67

...

преди 9 години

До бай Киро 77 kak da se slu4i ?

66

бай Киро

преди 9 години

Бойко слушай,бай Киро съм направете правителство и направете нещо за бедния и ограбен българин от 24 годишния криминален преход ако не направите нищо още през ноември ще играе дряновицата на Майдана да знаеш!

65

Димитър Аргиров

преди 9 години

Кавалджиев ,като прочете резултатите от вчерашните избори, не се ли попита къде са българските селяни? Не те питам за селата им,защото оная на ГМД отдавна ги ликвидира и отмъстена избяга от България.А ти какво правиш?

64

до 70 дядо

преди 9 години

Това,че оправдаха Бареков за публична обида на Борисов означава единствено,че и теб всеки може да те нарече "***" без да го осъдят което според твоята логика означава,че наистина си ***

63

Анонимен

преди 9 години

Има нова коалиция от ДПС , ***, агент Иван и Гоце!!ВСИЧКИ СА ОТ ЕДНА ПАРТИЯ --ДС/бкп!

62

ИДАТ НОВИ ИЗБОРИ!

преди 9 години

САМО ГЕРБ!!!

61

дядо

преди 9 години

Бойко наистина е велик вожд,спор няма...индиянското му име е серящия бик

60

дядо

преди 9 години

Има пропуск и то съществен в публикацията,а именно-съда оправда Барека,че нарече Боко ***,което автоматично прави другаря Борисов ***!!!

59

mop

преди 9 години

vyarvam samo na direct video. na nikakvi jurnalisticheski bg prerazkazi ne vyarvam - te sa samo sluhove, magla i dim za arogantno manipulirane i za totalno psihyasvane na bg narod.

58

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен***27 ,,...с всеки следваш избор проглеждащите ще са повече.,,и като се има предвид ,че избори има / и ще има / почти всяка година ,да не кажа полугодие ,то много скоро се очаква народа вече да гледа и да вижда ,надявам се да слуша и чува ,а ако започне и да мисли тогава може и да потръгнат нещата !

57

Анонимен

преди 9 години

до @ 66 ,,чакай те,, е една дума ,,чакайте,,

56

Анонимен

преди 9 години

ВСЪЩНОСТ,, ИЗБРАХМЕ СТАРИТЕ ДЕПУТАТИ ПРОМЕНИ НЕ ЧАКАЙ ТЕ..

55

край

преди 9 години

Прехода трябва да завърши с ВНС анализ на историята. Наказания за ограбилите национолното имуществото. Еднократен "данък лукс" върху всяко луксозно имущество. СПРАВЕДЛИВОСТ. ВНС трябва да каже "А сега на къде" защото пред България е безпътица. В посоката в която вървим след 30-40 г. българската нация ще е екзотика.

54

Край

преди 9 години

Новината от седмицата: Хората отказаха да гласуват без да избират. 53% от гласоподавателите не дават доверие на партиите. По-високо образованите масово отказаха да гласуват. Този парламент не представлява българската нация и няма мандат да провежда никаква политика. 70% от депутатите са си същите. Изхода: МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ в два тура. Велико народно събрание и нова консдтитуция. Обратното значи или Диктатура или агония на нацията.

53

щъркел

преди 9 години

интересна ситуация как толкова отчаиващо *** човек ще реши толкова сложна дилема забравете гответе се за избори

52

anonimen

преди 9 години

nap da se samosezira i da globi vsichki trolove,zashtoto sigurno ne sa si platili honorarite.dosta pari shte vliazat v haznata,nali

51

КОЙ

преди 9 години

Кога и кой ще потърси отговорност от бившите управляващи и най вече ще има ли наказани за кражбите на милиарди левове ?

50

Анонимен

преди 9 години

Тоя от снимката още като го вида и ми става ясно,че нищо не съм пропуснал,че му знаем репертоара и биографията отлично:Мутра,която лъже,като за световно-банкянски андрешко.Сутрин казва едно,след обяд друго,а вечер трето. Един от най-младите синове на БКП,масажирал ушите на Тато,свързан престъпните групировки,пребоядисал се в царист и демократ.Всичко можещ,но нищо не правещ.Разсипал България за периода 2009-2013г.Изгонен след окървавени масови протести.Печели избори,но не съставя правителство!

49

до 55

преди 9 години

Ей, това герберите без Станишев сте като гърне без похлупак.Добре, че беше той да ви крепи толкова години.Защото Бойко без разпалване на омраза и насъскване е никой.Но любимият ви Станишев вече го няма, така че и вие сте пътници.Остана ви само един Доган да ви крепи, ама и той е вече на преклонна възраст ...

48

Анонимен

преди 9 години

Тази седмица ще се запомни с поредните лупинги на ***, който нямаше да прави правителство ако има по-малко от 100 депутати!