10

Анонимен

преди 9 години

мен пък ме дразнят жени които искат да бъдат майки по професия и да раждат нон стоп само и само да не работят. жевеят на гърба на мъжете си. една жена трябва да е работила поне малко преди майчинството и след него, да бъде всестранно развита и да има опит от живота, а не само от сапунените опери. трябва да има цел в живота освен да дундурка бебета и да мие чинии. аз такава не бих търпял в къщата си.

9

Нана

преди 9 години

Когато детето ми беше малко, бяхме в много затруднено положение- 120лв. майчинство и малката заплата на съпруга ми. Но това наистина беше най- хубавият период в живота ми. Дай Боже да се повтори! А фотографиите безспорно са добри.

8

supernova®

преди 9 години

Фотографката определено има талант! За съжаление, била е твърде деликатна и не е засегнала едно основно "предизвикателство" за всяка нова майка - как да вкара в правия път един неподготвен или нежелаещ да бъде "баща" съпруг.

7

до 2

преди 9 години

Баща ти и *** ако бяха мислили по този начин сега нямаше да те има бе гений...Я поговори с някой 50 годишен самотник който на млади години го е раздавал ербаб като теб ,да ти каже какво мисли.

6

Мунчо

преди 9 години

Какво представлява средно-статистическата българка- учи средно до 19, висше и магистратура до 25, прави кариера до 29, на 30 се оглежда, но всички мъже са простаци, на 35 почва да пищи, че държавата и дължи инвитро...ромките на тази възраст са щастливи баби на 3-4 внучета

5

Анонимен

преди 9 години

стрес,грижи,ЛИГАВЩИНИ и желание за охолен живот,ако така се е мислело преди нашите "модерни времена" поне Европа досега да е почти обезлюдена

4

KKK

преди 9 години

До Анонименdurjavata nisto ne dulji na jenite-majki .... daje e krajno vreme da se spre da se plastat majchinski

3

Анонимен

преди 9 години

Най-хубавото време в живота на една жена - периода, когато се грижи за своето бебе. Несъмнено за към майките трябва да се отнасяме с голямо уважение и грижа. Държавата ни дължи много на жените в България, за да бъдат спокойни във финансово отношение за малките си рожби!

2

Анонимен

преди 9 години

За това си гледайте живота и не се занимавайте с деца :) живота е прекалено кратък за да се обременяваш с подобни глупости.

1

Hahaha

преди 9 години

Dopulnete zaglavieto be tapanari: ...v Bulgariq. Kogato maikite sa podlojeni na stres, glad, monopol, prinudeni da ocelqvat s pomoshtta na blizki..Maama vi komunisticheska !