11

cleo

преди 9 години

Putin i Kostov sa vinovni!!!

10

Анонимен

преди 9 години

Чиста демокрация!Образцово опазване на човешките права в САЩ.Всяка седмица по някой *** се самоубива с 17 куршума.В същото време шимпанзето - миротворец чете морал на целия свят.Къде са сега USA гъ*олизачите, да започнат да разтягат техните любими локуми?!?

9

Маркс

преди 9 години

Ако ДПС бе американска етническа партия, това нямаше да се случи! Куките щяха да се скатават в участъците и *** щяха да буйстват на воля( справка- ***).

8

Анонимен

преди 9 години

Това е правилният начин.Щял да краде от бабичка - бой, бой и пак бой.Щял да изнасили баба и да и взема 5 лева - целия катун по очи, сълзотворен газ и бой.Щял да се отвяря на полицай и да му вади пистолет - гърмиш го на място и после обясняваш че е самозащита.Стига с тая толерастия.

7

Анонимен

преди 9 години

Аааа, не е демократично и не е американско! такива работи ги върши само диктаторът Путин!

6

Анонимен

преди 9 години

До Време е!OTGOVOR OT PLEVNIATA-IVAS TOVA VI OCAKVA.

5

Айдън Айдънов

преди 9 години

Това е нагледен урок по интегриране на малцинствата.Само не разбирам - Самюел Джаксън какво се вре там между шамарите?

4

Анонимен

преди 9 години

До рускиняTOVA E DEMOKRAZIA-NARODA DA VIDI KAKVO GO OCAKVA,KOGATO DOIDE GERB NA VLAST.

3

Време е!

преди 9 години

Трябва да бъдат наложени санкции на САЩ за погазване на човешките права, за неработеща съдебна система и полиция и за груба расова дискриминация. Роско Плевнята ще се изкаже ли , че Обама е диктатор от 19 век?

2

Попа

преди 9 години

Вържи попа да ти е мирно селото.

1

Анонимен

преди 9 години

"Във вчерашното протестно шествие, водено от религиозни дейци, се включиха няколко хиляди души."Това е от тия негърски църкви и сектанти дето се събират в някакви църквички и пеят в хорове. Абсолютни сектанти. Виждали сме ги по филмите. Някаква дебела негърка и накакъв *** се изправят пред болшинството и си пеят каквото си искат и претендират, че са християни само защото си имат хор. А християнството е лъжа, особенно тия секти.