18

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДо 6 .. тя е била сама нямала е никой във варна , всичките и родини са извън Българи... заради това е решила да се хвърли ... Жалко , че е станало при този млад човек ....

17

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен тази му изкача , както си върви и при първата кола се хвърля дори да не е станало при това момче щеше да е друг !

16

анонимен

преди 9 години

Аз съм сигурна че момчето е невинно и не трябва да се стига до съд .. А роднините и трябва да платят шетите на младежа !

15

Пак Анонимен

преди 9 години

До АнонименАбе, то така едни познати бяха пресекли някакъв булевад със 7-8 платна в Париж "по-български"Ама докато стигнат на другия тротоар, глобата им беше готова - полицая само им поиска документите да ми впише имената там ...Тука глобен пешеходец някой виждал ли е ?

14

Анонимен

преди 9 години

Само като ви чета коментарите и ми се повръща В Италия , Гърция, Германия , Холандия ако пресичаш не правилно застраховката , ако имаш такава покрива щетите на колата , а ако нямаш такава и си пресичал не правилно можеш дори и да лежиш , ако останеш жив и не можеш да си позволиш покриването на щетите ама то България нали всичко знаете

13

до 11

преди 9 години

Да не дава Господ.То тия работи стават за секунди.Колкото и опит да имаш не можеш 24 часа да си в кондиция.

12

до 3

преди 9 години

Ти изби рибата с това умозаключение"Няма забранен път за пешеходците.Включително и на автомагистралата." На магистралите слагат мрежи да домашни животни,на булевардите слагат мрежи или високи мантинели,именно за такива *** като теб дето ходят като изоглавени.

11

Анонимен

преди 9 години

няма опит момчето,аз съм се нагледал на пресичащи без да се огледат въобще

10

Анонимен

преди 9 години

Не знам кой крив, кой прав, но аз моите деца ги уча да внимават дори на пешеходна пътека. На техниката не може да се разчита 100%. Винаги може да откажат спирачки, да спука гума или водача да е разсеян.... Един пешеходец много по- лесно ще спре, отколкото един автомобил.

9

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 7Детските колички се тикат по улицата, защото такива като теб са паркирали върху тротоара. Шофьорът е участник в уличното движение, но не и основен :)

8

Анонимен

преди 9 години

Неправилно в населено място е пресичането САМО на забранено място.Прочетете ЗДП - той е заимстван от цивилизованите държави!

7

Анонимен

преди 9 години

До 4Те пешеходните пътеки са сложени ей така за цвят и украса, че много е сив пътя, нали?Редовно виждам *** мъже/жени които си вървят ли вървят по пътното платно, пресичат си както им падне , бутат си количките с децата и им дреме на ***, нали те са ПЕШЕХОДЦИ и закона винаги е на тяхна страна. Е да, ама не. Има си закон за движението по пътищата.Спазваш ли го, шансовете от ПТП са минимални, не го ли спазваш тежко ти горко, рано или късно го отнасяш.п.п Пенсионерите са най-зле на пътя!

6

Анонимен

преди 9 години

Пешеходката е пресичала неправилно - ima zakoni, trqbva da se spazvat.sega pensiqta i shte q zima muja i i shte si kopuva rakiq da se napiva na svinq.

5

мислещ

преди 9 години

А всичко може да е толкова просто........Удариш пешеходец на пътека и в затвора с всички произтичащи от това материални и морални щети.Нооооо, в обратния случай да е същото - ако оцелее пешеходецът в затвора и също плаща материалните и морални щети,които едва ли са по малки?Така трябва да е,ако има истински закон

4

Анонимен

преди 9 години

Уважаеми пешаходци, пазете се, за да можем да ви пазим и ние! Основно правило, не стъпвай на пътното платно преди да си погледнал първо наляво , а след това надясно!

3

Анонимен

преди 9 години

"Пресичала неправилно" - това е пълна глупост.Няма забранен път за пешеходците.Включително и на автомагистралата.Обаче има задължение на водачите да не предизвикват ПТП.Като го нарушат - понасят санкции.Не може да се оправдава водачът защото утре ще е сигурен че закона го защитава и ще убие още някого.

2

Анонимен

преди 9 години

Пешеходка-самоубиец, загина, след като скочи под гумите на автомобил.

1

Загрижен

преди 9 години

Правилното заглавие е:"Пешеходка опита да убие 19 годишен водач на МПС!" или"19 годишен се спаси с уплаха, след опит да го убие пешеходка!"КРАЙНО ВРЕМЕ е всеки неразумен участник в движението, да си носи последствията!!!!!