7

Анонимен

преди 9 години

цялото училище не е нарад, не виждате ли че са оставили детето на едан читачак а са длъжни с него задължителон да има учител. И други нарушения има.

6

Анонимен

преди 9 години

Там трябва да има уволнения, а евентуалнои и присъдим, ако успеят да докажат какво се е случило. Няма изкупителни жертви в случая, поне засега.

5

Дид

преди 9 години

Просто дирикторката е изкупителна жертва на същата тази система,на която и Коларова е министър.Няма никакви обективни доказателства за насилие.Докъде ще се стигне,ако се тръгне по този път-ей така да жигосаме някого,за да успокоим обществото,а има ли ,няма ли вина-не е важно.Това се казва политическа целесъобразност -като форма на беззаконие!Каква е отговорността на мОМН,РИО,Общината-нулева!?На какво основание те се измъкват?А заплатите им какви са!?

4

Анонимен

преди 9 години

Е директорката къде ходи , когато не се укрива в Болницата !какво заседават та никой не изпълнява служебните си задължения??къде ходят пък през това време чистачите ! То излиза че в училището няма никой ??

3

Гочо

преди 9 години

Как така изведнаж излезе в болнични тази директорка.Сигурен начин да се измъкнеш от отговорност.Заслужава моментално дисциплинарно уволнение,а не да се крие зад фалюиви болнични.Номерът ни е познат.Ако я оставят на работа е доказателство за гнилата ни държавна система.

2

Анонимен

преди 9 години

Кaк бивa ти дa изнaсилиш момиче този които го е нaпрaвил в зaтворa дa отде кaк бивa дa стои нa свободa

1

На

преди 9 години

На пангара и тези дето са назначили директорката и не са я проверили. Щтото явно единственния критерите им за подбор не са добри