17

Истина

преди 9 години

Най-големия проблем не е липса на ваксина а липса на охранявана граница и продажна върхушка.

16

Анонимен

преди 9 години

Избиването на човечеството предстои

15

RustyJackson

преди 9 години

Zashto tezi propagandirashti rusko-orientirani i zavisimi medii ne otrazqvat sluchaq v Madrid?I pomnete.. tezi otvun gledat.. shte doidat s kultura i vuzpitanie, finansovo stabilni i gramotni, i shte vuzstanovqt otnovo reda, v koito gramotniq i vuzpitaniq shte e za primer na ostanalite, zashtoto ostanalite shte sa ochevidni paraziti! Bulgarina e umen, gena e zapazen, makar i komunistite da ne spirat da izbivat vsichko gramotno.

14

HH

преди 9 години

Еболата е изкуствено създаден вирус, като СПИН. САЩ и техните господари юдеомасоните си правят експеременти в Африка върху маймуни 70те години. Сега са решили да пуснат нови мутирали разновидности по света.

13

Анонимен

преди 9 години

Е да.Подобни неща са разправяли и неговите предшественици за Чернобил.Всъщност единственото което си мислят е че дори и да изпукат няколко милиона винаги ще останат още бая от стадото което ще им генерира заплатите.Изобщо забелязал съм че повечето от дъртите се отнасят много присмехулно към заплахата от най опасният вирус в историята на човешката цивилизация.Разбирам защо хората ги наричат чугунени тикви.

12

Jimah

преди 9 години

Ненков, пичага, и ти, както и много други (по мои наблюдения) не взимате проблема присърце, а за това сте сложени на удобните столчета в сградата на Цар Освободител, там до паметника ...А заразата се разраства, и тъй като няма доказано ефективно лечение към момента, това което може да се направи е да се вземат мерки за ограничаването и ! После ако недай си Боже, вземе че стане епидемия, ще се чудиш защо няма костюми за "няколко хиляди лева да стоят по складовете..."

11

Oleee

преди 9 години

Можеш бе !!! Нарича се санитарен контрол и профилактични мерки!!! Аман от ***, които управляват тая държава.

10

айде първо

преди 9 години

осигурете ваксините за децата, после мислете за ваксина срещу ебола. Още повече, че ваксина срещу ебола не съществува а е в процес на разработка и ако всичко е ок ще я има не по-рано от 2015

9

Анонимен

преди 9 години

МОЛЯ ГОСПОД ПО БЪРЗО ДА ПРАЩА ,, ЕБОЛА ,, И ДА ПРИКЛЮЧИ ТАЗИ МИЗЕРНА ДЪРЖАВА

8

Анонимен

преди 9 години

"Най-големият проблем е липсата на ваксина"- не знам дали някой ще оцени епохалното откритие на нашия мастит учен.

7

Кратун

преди 9 години

Този да спре да ръси глупости, защото нас всяка година зимата ни изненадва. Да пази Господ, да не плъзне заразата и тук, че тогава ще е късно да отчитаме кой не си е свършил работата..... Тоя да не си мисли, че ако се появят заразени ще има време тепърва да поръчва и доставя?

6

Анонимен

преди 9 години

Като го гледам се сещам за един друг "доктор", пак Мирослав, но Найденов, известен повече като Миро Мършата. Да не са нещо роднини по некадърност, простотия и крадене ?

5

Анонимен

преди 9 години

ТОВА Е ПОСЛЕДНИЯ ВИЦ ПРЕД ДАРИК РАДИО

4

филия с мас

преди 9 години

При наличие на Бойко *** не ни трябва Ебола!И при двата случая ще носите хората с краката напред, единия път в носилка (специална), в другия случай в ковчег!

3

Анонимен

преди 9 години

Няма спасение от тоя охранен мазен гербер. Започнаха да ни го показват всеки ден по 5 пъти - по-често дори от самия Баце.

2

NEDOVOLEN

преди 9 години

GOSPODIN MINISTRE MNOGO SI DEBEL GOTOV SI ZA KOLEDA.TE V GERB I OKOLO GERB VSICKI NAD 130-140KG.

1

Анонимен

преди 9 години

Хич даже не е далеч, на един самолет разстояние.