен няма, или човек се занимава с наука или се продава на политиката, че и се пребоядисал.. Пфу! Правилно ти бяха написали седесарчетата - скромността не е порок другарю!!!Още не сдал и ще обслужва геп с м

3

Българин

преди 9 години

До АнонименРаботя за Apple,плащат ми наследниците на Стив Джобс. Други въпроси? Ако имаш такива,обърни се към БАН,те ще направя научно изследване за няколко милиона лева и ще ти отговорят кратко с Да или Не. :)

2

Крепи устоите?

преди 9 години

Само че онези институти, които се занимават с разни направления на обществознанието, днес се изтрепват да се кланят на Запада така, както допреди 25 г. се кланяха на Москва. По рано превъзнасяха идеите за суверенитет и нация, а днес твърдят, че това било някакво изкуствено образувание и че човек трябва да бъде космополит. По БАН-ските конференции вече се четат доклади в подкрепа на идеята за интегрирането на бежанците.БАН е замислена като стожер на българщината и може да е, но не в този си вид!

1

Българин

преди 9 години

Аз понеже съм си *** човечец,някой да ме светне,какво прави БАН по цяла година освен да харчи държавни пари. Някой да знае да се извършват някакви научи дейности там? Някой да е видял някакъв резултат освен прогнозата за времето? :-)