130

Пешо

преди 9 години

Не знам от какво е доволен при следващи избори ГЕРБ и БСП отиват в историята при НДСВ!

129

3 f

преди 9 години

Леле, три глупачки, неподготвени, сервилниса екипът на ГЕРБ и Бойко е доволен....!!! ... ???Какво всъщност става?Защо Бойко е изпратил на преговори трите глупачки.Заради детските си спомени от Тримата *** и Винету?Или има нещо друго, отново задкулисно и гнусно?

128

До Незнаещи кирилица

преди 9 години

Я бързо МАРШ да лижете за-ника на "прочелия" Винету. Не знаете ЕДНА дума как се пише на български, а коментирате!Марш бързо под за-ника му!!

127

Анонимен

преди 9 години

Nai-logichnata koalicia GERB + BSP =DS +BKP. Smelost. I ili shte yspeete ili zaedno na politicheskoto grobishte.

126

Анонимен

преди 9 години

Докато ДПС продължава с модела "бат Сали" ... всичко що годе нормално ще ги избягва като чума.Толкова ли нямаше един образован и с уважение мюсюлманин та до бат Сали опряха ?Този полу-криминален модел наследен от Доган ще изяде главата на Местан, ако не промени нещо.

125

Анонимен

преди 9 години

ДПС, които изненадващо обявиха, че ще подкрепят кабинет на малцинството на ГЕРБ.............Бойко, ... стой далече от мъртвата прегръдка на ДПС. Уважавай ги, но стой далече.

124

Анонимен

преди 9 години

А припомнихте ли си годините на "сладката" диктатура...и милата ви ЕДИНСТВЕНА партия,от която неможа да се разделиш?

123

Анонимен

преди 9 години

Рак,мерак и ***...са нелечими....за съжаление....

122

Анонимен

преди 9 години

абе мъти се нещо за Герб и ДПС ама да видим какво ще стане

121

Анонимен

преди 9 години

Нали сте си от едно котило бре буда!? Как не!? Даже ще пляснете и ще се прегърнете...нали?

120

Анонимен

преди 9 години

Вечна дружба Местан и Бустан амааа ще играее Майданаа ми се виждаа врачката така каза днес да се стегат двамата Местан и Бустан

119

ДА ТЕ СВЕТНА 135:

преди 9 години

ГЕРБ и ДПС---са първа и втора политическа сила.ВАС--РУСКИТЕ ДУПЕДАВЦИ В ЛИЦЕТО НА АТАКА,АБВ , И ВМРО...ЕДВАМ ВЗЕХТЕ С КЛИЗМА ПО 4%..!...И ДА ИЗПАДНЕТЕ В СТУПОР......НЕМА ДА УМРЕТЕ !/...па и не вервам ,некой да ви жали ,толкова /

118

за 134

преди 9 години

Тя коалицията е факт още от миналата година, защо падна правителството на Орешарски? И не някакви руски дупедавци, а целокупният български народ е на път да изпадне в ступор! А Европейска ориентация при мохамеданска партия не може да има, защото тя винаги ще си дърпа към исляма. Никой няма да се откаже от себе си и завладяването на територия в икономиката, политиката и ресурсите заради общи понятия. България ще си я купим, рече задграничния шеф на ДПС!!!

117

ПИКАТЕ ГАЗ , А...

преди 9 години

.....И ДПС И ГЕРБ СА ЗА ЕВРОПЕЙСКА ОРИЕНТАЦИЯ!!!!РУСКИТЕ ДУПЕДАВЦИ , УМИРАТ НА МЪКА...ХА,ХА,ХАААААААААААА...ЗЕР, ТИЯ НАПРАВЯТ ЛИ КОАЛИЦИЯ ---еб"""" ви е Мамата!

116

Анонимен

преди 9 години

Българиноо работиш ли ,работиш ли за 350лв работи работи залудо работи залудо не стой

115

Анонимен

преди 9 години

Мечката играе в Дупница ще заиграее и пред парламента няма страшно Бустана ще стане

114

Анонимен

преди 9 години

Всичко е направено отдавна това е само парлама

113

Анонимен

преди 9 години

Подкрепата на ДПС нито е изненада, нито е новост, още от Кърджалийското демонстративно публично пиене на кафе... Писна ни от вас и от бруталното, методично и безочливо манипулиране на информацията и общественото мнение, от *** като Одисей и себеподобните му.

112

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 115Преди две години с ББ не бяхме в Рая, но все пак Държавата се движеше в правилната посока, макар и с някои криволици. Това, обаче беше в рамките на разумното, като се има предвид, че ГЕРБ бяха съвсем млада партия без опит в управлението. За разлика от тях БСП са с огромен опит в управлението, а се накъкаха така здраво през изминалата година, че не разбраха отде им е дошло. ДПС също са стари кримки. Сега, обаче, ГЕРБ трябва да управлява мъдро. Вече нямат право на грешки.

111

Винету

преди 9 години

До 117. Големи глупости си написал. Само си спомни броя и профила на избирателите, които гласуваха за ГЕРБ. Ако ти се имаш за много по-умен от тях?