20

Мирянин от 218

преди 9 години

От всички държавници на България най-силните думи в защита на България и българския народ пред целия свят изказва Георги Димитров пред немските фашистки главатари на ЛАЙПЦИГСКИЯ ПРОЦЕС ПРЕЗ 1933 ГОД. И се намериха псевдо държавници, с подкрепата на софиянци, които сринаха всичко, свързано с този велик световен пролетарски вожд.Сега нашите държавници поднасят венци на Ататюрк в Анкара.

19

Анонимен

преди 9 години

Отдаван говоря, че в София има нужда от паметник на кан Крум законодател - покорител наСердика, и съдтале на българските закони. Дали паметникът ще е на мястото на паметникът на съветската армия или на мястото на грозотията на НДК - некаобщината прецени.

18

Анонимен

преди 9 години

никъв парк! върнете това което беше! Уважете паметта на бойците разрушен от долната комунистическа зган , антибългарската партия БКП!

17

Шоп

преди 9 години

Даже бих препоръчал в мащаб поне 1,1 (с 10% по-голям).

16

Шоп

преди 9 години

До АнонименВойнишкият паметник го помня много добре, но като архитектурен ансамбъл е огромен и няма как да се впише във вече съществуващата паркова среда на НДК---------------------Трябва да се впише, колкото и да е огромен.

15

набюдател

преди 9 години

по печелившо е да го направим кебапчийница каквото е и мястото на мавзолея на Георги Димитров.Много е и красиво химическото клекало наречено модерна тоалетна!И като искате вижте в какво се превърнаха тоалетните на София -градинката на Седмочисленици на ул 6 септември и на ул Ангел Кънчев и Солунска въпреки забраната на Столична община да не се сменя статута !!!Клозети а сега кафета хахахха Още ли ще обсъждаме паметника а ,,,

14

Шаран -БГ

преди 9 години

Толкова дървета се изсякоха за паметници дано сега поумнеят, да разчистят от всякакви бетони, мрамори и железа и да направят един чудесен парк. За това поне у нас си имаме много добри специалисти !!!!

13

Анонимен

преди 9 години

Войнишкият паметник го помня много добре, но като архитектурен ансамбъл е огромен и няма как да се впише във вече съществуващата паркова среда на НДК. 1300 години България или четириъгълният петох*ник пък е паметник на голяма годишнина, но е безумно и отвратително грозен. Майче е най-добре и най-евтино да си стане просто парк.

12

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 4Вярно и затова започваме да махаме - не трябва да знаем , че сме държава повече от 1300 години ( батко от америка не плаща за това ).

11

Бакал Петко

преди 9 години

Да се позлатят мемориалните плочи на полицаите-убийци от мемориала на пострадалите от Народния съд след 9.9. 1945 година.

10

Анонимен

преди 9 години

До ВеселякаТрябва да са изписани имената.

9

Веселяка

преди 9 години

До АнонименВойнишкия паметник и сега го има,в малката градинка до 22 СОУ само без да са изписани всички имена.

8

Анонимен

преди 9 години

Кога ше го махат онова бетонно *** до Орлов мост?

7

Анонимен

преди 9 години

А "паметника на съветската армия"?

6

Анонимен

преди 9 години

До стъкмистикатаПрав си!

5

стъкмистиката

преди 9 години

Какво хубаво поръчково изследване Интервюирани 400 човека , отпускарско време 27 август 5 септември А дали е така ,кой ще ни каже ?

4

Анонимен

преди 9 години

До vargГолемо КУКУ си

3

Анонимен

преди 9 години

Брато = 3"Софиянец" какво е? Тоя, на който дядо му си е гонил прасето по Пиротска навремето?Шоп с "характер"? Или нещо подобно? Та не се произнасяй за "селяния", щото е смешно.За да кажеш нещо такова... май трябва да се замислиш. Няма ГРАМОТЕН човек, който да се изживява като НЕЩО на базата на GPS-координати.НО! За паметника си абсолютно прав!

2

Анонимен

преди 9 години

Каква е другата идея? Парк с тревица за пушене?

1

Анонимен

преди 9 години

Искам да се ВЪЗСТАНОВИ Военния паметник!Не искам да се забравят загиналите за България заради *** бабички и още по-*** ни политици и всякаква друга ***.