14

fan

преди 9 години

obstinite nyama kakvo da iskat i da revat. izbrali sme gi da rabotyat. imat si obstinski publichni saveti, kabineti, kancelarii, bura, telefoni, faxove, computri, himikalki, lista, marki i plikove za pisma. da si organizirat sami mestni referendumi i da si izrabotyat sami mestnite zakoni, a ne samo da revat i marzeluvat. izprastane na 5 000 pisma po bg post s vaprosi za dopitvane do mesnoto naselenie po adresnata mu registracia v na edna obsina e rabota za 2 dena. iska rabota, ne marzel ! go!

13

Анонимен

преди 9 години

Ето така крадливата шайка ГЕРБ разбира реформите и еврпоейските ценности. Начело с Картофка Послушкова Самоковлийска.

12

Gorski

преди 9 години

Вече взех да се пишманя че гласувах - всички новоизбрани пък и най вече старите муцуни явно не са си взели поука или не са в час какво е положението в държавата - в часност-на народа-окрадаха банката - дай народа да плаща - баталясаха енергетиката-кого да издоим - пак народа- да дадем някой лев на общините - откъде - за пои лесно отнарода - как да си напълним гушите - ами много лесно - ще завърим сметките при пенсионирането на хората

11

Somebody

преди 9 години

ДА!Ето едно умно предложение! Като си даваме парите на държавата потъват в бездънна каца! По добре е да НЕ се вдигат данъците на хората, а държавата да преотстъпи част от тия пари на общините ПО ПОСТОЯНЕН АДРЕС! Така и общините с повече жители ще получават повече пари!

10

филия с мас

преди 9 години

ГЕРБ дадоха милиони (купуване, фалшифициране) за изборите!Сега ще има прибиране на паричките обратно с лихва отгоре!

9

Анонимен

преди 9 години

Не се палете отрано, скоро ще ви поискат и новите сметки за ел.енергия и парно.

8

Анонимен

преди 9 години

Нищо ново не е научил Боко и нищо старо не е забравил!А и гласоподавателите много бързо са забравили времето на неговото управление!

7

а

преди 9 години

нали ГЕРБ нямаше да вдига данъците..или общините ще го вдигнат ,а те пак ще го изземват в бюджета,та това прави по 46 лв на месец допълнително за всеки самоосигурен на макс.осиг.доход-ДОД,ОСИГУРОВКИТЕ СКАЧАТ ОТДЕЛНО..

6

Анонимен

преди 9 години

Дрането започва отново!Увеличение на тока,замразени пенсии и заплати,10% върху лихвите от депозити,постни пици без пици,кражби и далавери от строежи на пътища и магистрали,увеличаваща се безработица!Това са ни приготвили финансовите гениина ГРОБ!А да са ви честити!

5

до неразбралите

преди 9 години

Учителите (господарите) на Бойко Герборисов са щатското еврейско лоби.Какво очаквате от елементи, които са само по взимането по всички възможни начини?!

4

Анонимен

преди 9 години

Не искат допълнителни данъци защото в общините служителите виждат как хората дават последните си стотинки за да са изрядни пред държавата, същата тази държава, която им подава унизителни подаяния, а после иска това, което не е дала по задължение.

3

АНТИ

преди 9 години

Ето това е европейско развитие на България!Над европейски цени, високи данъци и високи европейски лихви по кредитите.Ето за това никоя партия не обяви, че ще направи висок данъка само на богатите!

2

Тъпи...

преди 9 години

***, *** гербери, освен увеличаване на данъците какви други простотии ще измислите?Защо не можете да управлявате държавата? Ако можехте нямаше да вдигате така данъците. Само плоския данък оставихте защото е най-удобния данък за пране на пари, а това от своя страна обрича българите на вечна бедност!

1

Анонимен

преди 9 години

Га разпродаваха общинско имущество на безценница бяхте добре, сега сте зле. И по-сле ще ставате.