31

гъзун

преди 9 години

До правилнохаресваш го щото си ***, като този от снимката. мутри, милиционери или просто простаци = ГЕРБ

30

Анонимен

преди 9 години

Целите на Борисов са:Разцепление в Реформаторския блок, защото му вземат гласове.(Кой що годе интелигентен човек ще иска да го управлява Тиква?!)Усвояване на комисиони по програми с европейско финансиране.Да има "бушони", с които да си измие ръцете, "когато цъфнат теменугите и работите тръгнат зле"Пример: Близнашки вдигна тока с 10% - ИЗГОРЯ.Бъдещия социален министър вдига възрастта за пенсиониране - ИЗГОРЯ;Евро санкции заради "Южен поток", бъдещия министър на икономиката -ИЗГОРЯ;Прочет

29

правилно

преди 9 години

Време е да имаме идей ,идеали и ЛидерХаресвам човека от снимката!Това е глас народен!Бойко Борисов Премиер!!!

28

Сульо Пулев

преди 9 години

Не ви е вярна информацията . ББЦ има депутат от Монтана .

27

Анонимен

преди 9 години

Защо всички си мислят, че избирателя е глупав?Че лесно ще бъде надхитрен?Хе-хе-хеСега така ви накиснахме, че дълго ще се гърчитеУспех!

26

социолог

преди 9 години

Каквито и оправдания да търси БСП просто няма да ги намери. Колко са гласували и колко не, е валидно за всички, но да те бият като маче у дерек е много ама много срамно. БСП + ДПС имат по малък резултат от ГЕРБ . Другите приказки приличат на баснята за лисицата- видяла, че гроздето е високо и казала, че е зелено. Моите прогноза е , че на следващите избори БСП ще се бори за 4 % .

25

Рамбо Кючуков

преди 9 години

Тоя чичко на снимката, май не е много умен, завалията.

24

info.

преди 9 години

Общо гласували хора - към 4млн. души?!?!А сега се замислете дали изборите не са нагласени,а?

23

Анонимен

преди 9 години

браво

22

Монархист

преди 9 години

до 11Доста объркана държава. За трети път отлагат делото срещу Цветанов за клевета, при положение, че именно той беше тоя дето се оплакваше нон-стоп от съдийте. Когато съдийка повдигна дело срещу него за клевета, той дори нямаше смелостта да се яви в съда. За огромно съжаление, сега благодарение на депутатския му имунитет ще го играе "ни лук ял, ни лук мирисал". И като си представя, че народа им гласува на тия карикатури най-високия процент доверие ми идва да си запаля личната карта от срам.

21

180см-тров българин

преди 9 години

ще взема да се поправя,защото Камелия Цветанова е наистина много готина и само тя прави изключение в това прогерберско котило...сори Камелия,моите почитания

20

пядя човек лакет .уй

преди 9 години

До Анонимен18-ти не питай ,приятелю..тук няма журналисти а има само ниско платени мекерета способни да продат и майчиното си мляко за жълти стотинки..може да изям един бан но пък поне си казвам истината;)

19

Анонимен

преди 9 години

Изборите дойдоха не защото вие се разхождахте по жълтите павета и свирихте голи на барабани, а защото се седна и се пи кафенце в Сараите !

18

Идеалист

преди 9 години

Каква фланелка искате да ви махнат, те Цветанов не могат да намерят за да го призоват в съда. Вие им търсите махна за фланелката!

17

Анонимен

преди 9 години

Питам се в тази секция не е ли имало наблюдатели и ако е имало направили ли са нещо друго, освен да си бъркат в носа.Въпросът ми е отправен и към журналистите, които услужливо публикуват тази снимка, при това не само тук.Питам също и безкрайно моралните, честни и красиви Протестъри от Платена мрежа.Най-малкото това е открито и демонстративно погазване на законите в Република България.Отново ли ще гледаме своеволията на Мутрата и Осъдения ?

16

Цветан Караилиев

преди 9 години

До Анонимен Мисля,че не е далеч

15

Анонимен

преди 9 години

ТОЯ ГЛАСУВАТЕЛ КАКВА ГОЛЕЕЕЕМА ТИКВА СИ Е НАРИСУВАЛ НА ТЕНИСКАТА. ЕТО ТАКИВА КАТО ТОЗИ НИ ВКАРВАТ НА КУЧЕТО ПОД ОПАШКАТА. М.....ТА ИМ ДА Е..А

14

Анонимен

преди 9 години

До АнЩе видим и Скат как ще се разберат със седесарските турци на Исмаил ага от РБ. Преди изборите едно обещаваха, сега се обърнаха на 180 градуса.

13

Ан

преди 9 години

До Анонимен 12''Скат Инвест'' е фирмицата за продаване на имоти, парцели, къщи и т.н. на г-н Балевски.Много добре приоритизира целите. :)

12

Анонимен

преди 9 години

Патриотичните лесно ще ги бутнат, освен ако не се продадат за пари и имоти и те като седесарите.