48

toshko.toshkov.98

преди 9 години

Петиция за премахване на новините на турски език по БНТ peticiq/novini_na_turski_ezik_po_bnt_out

47

Мирянин от 218

преди 9 години

С помощта на Дедо поп и най-вече с Божията помощ,ние си прочеохме молитвата и Бог ни чу както никога до сега-АМИН.

46

атака

преди 9 години

господ да пази БЪЛГАРИЯ от такива *** политици с голямо въздешно самочуствие!!!Амин.

45

пешо

преди 9 години

тия глупости като двойно гражданство и липса на принципа на отседналост води до това което виждаме в момента. Кой реши, че изборите трябва да са на празника на мюсюлманите- пак ДПС и другите съгласни. Браво на интелигентността на етносите и простотията на българите.

44

Анонимен

преди 9 години

Защо обвинявате Мая, когато ДПС и ГЕРБ настояваха да има гласуване в чужбина. И какво - ДПС взе 45 %, а ГЕРБ 25% и тия партии са облагодетелствани с това че им се прехвърлят гласовете тук, а по която и методика да става това, е несправедливо.ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ Е ДА СЕ ЗАБРАНИ ГЛАСУВАНЕТО В ЧУЖБИНА, ОСОБЕНО ИЗВЪН ЕВРОСЪЮЗА. МАЯ Е ВИНОВНА АМА ДРУГ ПЪТ, що не си видите преференциите мухахахахаСЕГА ЩЕ ВИДИМ КАК СЕ МАЧКА ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО, А ТЯ ИЗСЛУШВАШЕ ВСЕКИ, и въпреки бостанските договор

43

Край

преди 9 години

Не е проблема в името . Проблема е в изборните правила на Мая. Не е важно кой как гласува, не е важно и кои как брои сега е важно как са ти написани изборните правила. Този кодекс е писан от политици и е за политиците. НАРОДА НЕ ИМ ЛИ НАЛОЖИ МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ В ДВА ТУРА няма занечени е дали и как гласува. При сегашните правила и никой да не гласува парламент пак ще ни направят.

42

Наблюдател

преди 9 години

Ама *** червена, къде бяхте когато това престъпно недоразумение се подвизаваше в НС точно с вашето мълчаливо благоволение!?

41

ФЕН

преди 9 години

ЗАБРАВИХ ДА КАЖА,ЧЕ ПОД ГОЛЕМИТЕ КАФЕВИ ОЧИ СЕ КРИЕ МНОООООГО "ЛЮБОВ" ГРАНИЧЕЩА С ВСИЧКИ ПЕРВЕРЗИИ В МОЯТА ГЛАВА!БЛАГОДАРЯ

40

ФЕН

преди 9 години

АЗ СЪМ ОТ ТЕЗИ КОМПЮТЪРНИ *** ДЕТ СЕДЯТ ПО ЦЯЛ ДЕН ПРЕД НЕТА И НЕ ВЪРШАТ НИЩО,НО ИСКАМ ДА БЪДА ИСКРЕН И ДА СИ ПРИЗНАЯ НЕЩО.МАЙЧЕТО МНОГО МЕ ВЪЗБУЖДА КАТО ЖЕНА,МОГА ДА КАРАМ ЦЯЛА СЕДМИЦА НА ХЛЯБ И ВОДА,НО ИСКАМ ДА СЕ ОНОЖДАМЕ КАТО ЖИВОТНИ С НЕЯ!БЛАГОДАРЯ!

39

Манго

преди 9 години

*** гласуват - *** оправляват!

38

NORMALEN

преди 9 години

KOLKO KRASIVA DAMA.

37

Hasan

преди 9 години

Koi napravi silna DPS,koi im dade vlast,koi gi ostavi na napraviat etno partija.Sega triabva da si sarbat sami *nata koito zabarkaha.

36

Ангел Найденов

преди 9 години

Прибирай се бързо в къщи-не се излагай пред хората още-и без това за резил станахме на тези избори...

35

void

преди 9 години

Тая кокошка е толкова *** че не разбира грешката в собствения си "експертен" изборен кодекс, с който се хвалеше цяла година. Хората не протестират конкретно срещу Бат Сали а срещу подмяната на вота им. Да се подмени избраният със 1,5% от гласовете депутат с втория от листата не променя факта, че се натрапва депутат от партия, събрала само 1,5% и незаслужила представяне в областта. Мая Манолова обаче неглижира недостатъците на измисления от нея самата кодекс в опит да оплюе настигналата ги ДПС..

34

нерез

преди 9 години

Майчето ако знай как ша га плющя ,ши са ожени за меня

33

Dino

преди 9 години

Tazi idiotka e vinovna.Izborniia kodeks e nein.

32

лейтенат Николов

преди 9 години

Мая Манолова не е в час...не си е изпила лекарствата....г-жа Манолова законите на БГ важат за всички и няма значение от кой пол и от кое племе....БГ няма нужда от конфротация с малцинствата,.....вие г-жа Манолова с твойта крадлива партия вече никога няма да управлявате БГ....г-жа Манолова вие и твойта партия сте СРАМ СРАМ за БГ нация

31

д

преди 9 години

до 32, да съгласен съм да се забрани дпс, но въпроса е кои ще го направи като реално точно те или по точно доган управлява бг,затова и държавата е на тоя хал и става и по зле и постоянно прииждат вълни от ''бежанци''уж от сирия пък те повечето млади мъже от афганистан ислямизират ни и всичко си им върви по план и точно затова доган е главната фигура,кои още не му е ясно,защо напълниха парламента с тия малки партиики васали, прилагат правилото, разделяи и владеи

30

Анонимен

преди 9 години

Ko? Ne!

29

Анонимен

преди 9 години

А аз зова Манолова да се отегли