15

Анонимен

преди 9 години

До АнонименISKAME KOALICIA GERB+DPC

14

НЕМА ПРОБЛЕМИ

преди 9 години

ВСЯКАО СТЪПКА НА СЛ.ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ СЕ ГЛАСУВА В НС!!!КЪВ Е ПРОБЛЕМА ??!!!ТЪКМО НЕМА ДА ИМА ТАЙНИ ДАЛАВЕРИ!!!

13

Анонимен

преди 9 години

Ще има правителство. При нови избори, някои дребосъци рискуват да не влезнат повече в НС. Ще си останат само с помирисването му. А има и много силен катализатор - европейски пари, нов държавен дълг, всичко за харчене около 25 милиарда. Кой партиен *** изпуска такава "***"? Докато не паднат глави на партийни мафиоти, от всички цветове, в страната ще продължава мутренската епоха.

12

Има нещо сбъркано

преди 9 години

нито герб е дясна нито бсп лява партия. Докато властите в България не станат наистина независими. В България ще има партия на крадците и партия на доснониците.

11

ЦК на либерастите

преди 9 години

Боко е абсолютно безотговорен пакостник.Бази боже държавата от такива !

10

ЗА 7...

преди 9 години

ПФ/вмро/---са абсолютни *** , и имат регионални коалиции с ДПС , на общинско ниво в Пиринско и Родопите!НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ:ГЕРБ ЩЕ ОТКАЖЕ ДА СЪСТАВИ КОАЛИЦИЯ !ПРЕДСТОЯТ НОВИ ИЗБОРИ!!!ДО ТОГАВА ЩЕ ИМА САМО СЛ.ПРАВИТЕЛСТВО!!

9

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ ще се разпаднат на ДПС-2 и СДС-2.

8

Сър Пичук

преди 9 години

Тролетариатът дреме... чака прилежно резултата от надлъгването ГЕРБ-БСП. Жалка история...

7

Анонимен

преди 9 години

ПФ подкрепят комунистите и няма да влязат в предателска протурска коалиция на ГЕРБ и турските седесари. ГЕРБ и РБ нямат достатъчно гласове за самостоятелен кабинет без ДПС.

6

националист

преди 9 години

В заглавието на материала е концентрирана цялата политическа философия на Борисов.А тази философия може да намери практическо приложение само при правителство на малцинството на ГЕРБ. НЕ СЛУЧАЙНО ТОВА БЕ ПЪРВИЯТ АНОНС НА БОКО ПРЕД ОБЩЕСТВОТО. И зад този анонс ясно прозира вече ДОГОВОРЕНАТА КОМБИНА МЕЖДУ НЕГО И ДОГАН И ПЕЕВСКИ!Ти си управлявай,но без да пипаш нашите хора във властта и без да пипаш нашите икономически кръгове и вече раздадени порции!С други думи,отдавна са го хванали Боко за шията

5

НЕМА ПРОБЛЕМИ...

преди 9 години

СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ---МОЖЕ ДА КАРА И ДО ПРОЛЕТТА СЛЕД , КАТО ИМА НС...!/..ВСЯКО РЕШЕНИЕ НА СЛ.ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ СЕ ГЛАСУВА В НС!/В БЪЛГАРИЯ --ВСИЧКО Е ВРЕМЕННО !!!САМО ДАЛАВЕРАТА И АЙДУЦИТЕ СА .....ПОСТОЯННИ И НЕСМЕНЯЕМИ..!!!!

4

Анонимен

преди 9 години

абе Тиквата е хитър ама тоя път ще му яде главата

3

Себайтин Ебатин

преди 9 години

Всеки месец да има избори! КОЙ може да ме убеди, че служебните правителства са по-зле от шайката на Олигарски?? Училището, в което гласувам, ми е на 100 метра, мога всяка седмица да гласувам. Пък да направят изборите платени, по 50 лева, да видите какви зашеметяващи резултати ще излязат тогава!КОЙ го е страх от избори, а? КОЙ, КОЙ, КОЙ?

2

ГЕРБ

преди 9 години

ще възстановят кадрите си на държавна служба през тази година, ДПС ще си запазят техните и с подходящия натиск догодина ще оставят само още една партийка, мижава опозиция, за пред Европа и гледай дране! Турчин и мутра в симбиоза, без никакви писмени договорки ще проведат необходимото прочистване на населението, оставяйки само послушното и деградиралото.

1

Новите Опорни точки

преди 9 години

Експертите на хранилка в БСП ПРОГНОЗИРАТ.