16

Наблюдател

преди 9 години

До bg : Малко си в грешка за свинята драги, *** и *** виждам че си ти, не аз....Аз на теб правилно ще ти сложа минус ... :))

15

bg

преди 9 години

Bez da lskam slojih plus na gjaurskata svinja nabludatel 16 kopeldashki.

14

Наблюдател

преди 9 години

НИкога не съм бил с лоши чуства към народи като цяло, всяко стадо си има ***, но с извинение, наглостта на някои ми идва в повече.. Кюрдите това, кюрдите онова, видите ли те горките са самото цветенце невинно, страдащи незаслужено.. Айде стига тия, Садам защо беше изпозлвал газ срещу тях знаете ли, ами точно заради атентатите им, в Турция защо ги преследват, точно пак заради това, в Сирия дори привилегии им даваха, а те, забиха нож в гърба на Асад.... За мен сега е време да си плащат гяволъцит

13

Наблюдател

преди 9 години

От много гяволъци, кюрдите накрая ще го духат тотално.. Направиха зад гърба на Башар Асад някаква си автономия, направиха, не му помогнаха , не му помогнаха, правеха атентати в Турция с десетилетия, правиха, мазниха се на САЩ, мазниха се, прецакаха и Садам Хюсеин, прецакаха... Какво сега ми реват за помощ?? Какво искат лично от Турция , сякаш тя им е длъжна с нещо.. Да реват на САЩ и запада дето ги подкокоросваха и им обещаваха мед и масло... а получиха от трите най дългия и дебел....

12

Наблюдател

преди 9 години

Тази новина е пълна лъжа и пародия, Сирийския център за правата на човека в Лондон , състоящ се от един предател и платен ***, бил казал като говорил с кюрдин в Берут?? А де, защото в други световни медии се споменава че скоро се очкава града да падне, кюрдите дори са почти привършили мунициите за калашниците си, да не говорим за недостига им от хора, пешмергите ще се опрат на ИДИЛ като си видят ушите през крив макарон.. И да не реват за помощ от Турция изобщо.Каквото си дробиха, да си го ..

11

Маркс

преди 9 години

до 11Само един митаджия не може да види връзката, пфу!

10

Маркс

преди 9 години

до ПазарджикКазах ли ти аз, м! )))

9

Генерал Гадорян

преди 9 години

Абе тази война като изключим рязането на глави е доста бутафорна. Свирепи сражения пък убити по 20 ,30 човека. Който е чел за ВСВ или Виетнам, добре знае какво е истинска война. Колкото до кюрдите вдигнаха ми се в очите. Сражават се смело срещу башибозука. Турция и по време на Отоманската пак е оставяла башибозука да безчинства по земите на падишаха. Историята се повтаря!

8

Анонимен

преди 9 години

До славянинА какво направи Русия? Нищо! Понеже нямат пари за собствената си армия даже.Не си плащат заплатите на редовната войска даже. За еазлика от теб знам, имам източници.

7

Анонимен

преди 9 години

До МарксКви са тия простотии, които говориш. Няма никаква връзка.

6

Анонимен

преди 9 години

За справка на комунистическия ***. НАТО изпрати оръжия и екипировка на кюрдските бойци за разлика от комплексирания кремълски тапир Путин. Русия няма никакъв принос в борбата срещу ИДИЛ.

5

Маркс

преди 9 години

Кюрдите започват да ме възхищават, мирни граждани се опряха срещу еничарския корпус на Ердоганя!

4

комунист

преди 9 години

Кюрдска комунистическа пария - Пролетарии от всички страни съединявайте се! Венсеремос. Алиенде е пример за вас. Вие сте на всеки километър.

3

Анонимен

преди 9 години

IS sa bashibozuka na erdogan.

2

Анонимен

преди 9 години

ислямската държава я измислиха ДПС

1

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Тези от ИД не признават граници и...държави.Кога ли ще налапат...мазната опашка,ако например се сблъскат с турската...армия.Не случайно са ги отблъснали кюрдите,те се борят мъжки за независимост,имат кауза и здрава закалка в борбата с различни ислямски анархистични...групировки.