186

Анонимен

преди 9 години

НИКОЛАЙ ВЪРНИ СЕ, НЕ НИ ОСТАВЯЙ,НИКОЛАЙЙЙЙЙЙ НЕ НИ ОСТАВЯЙ

185

Марио

преди 9 години

Така може да се хвали само комплексиран човек и несериозен политик!Като прибавим и "заканите"на Бюреков,че щял да става премиер,президент...ясно е,че имаме работа с едно недоразумение.Те ще си го видят в ЕП,ако и там не започне да върти далавери,ще се намерят партньори за това сред ес-депутатите,за съжаление.

184

ZABOBOL

преди 9 години

Poluchih porachka ot KGB-to za nqkolko hilqdi stari cinkovi zabni koronki godni za pretopqvane i izrabotka na cinkov kovcheg,s prozorche, za barzo zavrashtane na Dodukov ot Bkuksel do Plovdiv-shoseto za Skutare/to/,sirech-grobishten park.

183

Jimah

преди 9 години

До 206 - Ана БарековаНе мислите ли, че политическата обвързаност, е обвързаност с целите и желанията на целия народ, а не само на партийния електорат и "ние, близките му" - тоест работата на въпросния Дудук в парламента трябва да е насочена към подобряване на благосъстоянието на всички в Републиката, а не само на Вас и другите двама, гласували за Никито ... ? Питах !

182

Jimah

преди 9 години

'айде сега, Нико, дудук такъв, извади пак от "джоба до сърцето" четирилистната детелина, дето ти я подари "баба Пена от първия ред" по време на предизборната агитация и дето "ще си я носиш в джоба до сърцето" и обясни на *** си 4,5 % избиратели защо ги излъга най - безочливо ?!А от името на нормалните хора - организирам open air парти с надслов "Свободни от ***" в градинката пред Народния театър, че може и да се отървем от теб !!! :@

181

х-м

преди 9 години

Да, но този *** излезе от нищото, говори пълни глупости, раздава кИфтета на *** - т.е. много реклама с много пари (!) за един ***. А дали няма да му потърсят сметка за дадени обещания и похарчени пари?

180

Анонимен

преди 9 години

До МанталитетЗащо обобщаваш "българина"??? Става дума за Бареков, а Бареков не е всеки от нас. Той е уникален наглец, манипулатор, лъжец и престъпник.

179

Манталитет

преди 9 години

Българина е готов и майка си да продаде стига да става въпрос за много пари , тоест говорим за Ген , Манталитет , Кулрура

178

Анонимен

преди 9 години

Сещам се за 22 000 (?) причини да го направи.

177

arhar

преди 9 години

Д.у.дука уж щеше да вкарва Б.Б. в затвора, уж бил поръчан от Б.Б., уж щял да става премиер, а накрая започна да целува ръцете на Б.Б. и избяга като мишка в Брюксел .На всички е ясно, че д.удука е слуга на Доган, мамин Делянчо, Хр. Ковачки и Цв. василев .

176

Яснота

преди 9 години

Бюреков се отказа от депутатско място в НС, след като разбра, че Борисов иска разваляне на договорите с Марица 1 на Ковачки и намаляване, а не увеличаване на тока.Бюреков влезе в НС с купените от Ковачки гласове, за да защитава свръхпечалбите му. Но Борисов даде ясно да се разбере, че няма начин високите изкупни цени на Марица 1 да останат такива и ще намалява тока, вместо да го уверичава. Затова Дуди няма какво да прави в НС, мисията му е невъзможна и той бяга.

175

Анонимен

преди 9 години

То нормална партия няма у нас (макар че трябва да се гласува и винаги гласувам), но популистки партии като на Бареков, Сидеров са точно преброяване на овцете... от най-глупавата порода.

174

Математик

преди 9 години

Кое е повече - 2800 лева или 17000 евро?Ето на тази задачка нашия пловсивски Дудук след сериозно замисляне е уцелил правилния отговор.

173

Анонимен

преди 9 години

Пак за него гласувайте овце..

172

гледащ шоу

преди 9 години

Убавец Барека...Убавец.Как говореше по села и паланки, а сега ще говори на франсетата, и на англетата, не знам те дали ще му вярват, но нашите му повярваха, и май съжаляват ама нейсе...

171

аС

преди 9 години

Колко трябва да си ***, *** или купен, за да си гласувал за бюрека ?!

170

Б.БОРИСОВ

преди 9 години

До 189 Точно тъй. Как така ште крадат. Ще ми бъркат в джоба,мамицата им.

169

Хриси

преди 9 години

Николай иска да се крие зад статуа на евродепутат а адвоката Дяков му трябва с депутатски имунитет за да крадат държавни и общински имоти и фирми. Журналистите и прокурорите трябвя да се поразровят и ще излезат много миризливи гомна. Бареков измами хората които му повярваха и му правиха организацията, нареди си еднолично листите за депутати и се оказа пълен мошеник.

168

Хриси

преди 9 години

*** Николай Бареков БарДаков и Акото адвокат Дяко Ако Дяков от Пловдив заплашваха Ана Баракова да се махне от листата за депутати а после и предлагаха подкуп първо от 20 000 а вчера от 70 000 лева за да си мълчи и да подаде оставка до РИК. Дали са много пари за купени гласове по 50 лева на застъпници и наблюдатели и искат да си ги избият многократно с далавери.

167

до 178 и подобните

преди 9 години

Заслужавате си го! Нали: работни места, високи заплати, нови закони, приватизации и още какво ли не! Само че, при Б.Борисов не се краде лесно, затова по-добре Бпюкселската заплата! ЕЕЕХ, неразумнии юроде, пак гласувай за него!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!