41

Шаран Каракудев

преди 9 години

Преди да идете на тая мила среща се изкъпете и напарфюмирайте ,че отдалече миришете на корупция , шуробаджанащина ,путинизъм,безхаберие ,алчност ,егоцентризъм и идете да се покаете в някой храм ,че много сте крали и лъгали и дано накрая мръсните ви души се очистят

40

Ние членовете

преди 9 години

Уважаеми другари/*** дума/,идете на срещата с най-високо представителство и със сериозно разработени приоритети .Това го изискват интересите на българите!А за нивото на представителство на другите не мислете-за това мисли моят най-велик,трудолюбив,векове страдал ,мъдър български народ,който колкото повече живея повече заобичвам!"Народе,аз тебе всичко дадох!То малко бе,но толкоз имах!"И.Вазов

39

Teo

преди 9 години

До Бостанджия :-)Te ромите не гласуваха този път :) Вземи прочети малко данни преди да пишеш простотии.

38

гроппп

преди 9 години

да еСтолипиново добре, но има и Шекер махала, Хаджи Хасан махала и Арман махала.

37

Анонимен

преди 9 години

При 45 хилядно Столипиново, сещате ли се как се става кмет на Пловдив?

36

Бостанджия :-)

преди 9 години

ГЕРБ е етническа партия. За нея гласуват масово ромите (и за ДПС). Най-ромските градове в БГ са само с кметове на ГЕРБ - Видин, Лом, Пазарджик, Пловдив, Нова Загора, Сливен, а на сегашните избори ГЕРБ бие във всички тези градове с много.

35

Анонимен

преди 9 години

от 800000 избиратели роми, колко гласуваха, и кой победи...

34

ДО 40

преди 9 години

АКО СЕ МАХНЕ *** И КОРПОРАТИВЕН ВОТ ОТ ГРОП И МИНЕ КЪМ бкп И МЕСТАТА И РЕЗУЛТАТИТЕ ЩЕ СИ РАЗМЕНЯТ.Така че по-скромно към умните и красивите деветки :-)

33

Анонимен

преди 9 години

До пак не разбралиВъпросът не е дали са жени, а че не са лидерите в партията.

32

учуден

преди 9 години

Нямат срам.Бойко ги бие постоянно и поставените от него условия трябва да се уважават.Щом е излъчил контактна група ,значи това е правилното .И лично да беше дошъл "на крак" пак щяха да са недоволни.

31

Еднорог

преди 9 години

Каквито и да са - тези две български партии трябва да осъзнаят, че това им е последният шанс да се справят с най-големия проблем в българския политически живот - ДПС. Съединението прави силата и моментът за решителни действия в тази насока е дошъл. Единствено общият враг, в лицето на етническата партия (или даже корпорация) ДПС, може и трябва да послужи за обединение на лявото и дясното. При това с ясна цел - ограничаване на дупките в законите, от които се ползва ДПС по време на избори. Дано!

30

Simo

преди 9 години

За пореден път се убедих, че ДПС е най-единната партия, не съжалявам, че дадох гласа си за Местан. Тия смешковци ни докараха до мизерията и нищетата.

29

АЗ

преди 9 години

Отиват не само с празни папки, но и с празни глави!

28

Анонимен

преди 9 години

Папката празна, но джобовете им пълни. Комунистическият акъл всичко може да роди. За комуниста род и Родина няма.

27

син

преди 9 години

Ето тия две комунистически партийки, рожби на престъпната БКП някога са ни водили към развития си комунизъм-идиотизъм, отричали са религията, "загниващия капитализъм", унищожавали са умните хора по лагерите, докарали ни до клоаката не само на ЕС, но и в нормалния човешки свят. Днес се определят като демократични. Ето заради това ще си останем последната дупка на кавала и последните мизерници, други отзад просто няма. Само с патриотизъм на гол Г.З не става.

26

бай иван

преди 9 години

дуугауя михаиу миков може да е отишъл с празна папка, но в джоба му седи пълно шишенце мастичка, за да има да сръбне.

25

Анонимен

преди 9 години

Аз искрено се надявам този път политиците да подходят с малко гордост, да се огледат и да видят, че са политици на нелогично най-бедната държава в Европа, при положение, че имаме всякакъв капацитет и потенциал да сме богати като Дания, Швейцария и прочее. Нека се стреснат малко, защото вече ни се присмива цял свят.

24

nedkodd

преди 9 години

ОТНОВО ТАЯ МАЗНА, СМРАДЛИВА,УРОДЛИВА,КРАДЛИВА,МАРОДЕРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА *** СЕ Е УСТРЕМИЛА КЪМ ВЛАСТТА...

23

Левски

преди 9 години

братя българи/ господа политици/Да се обединим веднъж за винаги в името на нашата мила родина и да покажем на света че България ще съществува и пребъде.

22

анонимен

преди 9 години

Кога най-после ще престанете да мислите за собстветиге си *** и ще се опитате да нещо да подобрите в нещастната ни държавичка.Не се ли налапахте,колко още искате?