32

Анонимен

преди 9 години

***, България направи своя избор и той е ЕС---------------------Задния ти двор, не е България.

31

222

преди 9 години

Не виждате ли русофоби какви писма до Путин пишат европейските производители, които игнорират санкциите и му се молят да им разреши да търгуват с Русия. Това го осъзнават в Европа, но нашите американски дупелизци ни водят към дъното.

30

Анонимен

преди 9 години

***, България направи своя избор и той е ЕС. Може да се напъвате колкото искате по форумите но няма връщане назад. Руските шпиони намалят и нека да отдадем заслуженото на КГБ за това че го разрежда

29

ДО ВСИЧКИ ТУК

преди 9 години

Статията не дава пълното инфо,и затова аз ще го добавя--за да се изясни картината напълно.За членство в Евразийския саюз,ОФИЦЯЛНО искане са подали--Виетнам,Индия и забележете---Изрел?!!??!!!Дали евреите са глупави.....или виждат накъде духа вятъра.........Това инфо е за евроатлантиците тук--да ги накара малко поне да се замислят---------------

28

дориян

преди 9 години

До petko76явно не си виждал свободния свят.. запомни едно - ако върнете България в сферата на влияние на Русия и тук ще останете само простите, *** и турците.

27

неутрален

преди 9 години

Абе вие ОБИЧАТЕ Банан Банана повече от американците бе.....а сега вече залюбихте и Турция. ПРЕДАТЕЛИ И ГЪЗОПРОДАВАЧИ! Пригответе си *** щото Боко и Роско ще ги наложат като задължителни.

26

Анонимен

преди 9 години

тия арменците са яко прости. Що сега така се нахендриха сами? Сами се въвлякоха в съюза на неправилните.

25

пунчо

преди 9 години

До Анонименне сме нито американска, нито руска, ние сме плацдарм на доктрините на тези две страни, и америка, и русия демонстрират тотална незаинтересованост от това какво е България, правят си техните си неща. само ЕС - единственото място, което иска от нас да сме българи!

24

Анонимен

преди 9 години

Какви руснаци в България, налудничави бълнувания . България е губения на САЩ и всичко се решава от САЩ и американското посолсвто. Затова сега сме толкова добре и народа живее богато и щастливо а не мизерства както преди 89та година когато бяхме под руско влияние - тогава беше мизерия, безработица, просяци по улиците, дилъри продаваха дрога в училишата, проституция, мафия, самоубийства, бедност - ужас беше, но сега с американците сме добре.

23

до 29 славянин

преди 9 години

Ще се подобри едва когато изгоним нахалните руснаци от България, и вкараме руските агенти като теб в затвора. Докато пишеш глупости по форумите няма как да стане да си подобрим живота с такъв воденичен камък на шията като 5-тата руска колона на врата на българина.

22

Анонимен

преди 9 години

Армения ще получи такъв импулс от Евразийския съюз, че направо ще прехвърчи от 3-ти глух коловоз в 9-ти глух. Гарантирано от Путин.

21

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 25Кви и да получат ще са по на далавера от назе.Никой не е казвал , че българина трябва да умира за Русия, но да върви срещу нея.Това е нереално!

20

luiji

преди 9 години

в евразийския съюз демокрация ли е ?

19

Анонимен

преди 9 години

А кога ще приемете рублата, другарю Саркисян ?

18

Анонимен

преди 9 години

Опа тия се разминаха с вежливи зелени человечета хахахаххахахахахха

17

Шоп

преди 9 години

Тия с големите носове в Русия подигравателно им викат "хачики", от много разпространеното име Хачик(ян) и руските нацисти ги бият за здрасти. Ако някъде има презрително отношение към съюзници, това е в Русия.

16

Анонимен

преди 9 години

Заваллиите...не ми се мисли какво ги чака.

15

Гарабед

преди 9 години

GDP per capitaArmenia $3,351 Bulgaria $7,004

14

Анонимен

преди 9 години

България също официално е канена, но ние предпочитаме друг съюз - евроатлантическия където ни се подиграват и ни презират, нужни сме им само за да разполагат военните си бази и кораби в Черно море и дори ни третирата като крепостни и са затворили границите за нас и не можем свободно да пътуваме в Америка а те се разполагат у нас кото чорбаджии, дори през турско "робите" са могли да пътуват свободно до Истанбул, Виена, Париж и навсякъде.

13

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Да живее САЩ, долу евразийския съюз и русия!!!