52

Анонимен

преди 9 години

Руснакът сега и дупе ще даде за тоя Южен поток, затова ние трябва да се възползваме от положението и да изтъргуваме на макс трасето за газопровода през БГ!

51

Анонимен

преди 9 години

До АнонименREVOLUZIA I KOITO NE E SAGLASEN ZA VECEN SAUZ S RUSIA VAN OT BAKGARIA ZA VECNI VREMENA.

50

Анонимен

преди 9 години

платете си го и стройте ние зор нямаме.

49

Анонимен

преди 9 години

Конкуренциятя е атавизъм,поне най-успешните компании го разбраха и се окрупняват вместо да се унищожават.Дошло е време за планови стратегически инвестиции и за енергетиката за 20г напред във времето това е газът като основа на електификацията.Ленин пак ще излезе прав т.е.електрификация + съветска власт/европейска,все тая/=комунизъм.

48

Анонимен

преди 9 години

до 54:има още едно звено между студа и глада,казва се революция.

47

доказано

преди 9 години

В САЩ се публикуваха данни на учени,чиито изследвания в местата за добив на шистов газ,подпочвените води са отровени с различни химикали от менделеевата таблица,влагани при добива.Това поражда сериозен риск за здравето на хората в тези райони.Така,че въобще не е екологично безопасно добива на шистов газ.

46

възмутена

преди 9 години

Богатите ще си купуват скъп газ от всяка точа на планетата , а кво ще правим ние бедните? Студ и глад , глад и студ.

45

възмутена

преди 9 години

ЕС е *** на Америка и се води от нейните интереси и не хае за интересите на европейските народи.

44

Анонимен

преди 9 години

Политическият подход на Москва към "Южен поток" чиято цел е да заобиколи Украйна и по този начин да я шантажира още по-успешно не функционира. Плоската демагогия на Ловров е отправена към путинафилията.

43

Анонимен

преди 9 години

Събирайте си и тръбите и ***

42

Анонимен

преди 9 години

Санкциите показват въздействие...кликата в Кремъл изпада в паника.

41

...

преди 9 години

DO PUTIN I RUSIA ! POLITICITE V BG SA MAFIOTI I TEZI MAFIOTI SA POROBILI NARODA ! SHTE SE NALOGI PAK DA SPASIAVATE BALGARITE ! PLEVNELIEV E MALOUMEN, KAZVA TOVA KOETO SA MU NAREDILI , BLIZNASHKI E DEBELAK I GROZNA MAFIOTSKA SVINQ ! TOVA E !

40

Utmapishtim

преди 9 години

Abe zashto rusnacite se zanimavat tolkova mnogo s EU Neka sprat tozi gazoprovod, e shte se vurnat parichno malko nazad, no pred tqh e neobqtniq pazar na iztoka. A tezi zatlasteli ,alchni, bezdushni i lumpenizirani taka narecheni evropeici da si tursqt gaz ot Lunata ako iskat,- te (i nie) ne zaslujavat takiva udobstva.

39

st

преди 9 години

М О Ж Е БЕЗ РУСКА ГАЗ. САМО 30% СТЕ КАТО ДОСТАВЧИК САМО 30%

38

NORM

преди 9 години

Още няколко месеца санкции,които уж вредят на Европа,и сами ще се откажат.В момента са на лов за баламурници,които да платят проекта.Вярно е,че и у нас ги има.

37

25г.

преди 9 години

До ШопЪтУспех ти желая :D Затова някои индивиди не стигат до горните нива на властта, да не приебат тотално всеки шанс за + 5лв на държавата. Че имаме алчни гадини за депутати да, ама поне не са толкова зле че ни лишат от възможност която ти идва на краката.

36

OK

преди 9 години

Лавров има в предвид, че руският газ в краткосрочен план няма алтернатива за Европа. По принцип, ако Европа иска да плаща много повече и да си има проблеми, може да си куаува и внася газ и от Австралия.

35

ох

преди 9 години

тя самата Русия скоро няма да искара дълго

34

ШопЪт

преди 9 години

До 25g.Да си го прекарват от където искат, през България ЮП няма да мине, ако трябва лично ще го взривя, ама докато шайката около Путин е на власт, през България ЮП нема да мине

33

от ЮАР

преди 9 години

Европа може и без руски газ. Може да си го доставя от цялата планета. Европа вече има 30% от енергията си от възобновяеми източници. Западът никога не е зависил от никого. Обаче целият свят зависи от Запада (ако желае да се развива)!