44

Анонимен

преди 9 години

Аз съм летял на такъв самолет с българия еър. Не знам за какво са злобните коментари по адрес на корейските авиолиний след като нашите самолети са същите. Ама нали трябва да се плюе по корейците, а пък нас българите само за това ни бива.

43

BG

преди 9 години

50 няма какво да се чудиш - просто КУМОНИСТИ И РУСОФИЛИ - тия хора просто нямат мозък (в буквалния смисъл) ! !!!То само това да е, тръгни по селата да видиш "чудеса на природата" - *** носещи фланелки с лика на Сталин и Ленин, възхваляващи комунизма до небето - как от пиле мляко имало по магазините, какви хубави коли сме карали, как ходели всяко лято на почивка с прекрасни !!! условия за летуване, какъв висок жизнен стандарт сме имали ...

42

До 44

преди 9 години

До ПЪТНИКАми, бегом към С.Корея като толкова си мислиш, че е хубаво там.Бягай...ама бързо. Ще си ядеш произведен собствено магданоз...ноо...веднъж в месеца...ще имаш мобилен телефон...ноо...само на снимка...ТВ ще гледаш...само политическа пропаганда. И-нет може и да не ти разрешат...ноо...те са страхоотно по-добре от нас...Подобен селски коментар можеш да го споделяш вечер в селската кръчма.

41

До 49

преди 9 години

Подкрепям напълно мнението ти, колега.УНСС е една клоака пълна с комунисти и ""специалисти" като Петър Димитров, Орешарски, Чобанов и др.Преди години реших да записвам магистратура и се двоумих между УНСС и НБУ. Избрах НБУ.Мога да кажа, че е класи..класи над УНСС.Но...някои хора все още си мислят, че като кажат УНСС и все едно са завършили Кеймбридж.

40

Берлин

преди 9 години

Просълзих се! Кажете ми има ли някакъв начин да изпратя празни тенекиени кутиики от Кока-Кола и празни кутии от цигари"Марлборо" на непознати севернокорейски другари. Имате ли информация дали законът там предвижда каторга за притежаването на обелки от италианско шоколадово яйце?

39

GMC

преди 9 години

Ил18 както и цялото гражданско самолетостроене на СССР е базирано на решения, дизайни и концепции, копирани от американски и европейски производители.Япония също копира, но довежда копираните продуктите до техническо съвършенство - нещо което руснаците не успяват поради вродената си неприязън към ред и дисциплина (съчетана с употреба на водка).

38

GMC

преди 9 години

Като чета някои от коментарите се чудя да плача ли, да се смея ли...Как може да има хора, които хвалят една страна като С.Корея където официално има ГЛАД и НЕДОХРАНВАНЕ в размери, които карат всяка година ООН и Китай им пращат храна.Сравнете само жизнения статндарт на Южна Корея и Северна Корея.Сравнете какво произвежда Южна Корея (Самсунг, Хюндай, Киа, ЛГ и т.н.) и какво произвежда С.Корея (бомби).Ил18 бил хубав самолет. Да, навремето си е бил. Само че тези хора още живеят в 1960.

37

Анонимен

преди 9 години

До 48.Ти учил ли с в НБУ за да даваш мнение. Мога да ти кажа че качеството там е няколко класи над УНСС, Техническия и Софийския в специалностите които имат. Може да говориш с преподавателите по всяко време, имаш страшно много материали на твое разположение.

36

Николай

преди 9 години

Това, което се вижда на снимка 15 не е "салонът за багаж на Ил18", а десантен или карго отсек на много по-голям самолет.

35

Az

преди 9 години

Hubavo de,che sa stari -stari sa.Ama nqkoj obyrna li vnimanie na qdeneto.Ne e tochno kato thyrdite studeni "sandvichi",koito se servirat,naprimer v evropejskite poleti.

34

ПЪТНИК

преди 9 години

Соросоидчета, тази статия трябва да се именува "Присмял се щърбел на хърбел"! С какво сме по-добре от тях? Тях ги командва един диктатор, нас ни командват много, задокеански и европейски! Ние не произвеждаме нищо, дори магданоза ни е вносен, те произвеждат дори ракети и атомни бомби! Тяхното образование и наука са на високо ниво, за това говори това което произвеждат! Нашето, като на НБУ, "помия"! Те сигурно бедно се хранят, но не ядат отровите и *** на "демократичния"свят! Та?

33

до 45 БГ

преди 9 години

Прав е корейският професор!Нашите червени кратунковци носят антропологичните белези на шебеците.

32

до 44

преди 9 години

Кой да го съобщи бе, ***?У нас, когато гръмна руският атомен самовар някой съобщи ли? Хората ЛАПАХА марули и радиация и махаха на правешкият каскет!А на червените тикви дори водата им внасяха от Швеицария!

31

BG

преди 9 години

УРА "ДА ЖИВЕЕЕ" КОМУНИЗМА :))))))РУСОФИЛИТЕ - БЕГОМ МАРШ КЪМ РОДНАТА КОРЕЯ !!! Шегата на страна, гледах видео в което един от тяхните професори, разпалено обяснаваше че българите сме произлезли от .... корейците и Корея е нашата прародина :))))

30

Жалко за нас

преди 9 години

Арам Пан е снимал без да го контролират. Самолетите на КНДР са на 57 години, но до сега няма съобщения някой от тях да да паднал в Океана, в Украйна и къде ли не. Тези бедни хора в КНДР имат ядрена държава. Ние като член на ЕС и домати не можем да си произведем. Силни сме на тиквите.

29

Анонимен

преди 9 години

Всички другари, които са във възторг, да си купуват еднопосочен билет и да отиват в неземния Рай.

28

ТЬС

преди 9 години

Някой беше писъл по повод храната от снимката.....е можете да бъдете сигурни че тя е по-добра от тази на България еър.....На българския борд дават сандвич-отрязана франзела с воняща шунка и кисели краставички--като тя където ги продават по автогарите.Ужасни са.Летя постоянно и ви казвам че кетъринга на Б.Еър е най смешния и ужасен който съм виждал.НЕ защитавам с.корейците,но и ния сме на много ниско ниво......

27

ева

преди 9 години

98ма от Дубай за България летях с такава бръкма ,че цял месец не можах да си оправя обривите...може би беше самолет от Втората световна !

26

бравус

преди 9 години

Другари, много сериозно се замислям да направя едно пътешествие до братска Корея. ... Приятелите от бг.тудей да вземат да организират нещо за пролетта - желаещи няма да липсват

25

Анонимен

преди 9 години

С това меню, мога да повърна отгоре му и да им го върна по-пълно. Но това е във всяка една азиатска компания и много по-зле с китайските.