10

Един бъдещ колега

преди 9 години

Живеем в България, невинни се изкарват виновни, а за виновните си затваряме очите, остава само да гледаме и да се молим да не ни застига, но нека ни пожелавам на всички, който защитават въпросната жена да ги застигне същото пък да видим колко ще ви е яко тогава ...П.С. Всеки ден минавам през прелез на който няма бариери и какво да се юрна и да мина да ме премачка влака та това е ненормално! Плюс това влака свири преди да мине прелеза тоя глух ли е бил ???

9

Да почнем от там

преди 9 години

че по закон си длъжен да се огледаш преди да преминеш, независимо от сигнализацията. Така, че този, че е спал спал е ама на шьофьора на колата кой му виновен, че е спал. Единствено има оправадение ако местото няма видимост и трябва да разчиташ единствено на сигнализацията.

8

Анонимен

преди 9 години

Вдигната бариера не означава че трябва да се кара на сляпо без да се спре и да се огледа шофьора.

7

Анонимен

преди 9 години

ПП: аз не го оправдавам, ако наистина е виновен, ни най-малко, но докато разчитаме на системи от 19век, ще има инциденти като в 19 век.

6

Анонимен

преди 9 години

1) Защо, в 21век, няма автоматична система, която да спуска бариерата, а се разчита на човек?? Хората заспиват, разсейват се и ето, стават инциденти. 2) Това е пак една от тия новини: "ЕТО ГО, НАМЕРИХМЕ ВИНОВНИЯ!! КВИ СМЕ ПЕЧЕНИ, А?" И после се оказва, че я не са догледали, я забравили да съберат доказателства, я съдът подкупен...

5

Шибан Реалист :(

преди 9 години

.... Няма да се стягате........ Ако е "наш човек"....... Ако е "парашутист" или е нечий "ШУРОБАДЖАНАК" - Делото му дори няма да стигне до Съда! А дори и да стигне - там като се пусне някоя "връзка" или кинта , където трябва.... Ще го оправдаят по някаква смешна причина и ще го пуснат да се "лекува" вкъщи я заради "зъбобол"... я заради "високо кръвно".... Докато 'случая" се забрави и потули! За 25 години "ДЕМОКРАЦИЯ" сигурно такива 'случаи" са ЧЕТИРИЦИФРЕНИ.... ако ли не и ПЕТЦИФРЕНИ!!!! :(((....

4

Мукавей

преди 9 години

До Бивш член на БСПАбе тя баба ти Гицка може и да взима 135 лв. пенсия, но като й поискат рушвет я за златни пирони, я за да пуснат внучето от ареста, веднага вади и дава 5000 лв.

3

Анонимен

преди 9 години

До Бивш член на БСПБойко ти ли си бе?

2

Бивш член на БСП

преди 9 години

БДЖ е 100 % комуно-социалистическо предприятие. Всички живо краде и говори как трябва да е евтино за народа. И понеже БКП-БСП много мисли за народа Станишев , Миков, Дъбов, Манолова ,Нинова и всички от Позитано 20 станаха милионери , а баба Гицка от Мало Конаре кара с 135 лв. пенсия. Благодаря от такава партия.

1

Анонимен

преди 9 години

Като е виновен го арестувайте ВЕДНАГА и го изпратете за дълго в пандиза!Веднага!!