265

Анонимен

преди 9 години

Това е братче ...все едно гледам Костов ! Същия беше и той ...говореше говореше , ибираха го и след избора казваше - АБЕ МОЖЕ И ДА Е ГРЕШКА ! Сега ли го казваш господин Никой ? 85% от гласовете които спечелихте РБ на сегашните избори бяха дадени само заради това ваше изказване Борисов да не е примиер иначе нямаше да минете и 1% ....долни *** лъжливи !

264

s*heise

преди 9 години

sluchvat se greshki, sluchva se losho kachestvo, Republika Bulgaria :(napravihte stapki za samostoyatelno hodene, ne prohodihte vednaga...opitaite pak... :)koito nisto ne pravi, toi ne greshi nikoga :Ijivota prodaljava napred s novi izbori po Koleda, Ramazan, Velikden...:)

263

Анонимен

преди 9 години

Не знам какъв народ сме.Правим стачки протестираме недоволстваме срещу корумпираните и продажни управници и на следващите извори се гласува пак за тях.

262

Анонимен

преди 9 години

v blizkoto bade6te svetat 6te stane svidetel kak edna ot nai starite civilizacii na zemqta se samouni6togava

261

Анонимен

преди 9 години

4Най-добрият вариант за изстрадалия български народ е всички политици да си ходите вкупом !Да дойдат млади, неопетнени и честни хора. Да вдигнат малко тази държава. Да проявят характер и да не се подчиняват безропотно на Брюксел, Вашингтон, Тел Авив, както и да отстояват БЪЛГАРСКИТЕ национални интереси

260

Анонимен

преди 9 години

Vsi4ki ste edni prodajnici do edin apak oniq pojarnikara enai golemie prodajnik 6ete izkara horata na ulicata pak no tozi pat nqma damu se razmine moje dae siguren vtova

259

дано

преди 9 години

интереса на Народа и на България да надделее на личния афинитет към власттаПриказки от сорта" ние сме чистички" пък другите са мутричики прото след 25 год н не ловят дикиш.Бойко Борисов от една страна е вече с опит и собствено усешане за правилно и погрешно и от друга не носи негативите от първите 10 години когато се разграби държавата.На Бойко Борисов вярвам! И ако съзнателно не му се слага прът в колелата ще успее !

258

Анонимен

преди 9 години

НФСБ са дирижирани от октопода.

257

Червенотиквеници

преди 9 години

До Политик-ботаникМного ми харесва. Червенотиквенци. Да, това ще е правителство на Червенотиквениците. Дано! Ще ги намачкаме яко за пестил. Червени тикви се мачкат лесно на пестил. И без друго, освен за пестил, за друга не стават.

256

Политик-ботаник

преди 9 години

Комбинация на РЪБ с ТИКВА е ръбеста тиква - такъв зеленчук няма в природата и няма да се получи. Виж комбинация ЧЕРВЕНА ТИКВА съществува и е устойчива. Значи можем да очакваме правителство от ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЦИ.

255

Деса Поетеса

преди 9 години

На родния полит-бостанРадан ще бъде все ... римуван.

254

до Gorski

преди 9 години

Това не са просто лични интереси. И Радан и Запрян и Маламан, и всички останали, които ни оглушават от вестници, телевизии, радиа,и изтичат дори от каларизацията, са просто слуги на българската мафия, която мафия е =държавата (държавното управление). И какво очакваме от спогаждането им (коалициите и споразуменията им) ? Да се спогоди, сиреч оправи мафията, с което обаче няма да се оправи държавата, разбирана като обществото.

253

Анонимен

преди 9 години

Радене, щом ти си им пречката, хаха. ега ти обществото.

252

Gorski

преди 9 години

Абе този *** как се натика в парламента - ей *** какъв си ти и с какво право ще кажеш кой да е мин. председател- заради такива магарета като това - държавата е на този хал- ерете за какво става дума - само гледайте следващите му действия и ще разберета за какво става дума- основно-ЛИЧЕН ИНТЕРЕС - ЛАПАНЕТО

251

Временно примирие

преди 9 години

Новото правителство ще е опит да се усмири войната между мафиотските кланове, чиито видими политически представители са политическите партии.Най ми изглежда вероятно, да са се спогодили още през лятото, някъде юни-юли, но да не са разделили плячката. Сега я делят като "съставят правителство". Погледнета какви хора са влезли в НС. Няма никакви експерти, само партийни фигури. Как ще правят реформи, като нямат експерти? Никакви реформи не са имали намерение да правят, следователно. Целта е друга.

250

Читател

преди 9 години

Ами *** сега и хууубаво му оближи з..дника!!! И Той ще ти прости за грешния ход!

249

Биба

преди 9 години

Май тези реформатори въобще не знаят какво всъщност искат.Много се съмнявам и че знаят кои са вътре в РБ.Успяха да излъжат десния избирател,но на лъжата краката са къси.Скоро истината ще цъфне като майско цвете и за всички ще стане ясно,че целта е била да се осигурят депутатски места за няколко наши хора,спонсорирани като лобисти за разни фирми.

248

Анонимен

преди 9 години

Не виждам какво отстъпление от предизборните обещания е това? Като че ли цялата идеология на РБ е била ББ да не е премиер? Според мене това е само един дребен компромис на фона на това, че двете партии защитават близки политически платформи, но позитаните искат да изкарат, че света ще свърши ако Бойко стане премиер.

247

Анонимен

преди 9 години

абе дреме ти Радане, махай се, да си се оправят.

246

Верно си било...

преди 9 години

Значи верно си е било ......ГЛАСУВАШ ЗА РъБъ ... ПОЛУЧАВАШ БОСТАН!!!!!!!!!!!!!!Други избори и следващ парламент, през крив макарон.....